Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

nerdesizniz kızlar forumda bir ben mi kaldım yahu kimse bana moral vermeyecekmi iğnelerime başlamama 4 gün kaldı 10 haziranda başlıyorum

nerdesizniz kızlar forumda bir ben mi kaldım yahu kimse bana moral vermeyecekmi iğnelerime başlamama 4 gün kaldı 10 haziranda başlıyorum

Canım nasıl heycanlısındır şimdi sen ilk iğnemi yaptığım gün geldi aklıma
Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah pozitif sonucu alırsın bebeşin gelir sana ve abisine

arkadaşlar ben bugün yumurta takibine gittim dilek hanıma 8 tane yumurta var en büyüğü 13 mm en küçüğü 8mm
bu arada adetin 7. günü takibi
4 gün iğne olduktan sonra bu durumda
sizlerde nasıldı yum büyüklükleri

Herkeze iyii aksamlar uzun zamandirr firsat bulamadimm girmeye butun arkadaslari merak ediyoryrm napiyorlar gelismelere nler ama ygenc tedaviye baslamissinn hayirli olsun cnmm takip ederim artik insallahh

Arkadaslarr sizlere bir haberim varr ben dogal yonden hamile kalmisim dun ogrendim

Ewet cnm rabbim istesn yeterki ama oglum daha 18 aylikti emziroyorddum ona uzuluyorum bakalim hayirlisi tabiki

Ewet cnm rabbim istesn yeterki ama oglum daha 18 aylikti emziroyorddum ona uzuluyorum bakalim hayirlisi tabiki

Üzülme canım hayırlısı ne güzel beraber büyürler işte birbirlerine arkadaş olacaklar inşallah rabbim kolaylık verir içini ferah tut

Çok var tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalan bende çok korkuyorum hamile kalmaktan

Rabbim herkese tatırsın anne baba olmayı inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun

slm kızlar ben 6 aylık gebeym fuat beyin hastasıyım medlinede yaptırırız doğumu dedi eurofertilde hamile kalıpta oranın doktorlarında doğum yapan varsaa lütfen yardmcı olun nerde doğum yaptınız ne kadar ödediniz medline normal 490 sezaryen 44o diyo artı oda paraası 100 lira artı yemek refakatçı parası artı dr parası baya pahalı olck bze((doktorumada çok guvenyorum bırakmkta istemyorum ne yapcm blmyorum

y genç inşallah ikinci evladınında varlık haberini alırız aramıza bir bebek dahakatılır

nasılsınızkızlar ben cok iyiyim ismaililkerle günler cok güzel geciyor

y genç inşallah ikinci evladınında varlık haberini alırız aramıza bir bebek dahakatılır

nasılsınızkızlar ben cok iyiyim ismaililkerle günler cok güzel geciyor

allah herkese hayırlı evlatlar nasib etsin

bende hemen ikinciyi istiyorum mersenem

ne güzelberaber büyüyecekler sağlıklı sıhhatlıkucagına almak nasib olur insaallah

Kızlar forumda deniz80df rumuzlu arkadaşımız vardı eskiler hatırlar o da normal yolla yaklaşık 3 aylık hamile Rabbim meleğini korusun ve sağ salim ona kavuştursun inşallah

ben bilmiyorum ilk defa duyuyorum ama medicana da ki tüp bebek merkezine gittim çok memnun kaldım. bir kaç arkadaşımın da tedavisi pozitif sonuçlandı .ortam çok iyiydi

Ne güzel rabbim isteyen herkese versin bekletmeden
Ygenc inşallah sende güzel haberi verirsin bize
Ama beni korkutmayın çok duyuyorum kendiliğinde hamile kalanları benim cadılar canımı okuyorlar akşama kadar allahım isteyenlere versin inşallah
Bende hazırlık yapıyorum cumartesi allahın izniyle türkiyeye geliyoruz önce tatil yapıcaz sonra allahın izniyle konyaya geliyoruz
İnşallah dilek hanımı ziyarete geleceğiz cadılarımlama

Mrb hanımlar bende konyaliyim pkoluyum 8aydir tedavi görüyorum bir negatif aşılamam var.....merak ettigim bisey var burda herkes dilek incesuya mi gidiyor sonucu negatif olan var mi:26::26::26::26:

Bnm dr ikinci asilamadan sonra tup dioda

merhaba ben ali sami beye gittim.
ve sonucum negatif.
daha doğrusu tedavim iptal oldu.
benim yumurtalıklarım çok güzel cevap veriyordu ilaçlara.
sanırım bana verilen doz ve uygulanan uzun protokol uygun gelmedi.
tekrar deneyelim kısa protokol yapalım dedi doktor. bense çok yıprandım.
onca yumurtadan hiç biri kaliteli çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…