nerdesizniz kızlar forumda bir ben mi kaldım yahu kimse bana moral vermeyecekmi iğnelerime başlamama 4 gün kaldı 10 haziranda başlıyorum
teşekkür ederim Meryemciğim dua et bana inşallah oğluşum kardeşsiz kalmaz
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ne güzel rabbim ol deyince oluyor işte uğraştırmadan geldi bebişArkadaslarr sizlere bir haberim varr ben dogal yonden hamile kalmisim dun ogrendim
Ewet cnm rabbim istesn yeterki ama oglum daha 18 aylikti emziroyorddum ona uzuluyorum bakalim hayirlisi tabiki
y genç inşallah ikinci evladınında varlık haberini alırız aramıza bir bebek dahakatılır
nasılsınızkızlar ben cok iyiyim ismaililkerle günler cok güzel geciyor
Arkadaslarr sizlere bir haberim varr ben dogal yonden hamile kalmisim dun ogrendim[/QUOTE
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne güzel bir haber mersenem çok sevindim hayırlı olsun canım
y genç inşallah ikinci evladınında varlık haberini alırız aramıza bir bebek dahakatılır
nasılsınızkızlar ben cok iyiyim ismaililkerle günler cok güzel geciyor
Arkadaşlar eurofertilde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Konyada yaşıyorum. Konya'ya yeni birmerkez açtılar. gittim görüştüm. İlgilerinden çok memnun kaldım. Ben de Mart sonu başlayacam tedaviye Allah izin verirse...Eurofertilde tedavi gören arkadaşlarla burda görüşelim istiyorum...
Mrb hanımlar bende konyaliyim pkoluyum 8aydir tedavi görüyorum bir negatif aşılamam var.....merak ettigim bisey var burda herkes dilek incesuya mi gidiyor sonucu negatif olan var mi:26::26::26::26:
Bnm dr ikinci asilamadan sonra tup dioda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?