Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

[/QUOT BEN DE EYLULDE YAPTIRICAM DOKTORUNUZ KIMDI NE KADAR VERDINIZ

canım doktorum dilek incesuydu o kadar tatlı bir bayan kiii anlatamam seni nazik bir çicek gibi karşılıyooo düşünsene hiç bir doktorda görmedim hastasını görünce ayağa kalkan ücret 3750 tüp bebek tahliller hepsi içinde ilaçlarım valla çok tutmadı 600 anca tuttu son 225 ml iğnem vardı yetmedi hastane kendi verdi vermeseydi bi 260 tl bayılacaktım eczaneye eşim tese oldu sperm hiç çıkmadığı için o yüzden biz bide 1000 tl verdik ameliyata yani 5000 tl anca inş hayırlısı olur senin içinde ama şiddetle dilek hanımı tercih benceeee[/QUOTE]

hayırlı olsun canım sağlıkla alırsın kucağına inşllah

dılek hanımı ıyı dıye bende duymustum aslında bende onu ıstıyordum ama malesef ben gıttıgımde tatıle cıkmıstı o nedenle dr fuat ali beye gıttık bız ne bıleyım cok pozıtıf(fazlaaaasıyla) ,komık bı doktor ınsanı rahatlatıyo ıyı gıbı ama bakalım daha cok yenı 2 kere falan gordum sız ne bılıyosunuz fuat alı bey hakkında

canım benim sonucumu o verdi hamilesin die dr tatildeydi valla biraz unutkan die okudum burada ama bilmiyorum çünkü hiç muayene olmadım daha önce batman damı bi yerde daha tüp bebek yapıyormuşş zaten transfre ve yumurta toplamaya birlikte giriyorlar bana dilek hanım ve ali sami bey var o ikisi girdi suratından belli çok komik biri zaten bayada hastası varr bildiğim kadarı ile

hamile kalan arkadaşlarımm ilk kan tahlilimde 176 çıktı perşembe bi daha gel dedi dr ikiz olabilir dedi daha sonra muayeneye çağıracam dedi sizdede mi öyle olduuu daha sonra ne zamana kadar bakıyo dr ne zmandan sonra ücret alıyorlar (muayene ücreti) bide tavsiye edeceğiniz ii bi kadın doğum uzmanı ve hastane var mı eurofertıel gibi olsun istiyorum kan sırası beklemeden sakin bi yer olsun istiyorum ama pahalı olmaması lazıımmm

asiii hayirli olsun allahim tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina al insallah
degerin de cok guzel masallah evet iki gun sonra bi daha cagiriyolar

kalp atısını duyduktan( yanı 2. ayda)sonra ucret alıyolar o zamana kadar odedıgın mıktardan baska yok dıye bılıyorum ben

[/QUOT BEN DE EYLULDE YAPTIRICAM DOKTORUNUZ KIMDI NE KADAR VERDINIZ

canım doktorum dilek incesuydu o kadar tatlı bir bayan kiii anlatamam seni nazik bir çicek gibi karşılıyooo düşünsene hiç bir doktorda görmedim hastasını görünce ayağa kalkan ücret 3750 tüp bebek tahliller hepsi içinde ilaçlarım valla çok tutmadı 600 anca tuttu son 225 ml iğnem vardı yetmedi hastane kendi verdi vermeseydi bi 260 tl bayılacaktım eczaneye eşim tese oldu sperm hiç çıkmadığı için o yüzden biz bide 1000 tl verdik ameliyata yani 5000 tl anca inş hayırlısı olur senin içinde ama şiddetle dilek hanımı tercih benceeee[/QUOTE]

TŞK EDERİM CEVABIN İÇİN BENDE ONA MUAYENE OLDUM IYI BIRI BIZ EYLULDE ISTIYORUZ SEN KAC YASINDASIN

TŞK EDERİM CEVABIN İÇİN BENDE ONA MUAYENE OLDUM IYI BIRI BIZ EYLULDE ISTIYORUZ SEN KAC YASINDASIN
ben 22 yaşındayım cnm hayırlısı olsun cnm bir an önce başla ben 4 yıllık evliyim ve ilk sene başlamadığıma pişmanımmmmmm bu iş geçiktirmeye gelmiyor

asiii hayirli olsun allahim tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina al insallah
degerin de cok guzel masallah evet iki gun sonra bi daha cagiriyolar

meryemcim saol cnm amin cümlemizin evladını sağ salim kavuşturmayı nasip etsin allahım hamile olduğunu öğrendikten sonra nasıl bi süreç izledi hastane sana biraz anlatır mısın cnmm tşk a.s.

o zaman sana tek emriyomu transfer ettiler

meryemcim saol cnm amin cümlemizin evladını sağ salim kavuşturmayı nasip etsin allahım hamile olduğunu öğrendikten sonra nasıl bi süreç izledi hastane sana biraz anlatır mısın cnmm tşk a.s.

canim ben yurt disinda yasadigim icin test gununden 1 hafta sonra keseleri gorduk bir kac gun sonrada kalp atislarini ondan sonrada eve donduk
simdide burda iyi bir dr takiplerimi yapiyor allaha sukur bu haftalara kadar geldik rabbim hepimize sonuna kadar gitmeyi nasip etsin insallah

Allah tamamına erdirsin asii arkadaşım.. Çok sevindim. Gelişmeleri merakla takip edecem... Nasıl seviniyorum hamileyim diye haber verdiğinde bir arkadaş, kelimelerle anlatamam... Allah isteyen herkese nasip etsin...

Merhaba Susan, çok şükür bebeğime kavuştum ben, darısı sana inşallah. Eurofertilin başarı oranı oldukça yüksek, ben tavsiye ederim. Daha önce yapılan tahliller, işlemler ne varsa onları da tedavi için gelirken getirirsen iyi olur. Hayırlısıyla sen de kavuşursun inşallah bebeğine...

Midye benim doktorum da fuat ali beydi. bütün işlemleri başından sonuna kadar o yaptı. Evet çok pozitif bence çok da iyi birşey pozitif olması. Bizim rahatlamaya ihtiyacımız var. İnsanı strese sokmuyor. Ben hala dualarla anıyorum fuat ali beyi. Allah razı olsun, Meleğime kavuşmamda aracı oldu...

İlk tahlilden iki gün sonra tekrar beta bakılıyor kanda. Kalp atışlarını duyana kadar muayeneler ücretsiz. Ben Başkentte emel Hanıma devam ettim, kesinlikle tavsiye ederim. Önceden tüp bebeğe de bakıyordu. Ne zaman gitsem hiç sıra beklemedim, hemşiresi Meral Hanımda çok iyidir, çok da yardımcı olur hastalarına.. Muayene ücreti 50 TL. muayene sonrası ultrason için artı 10 Tl daha ödüyorsun. 15 günde bir ücret alıyorlar.

o zaman sana tek emriyomu transfer ettiler

cnm biz 2 embriyo istedik ne olur ne olmaz die yasa çıktı ama danıştayda bildiğim kadarı ile genede biz 3 denememiz die dilekçe yazdık hastaneye allaha şükür 2 side tuttu kan değerim 800 olmuşşş çokk mutluyum allah herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnn:teytey:

:CüvCüv::CüvCüv:
deryacım çok saol cnm allahım evladınla uzun ömürler versin sana inş bizde sağ salim kucağımıza alırız iki gün sonraki tahlilim 800 çıktı ikiz galiba çok mutluyum inş sağlıklılardır önemli olan o benim için bakalım ayın 19 da keselere bakacak dr aslınd aben dilek hanımla devam etmek istiyorum ama kimseye tüp bebek demedik doğum falan orda olursa çakarlar ondan başka hastane arıyorum farabi hastanesinede ii diolar bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun

selamlar arkadaşlar

deryacım nasılsınız canım? senin doğum sonrası iznin bittimi canım. ücretsiz izin almayı düşünüyormusun?
bu arada fatoş doğum yapıcağını yazmış acaba yaptımı merak ediyorum.

asii8837 tebrik ediyorum seni Allah tamamına erdirsin .büyük ihtimalle ikiz seninkilerde.

bende emel hanıma devam ediyorum. çok titiz hiç bişeyi atmayan bir doktor. ikizlerde bu çok önemli. birde hastanenin yeni doğan ünitesinin olması çok önemli orayı tercih etmemdeki bir sebepte o. ama farabiye gidende var ama ben hiç gitmedim o yüzden bilmiyorum. fatoş hanım deneyimlerini yazarsa öğrenicez hep birlikte.
hastane işi biraz maddiyatlada ilgili başkent sonuçta paralı bir hastane. banada bazen pahalı geliyor doğrusu.
tıpta hiç birşey için para ödemiyorsun ama ordaki tutum ve davranışlar özensiz.
dilek hanımı bizde düşünmüştük ama o zaman bize söylemişti nakipğlunda yapıyormuş sezeryanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…