- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
Fatoşcum, senin durumun nasıl? İnşallah herşey yolundadır...
Benim iğnelerle aram hiç iyi değil Fatoşcum, broşürde tarif edildiği gibi yapıyoruz ama bazen morluklar, hatta topaklanmalar oluyor. Her seferinde de çok acıyor, ama dediğin gibi o kadar çok dert var ki iğnelere dayanmak daha kolay gibi...
Cuma günü başkentte randevum vardı, Emel Hanım hatırladı beni eski hjastasıydım zaten, çok sevindi hamile olduğuma.. O gün de sabahtan yine malum ağrılarım başlamıştı, emel Hanım da gördü ultrasonda. Sebebini bulmamız lazım dedi, yatış verdi, sadece boış serum ve çok bol miktarda su içerek, ağrı kesici yapılmadan, atlattık, bugün çıktım ağrılarım bitince.. Bir yığın tahlil yapıldı, çarşamba günü tekrar görüşecez, bakalım ne diyecek... Erken doğum riskim olduğunu o da doğruladı... Yatmaya devam...Hayırlısı bakalım...
slm kizlar nasilsiniz
sonuc bekleyen arkadaslar allahim hayirli sonuclar nasip etsin insallah sizde hamile haberlerinizi verirsiniz
bizde hastaneye gittik bugun ikizlerimiz olucak allahin izniyle allahim isteyen herkese nasip etsin
ayin 25 de kalp atislari icin gidicez allahin izniyle dua edin kizlar kalp atimlarini da duyarsam tamamen
rahatlicam insallah
kendinize iyi bakin
deryacım teşekkür ederim canım..
geçen hafta raporluydum evde dinlendim.
serklaj işlemim yapıldı.. 1 gece hastanede kaldım taburcu oldum..
biraz kanamam oldu sonrasında ama bebeklerden gelmemiş kanama dikiş yerinden gelmiş. geçti şuan iyiyim işe başladım tekrardan....
bulantılarım ve kusmalarım azaldı. biraz yemeye başladım şükürler olsunki........
14. haftadayım ve bebişler karnımda pıt pıt yapmaya başladılar :) maşallah.......
meryemcim seninde ikizlerin olcakmiş tekrardan tebrik ederim canım...........
deryacım teşekkür ederim canım..
geçen hafta raporluydum evde dinlendim.
serklaj işlemim yapıldı.. 1 gece hastanede kaldım taburcu oldum..
biraz kanamam oldu sonrasında ama bebeklerden gelmemiş kanama dikiş yerinden gelmiş. geçti şuan iyiyim işe başladım tekrardan....
bulantılarım ve kusmalarım azaldı. biraz yemeye başladım şükürler olsunki........
14. haftadayım ve bebişler karnımda pıt pıt yapmaya başladılar :) maşallah.......
meryemcim seninde ikizlerin olcakmiş tekrardan tebrik ederim canım...........
Fatoşcum geçmiş olsun canım.Bende merak etmiştim geçen hafta dua ettim canım senin için. İnşallah bundan sonra senide bütün hamileleride rahat sağlıklı günler bekler canım. Bende çalıştığım için giremedim siteye epeydir. İş yerinde bu siteye girilemiyor akşamlarıda çok yorulmuş bir vaziyette hiç bişeyle ilgilenemiyorum.
Bulantıların azalmasıda çok güzel olmuş. Geçekten seni çok iyi anladım bendede 5-6 gündür iç bulantısı oluyor ama çok değil.
Bu arada fatoşcum sen kendinmi istiyorsun çalışmayı yoksa rapor konusunda sıkıntımı oluyor canım. Hemen işe başlamışsın canım.
Bu arada benimde ikizlerim olucak Allah nasip ederse
çok geçmiş olsun canım.
ben iğne yapacağım yeri sıkıştırıyorum önce
sonra eşim batırıyor, ben enjekte ediyorum. uzun zamandır hiç morarma olmadı.
selam arkadaşlar
bende aslen konyalıyım benimde bebegim olmuyor konyada eurofertildemi selçuk tüp bebektemi aşılama yaptırsam diye düşünüyorum bir ardaşıma eurofertilde sperm sayısı 0 ken aşılama yapmışlar buda güvenimi sarstı biraz neyapsam kararsızım.Ali acar iyi bir doktor diye duydum gittinizmi bilmiyorum onamı gitsem kararsızım ya bizim nedensiz 19 aydırda olmuyo bir aşılamam var olmadı bulundugum yerde güvenebilecegim bi merkez yok ancak izne sıkıştırmaya çalışcam 15 günlük bir izin fazlada arştırma şansım olmuycak
deryacım sendeki pıhtılaşma homozigotmuydu
bendeki heterezigot. doğuma 2 gün kala bırakacakmışım ben. doğum sonrası için kullanacaksın diye bişey demedi.
selam arkadaşlar
bende aslen konyalıyım benimde bebegim olmuyor konyada eurofertildemi selçuk tüp bebektemi aşılama yaptırsam diye düşünüyorum bir ardaşıma eurofertilde sperm sayısı 0 ken aşılama yapmışlar buda güvenimi sarstı biraz neyapsam kararsızım.Ali acar iyi bir doktor diye duydum gittinizmi bilmiyorum onamı gitsem kararsızım ya bizim nedensiz 19 aydırda olmuyo bir aşılamam var olmadı bulundugum yerde güvenebilecegim bi merkez yok ancak izne sıkıştırmaya çalışcam 15 günlük bir izin fazlada arştırma şansım olmuycak
Canım çok sevindim ikiz haberine de... Allah tamamına erdirsin, kucağına da almayı nasip etsin...
merhaba fotoşcum nasılsınız? :)
bişey sorucam canım sendede endişe varmıydı bebeklerle ilgili 12. hafta bitene kadar ve şu anda.
bende sanki endişe var gibi internette siteleri geziyorum ama ikiz gebeliklerle ilgili çok olumlu şeyler okumuyorum. Sonuçta Rabbimin dediği olur endişelenmeye gerek yok biliyorum ama kendimi bi anda bunları düşünürken buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?