Hayırlı olsun canım... Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişlerini. Darısı diğer tedavi gören arkadaşların başına inşallah...
bebisim82 hayirli olsun allahim saglikla kucagina almani nasip etsin
bebisim82 hayirli olsun allahim saglikla kucagina almani nasip etsin
hayırlısı olsun tebrik ediyorum ikiz bebişlerini ne kadar tuttu acaba konya eurofertilde bilgilendirirsen sevinirşm canım
merhaba arkadaşlar
bende artık evde raporluyum zaten 20 güne kadarda doğum iznim başlıcak İnşallah.
deryacım nasılsınız kızınla neler yapıyorsunuz?
fatoşcum seninde doğumun yaklaştı herhalde hayırlı doğumlar canım.
yeni tedaviye başlayan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
Desacım Allah yardımcın olsun... çoğu gitti azı kaldı... bebişli günler çok yakın desene... Ben iyiyim kızımla. geceler biraz uykusuz ama herşeye değer... miniğimle beraber günler çok güzel... Darısı isteyen bütün arkadaşların başına... Haber veririsin doğumda inşallah...
merhaba arkadaslar bende aranıza yenı katıldım. bende eurofertılde tedavıye basladım bugun ılk kez alcam ılacımı. kısa protokol dedıler ama tam olarak ne oldugunu bılmıyorum dr polıkıst oldugu ıcın bunu yapacagız dedı. bugun gonal f dıye ıgneye baslıcam gunluk 225 kullanılacak bu mıktar yuksek mı dusuk mu sızce
merhaba arkadaşlar
bende artık evde raporluyum zaten 20 güne kadarda doğum iznim başlıcak İnşallah.
deryacım nasılsınız kızınla neler yapıyorsunuz?
fatoşcum seninde doğumun yaklaştı herhalde hayırlı doğumlar canım.
yeni tedaviye başlayan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
slm hayırlı olsun canım 225 normal yüksek değil yani bende 225 ml kullandım hatta ii gidince 150 düşürdü doktor şuan transferim 11 günü ptesi gebelik testi yapılacak inş hamileyimdir çok ii bir hastane inş sonu güzel olur tekrardan hayırlı olsun
insallah canım hamılesındır ya ne bıleyım ben pkoluyum o nedenle tedırgın oluyorum bu hastalıkta cok az mıktarda bıle fazla tepkı verılıyomus o nedenle ohssden korkuyorum ne bıleyım ınsallah yan etkısı olmaz bu arada ılk denemen mı? surecı nasıl yasadım ben hepsınden cok korkuyorum hele yumurta toplamadan cok korkuyorum sonrasında cok agrıyo mu acaba
tatlım teşekkür ederim hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkkkk :CüvCüv: valla gözünde hiç büyütme tedaviyi ben nasıl geçtiğini anlamdım bak benim yaşım 22 225 dozdan falan etkilenmedim düzgünde vurunca hiç morarmadı iğne yerleri ilk denemem cnm valla sen hangi süreçtesin şuan büyük ihtimalle karından iğne vunuyorsun sonra kola geçiyo o ayrı bi iğne en son çatlatma iğnesini vurunuyorsun ve 1 gün hiç iğne vurunmadan geçiriyorsun yumurta toplama çok kolay zaten beni masaya aldılar konuştular derken bi iğn eyaptı abinin biri uyuyacaksın dedi derken zaten ben gitmiştim çıktığımda beni yatağa götürüyorlardı hiç bir şey hissetmedim ama sonradan adet ağrısı gibi bi ağrı onada iğne vurun dedim ağrı kesici vurdular o gün çok rahattım ertesi günde hiç ağrımadı gezmeye bile gittim korma az bi kan geliyo 3 gün sonra transfere çağırdılar tabi ondan önce embriyologlar her gün aradı şu kadar döllendi şu kadarı kaliteli die transfere sıkışık gidiyorsun idrara ben çok sıkmıştım nerdeyse çatlayacaktım ama çok net gördüler herşeyi onda uyutmuyorlar zaten doğru düzgün bir şeyde hissetmiyorsun benimle hep konuştular çok rahattı herşey 13 gün yattım sonrasında tuvalet dışınd ahiç kalmadımmm yemeeği bile yatar vaziyette yedim allahım sonund anasip etti alla sanada versinnnnnn inşş[/QUOT BEN DE EYLULDE YAPTIRICAM DOKTORUNUZ KIMDI NE KADAR VERDINIZ
tatlım teşekkür ederim hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkkkk :CüvCüv: valla gözünde hiç büyütme tedaviyi ben nasıl geçtiğini anlamdım bak benim yaşım 22 225 dozdan falan etkilenmedim düzgünde vurunca hiç morarmadı iğne yerleri ilk denemem cnm valla sen hangi süreçtesin şuan büyük ihtimalle karından iğne vunuyorsun sonra kola geçiyo o ayrı bi iğne en son çatlatma iğnesini vurunuyorsun ve 1 gün hiç iğne vurunmadan geçiriyorsun yumurta toplama çok kolay zaten beni masaya aldılar konuştular derken bi iğn eyaptı abinin biri uyuyacaksın dedi derken zaten ben gitmiştim çıktığımda beni yatağa götürüyorlardı hiç bir şey hissetmedim ama sonradan adet ağrısı gibi bi ağrı onada iğne vurun dedim ağrı kesici vurdular o gün çok rahattım ertesi günde hiç ağrımadı gezmeye bile gittim korma az bi kan geliyo 3 gün sonra transfere çağırdılar tabi ondan önce embriyologlar her gün aradı şu kadar döllendi şu kadarı kaliteli die transfere sıkışık gidiyorsun idrara ben çok sıkmıştım nerdeyse çatlayacaktım ama çok net gördüler herşeyi onda uyutmuyorlar zaten doğru düzgün bir şeyde hissetmiyorsun benimle hep konuştular çok rahattı herşey 13 gün yattım sonrasında tuvalet dışınd ahiç kalmadımmm yemeeği bile yatar vaziyette yedim allahım sonund anasip etti alla sanada versinnnnnn inşş
cok sevındım canım gozun aydın ınsallah sonuna kadar rahat gecer bu arada masallahta dıyelım nazar degmesın. evet dedıgın gıbı gobekten oluyorum sımdı senın anlattıkların bıraz ıcımı rahatlattı Allah razı olsun senden ınsallah benımkıde rahat gecer ne bıleyım nette arastırınca mıllet ozellıkle yum toplamayı cok agrılı oluyo sonrası deyınce tırstım bıraz.hadı bakalım tekrar hayırlı olsun darısı bana ınsallah
Euro fertİlde baska kımler yaptırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?