Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Slm kizlar nasilsiniz
ben iyiyim migdem bulaniyo ama idare ediyorum bebeklerim icin herseye deger
desacim ne guzel seninde ikizlerin olacakmis bak ne guzel konusacak cok seyimiz olucak
allahim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Son düzenleme:
eurofertılde tupbebek yaptırdım alev hanımdı doktorum cok ılgılı hersekılde aklında soru işaretı brakmıyor ayrıntılı anlatıyor ben cok memnun kaldım 8 aylık hamıleyım suanda canım size yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana soru sormak ıstıyorsanız özelıme yaz cevaplarım

desacım cinsiyetleri belli değil daha canım.

13 haftada bakmıştı ama göremedi bacaklarıyla kapatmışlardı.

1 martta kontrolümüz var inşallah o zaman görürüm canım..

meryemcim hoşgeldin.

kızlar cetvel yapın merak ediyorum kaç haftalık oldunuz :))

canım allah bağışlasın bebeğini....

maşallah deryacım..

iyisiniz dimi?

rose nerelerde.. merak ettim bayadır uğramadı....

amin meryemcim inşallah ikisinide sağlıkla alırız kucağımıza sendede kilo artışı oldumu.

benim karnım çıktı hemen bi şişkinlik var sürekli benimde bu günlerde müthiç içim

karışıyor dışarı çıkma yok ama sürekli kusma hissi var. :CüvCüv:

maşallah deryacım..

iyisiniz dimi?

rose nerelerde.. merak ettim bayadır uğramadı....

Çok şükür canım iki haftadır evdeyiz, sadece kontrole gidiyoruz, keyifler iyi... pazartesi başkentte yine kontrolümüz var. Emel Hanım tekrar Proluton iğnelerine başlattı. Haftada bir kez yaptırıyorum, rahimin sessizleşmesine, kasılmaların önlenmesine faydası olduğunu söyledi.

1 Martta doktora gideceğini söylemişsin, cinsiyetlerini görmek için gitmeden önce çikolata ye canım, benimki çikolata yediğimde hemen açıp gösteriyor :)) Dört tane doktor da kız dedi...

Desacım karnının şişmesi tüp bebek hamileliğinden olabilir. İlk haftalarda ben ayaklarımın ucunu göremiyordum, karnım kocamandı. zamanla normale dönüyor. Ben de senin gibi yaşadım bulantıları, tiksintim çoktu. 3. ayla birlikte hepsi bitti. İnşallah senin de çabuk geçer...

çikolata aklımda deryacım yicem :) inş gösterir yaramazlar cinsiyetlerini...

bu hafta hareketlerini baya bi hissetmeye başladım.. uyurken bile uyanıyorum yatış şeklimi mi beğenmiyorlar bilmem :))

desa kusmalarında başlaması yakındır benimde öyle olmuştu....... ama yinede dilerim inş. başlamaz canım.

Selam arkadaşlar.. Benim 1 ay önce Konya'ya tayinim çıktı. Bu yüzden Konya'da tüp bebek denemek istiyorum. Benim sormak istediğim Eurofertilde IMCI tekniği uygulanıyor mu? Bizim sorunumuz morfoloji olduğu için IMCI olması önemli bizim için

canım merkezi bi ara sor istersen ama bildiğim kadarıyla IMCI yok euro fertilde

evet deryacım zaten bu şişlik transferden beri var olan bişey ama bugün baya bi rahatladım sanki. Aslında bağırsak problemi hiç olmadı bende dediğin gibi zamanla normale dönücem inşallah.

hala çok midem karışıyor sabah ve günün belli saatlerinde tuzlu yada ekşi bişeyler yeyince geçiyor ama çok şükür dışarı çıkma yok.

Bu arada doktor ve hastane arayışı içindeyim. merkez çok ama çok iyiydi hiç sıra beklemek ve stres yoktu gezmeye gider gibi gittim hiç gerilmedim. Şimdide orası gibi bir hastane ve işinde profesyonel bir doktor arıyorum. ali acarı biliyorum oda müthiş kalabalık ama işinde çok iyi bir doktor. en azından bir kere ona gitmeyi düşünüyorum.

desacım selam

kaç haftalık oldunuz?

selam fatoşcum. 8 küsür hafta oldu ama doktora gittiğimizde 3 gün önce 7.5 haftalıklar dedi.

tüp bebek olunca yumurtlama zamanıda ilaçlarla ayarlandığı için son adet tarihi tam gebelik tarihini yansıtmıyor aslında ama öyle hesaplamak durumundayız. tabi bu benim düşüncem belkide yanlıştır.

Desacım doktorlar transferin yapıldığı tarihi değil, en son adet tarihini baz alarak bebeğin haftasını hesaplıyorlar.

Bu arada Artrit'ten haber var mı arkadaşlar? Ben fazla bakamıyorum bilgisayara haberini kaçırmış olabilirim diye soruyorum. ınşallah güzel bir haber verir bize...

Bu arada Artrit'ten haber var mı arkadaşlar? Ben fazla bakamıyorum bilgisayara haberini kaçırmış olabilirim diye soruyorum. İnşallah güzel bir haber verir bize...

selam canım burdayım ben merak ettiğin için sağol malesef güzel haberlerim yok hatta çok kötü günler geçirdim yeni yeni toparlanıyorum hastanede falan yatmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…