MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
bu sözü duyarken dünyam tekrar başıma yıkıldı sanki istemiyorum duymak istemiyoruuum bebegimi görme ümidiyle giderken bir tüp bebek anne olmak umudum yarınlara kaldı
ne düşünecegimi şaşırdım rabbimin bu imtihanı çook agır geldi kızlar ben yine yarım kaldım 2.bebegimede yarın veda edecegim küçücük yüregi dayanmadı karnımda ölmüş kuzucumyarım kürtaj edilecek genetik teste yollanacak bu kez karnımda ölü oldugunu düşündükçe yanıyor içim yaktın yavrum sen bari beni bırkmasaydı sende gittin sende
Merhaba kızlar.Bizde ekim gibi tüp bebek düşünüyoruz.Konya eurofertilde yaptırmaya karar verdik ancak doktor konusunda karar veremedik.Sizce fuat ali bey mi dilek hanım mı?eminim ıkısıde ıyıdır ama psıkolojıde cok önemlı bu işte.sizce bayan oldugu ıcın dılek hanımda mı daha rahat hısseder ınsan yoksa fuat alı bey mı bılemedım?
selam canım bende bu ay başlıcam benim doktorum dilek hanım bendede ver kist kullandığım hap diaformin bende 64 kiloyum sakın alma diyorlar işaallah ikimiz iç,n hayırlı olur
Merhaba kızlar.Bizde ekim gibi tüp bebek düşünüyoruz.Konya eurofertilde yaptırmaya karar verdik ancak doktor konusunda karar veremedik.Sizce fuat ali bey mi dilek hanım mı?eminim ıkısıde ıyıdır ama psıkolojıde cok önemlı bu işte.sizce bayan oldugu ıcın dılek hanımda mı daha rahat hısseder ınsan yoksa fuat alı bey mı bılemedım?
dıaformın zayıflamak ve yumurtlamk için bende kullandm cnm bu ay tedaviye mi başlıyorsun önce ne tedaviler gördün sen benden daha zayıfsın ben baya varım 75 nerde 64 nerde neyse bakalım hakkımızda hayırlısı
MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
bu sözü duyarken dünyam tekrar başıma yıkıldı sanki istemiyorum duymak istemiyoruuum bebegimi görme ümidiyle giderken bir tüp bebek anne olmak umudum yarınlara kaldı
ne düşünecegimi şaşırdım rabbimin bu imtihanı çook agır geldi kızlar ben yine yarım kaldım 2.bebegimede yarın veda edecegim küçücük yüregi dayanmadı karnımda ölmüş kuzucumyarım kürtaj edilecek genetik teste yollanacak bu kez karnımda ölü oldugunu düşündükçe yanıyor içim yaktın yavrum sen bari beni bırkmasaydı sende gittin sende
kist var diye verdi diofermini 6 ay önce tüp bebek yaptırdım 3 aylıktı meleğimin kalbi durdu kürtaj oldum........... çok yıprandım ama gine kendimi anne olmak için bu yolda buldum adet olunca gitcem eylülün başında allahım işallah bu sefer almaz elimden .................sen ne tedavi gördün daha önce
MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
karşılaşırız desene bende eylül 3 gbi gdeceğim inşllh tabi adetm zamannda olursa. 3 yumurtlama ve 2 aşılama gördm cnm rabbm hayırlısını versin emeklerimizi boşa çıkarmasın
beni hatırladın mı? sebepsiz infertilite başlığında konuşmuştuk..bir yasin de ben okuyayım inşallah..okuyunca yazarım buraya...bebişim olsun dileğiyle 500 yasin okutuyorum okumak isteyen olursa yazarsa sevnrm ama bi kişi bi tane okuyabiliyo.kul kula sebeptir tüm anne adayları mübarek ramazan bitmeden sizde okutun kimin duası geçer bilinmez
bebişim olsun dileğiyle 500 yasin okutuyorum okumak isteyen olursa yazarsa sevnrm ama bi kişi bi tane okuyabiliyo.kul kula sebeptir tüm anne adayları mübarek ramazan bitmeden sizde okutun kimin duası geçer bilinmez
MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
ne denilir,bu acı nasıl diner bilmiyorum.sadece bende seninle ağlıyorum.allahım sana dayanma gücü versin.bu gece kadir gecesi senin için dua edeceğim.MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
bebişim olsun dileğiyle 500 yasin okutuyorum okumak isteyen olursa yazarsa sevnrm ama bi kişi bi tane okuyabiliyo.kul kula sebeptir tüm anne adayları mübarek ramazan bitmeden sizde okutun kimin duası geçer bilinmez
Eurofertil nasil arkadaslar 3.denememe baslicam yuvalama teknigi var mi erkek faktorlu bizim
ayyy işallah çok mutlu oldum benle tedaviye başlayan biri olduğuna işallah bebeklerimizin fotoğraflrını burda paylaşırız canım aynı zamanda doğum yaparız senin doktorun kimdi y
canım ben sana yasin okudum işallah bebişini alırsın kollarına
ne denilir,bu acı nasıl diner bilmiyorum.sadece bende seninle ağlıyorum.allahım sana dayanma gücü versin.bu gece kadir gecesi senin için dua edeceğim.
canım ben 1 tane okurum.daha fazlası olursa yazarım burdan.Allahım dualarımızı kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?