- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
selam canım burdayım ben merak ettiğin için sağol malesef güzel haberlerim yok hatta çok kötü günler geçirdim yeni yeni toparlanıyorum hastanede falan yatmak zorunda kaldım
merhaba arkadaslar benim ismim seyda ben iranliyim ve 5 yildir cocugum olmuyor bir kez laparaskopi ve bir kez zift ve bir kere de mikroinjeksion oldum ama olmadi:1no2:
simdi turkiyeye gelip ve orda tup bebek yaptirmak istiyorum
bir tanidigimiz erdem hastanesinde calisiyor ve bana orani tavsiye etti sizlerden yardim istiyorum sizce en iyi tup merkez istanbulda hangisi
benim icin parasi onemli degil sadece iyi bir mekez istiyorum
inshallah hepimiz anne olacagiz en yakin zamanda
eger turkcem cok iyi degilse af edersiniz:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım
neden yattın hastanede
şimdi nasılsın?
rica ederim canım malesef enfeksiyon çok şiddetli olduğu için embriyoda tutunamadı
kısmet işte ilkide dış gebelik olmuştu ameliyat olmak zorunda kalmıştım
şimdi yaşadığım şeyler beni çok korkuttu ne yapıcam bilemiyorum
selam canım burdayım ben merak ettiğin için sağol malesef güzel haberlerim yok hatta çok kötü günler geçirdim yeni yeni toparlanıyorum hastanede falan yatmak zorunda kaldım
geçmiş olsun canım Allahım şifa versin inşallah melegin kendiliginden gelir Allahın izniyle
Artrit çok üzüldüm canım... Çok zor günler yaşamışsın... Ne yazacağımı bilemiyorum... Allah'ın her işinde bir hayır vardır, bunda da vardır bir hayır... Senin canın sağolsun, önemli olan bu... Vakti gelince Rabbim sana da nasip edecektir... Senin için de dua ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?