[/QUOT BEN DE EYLULDE YAPTIRICAM DOKTORUNUZ KIMDI NE KADAR VERDINIZ
dılek hanımı ıyı dıye bende duymustum aslında bende onu ıstıyordum ama malesef ben gıttıgımde tatıle cıkmıstı o nedenle dr fuat ali beye gıttık bız ne bıleyım cok pozıtıf(fazlaaaasıyla) ,komık bı doktor ınsanı rahatlatıyo ıyı gıbı ama bakalım daha cok yenı 2 kere falan gordum sız ne bılıyosunuz fuat alı bey hakkında
[/QUOT BEN DE EYLULDE YAPTIRICAM DOKTORUNUZ KIMDI NE KADAR VERDINIZ
asiii hayirli olsun allahim tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina al insallah
degerin de cok guzel masallah evet iki gun sonra bi daha cagiriyolar
tşk ederim cevabın için bende ona muayene oldum ıyı bırı bız eylulde ıstıyoruz sen kac yasındasın
ben 22 yaşındayım cnm hayırlısı olsun cnm bir an önce başla ben 4 yıllık evliyim ve ilk sene başlamadığıma pişmanımmmmmm bu iş geçiktirmeye gelmiyor
meryemcim saol cnm amin cümlemizin evladını sağ salim kavuşturmayı nasip etsin allahım hamile olduğunu öğrendikten sonra nasıl bi süreç izledi hastane sana biraz anlatır mısın cnmm tşk a.s.
tatlım teşekkür ederim hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkkkk :CüvCüv: valla gözünde hiç büyütme tedaviyi ben nasıl geçtiğini anlamdım bak benim yaşım 22 225 dozdan falan etkilenmedim düzgünde vurunca hiç morarmadı iğne yerleri ilk denemem cnm valla sen hangi süreçtesin şuan büyük ihtimalle karından iğne vunuyorsun sonra kola geçiyo o ayrı bi iğne en son çatlatma iğnesini vurunuyorsun ve 1 gün hiç iğne vurunmadan geçiriyorsun yumurta toplama çok kolay zaten beni masaya aldılar konuştular derken bi iğn eyaptı abinin biri uyuyacaksın dedi derken zaten ben gitmiştim çıktığımda beni yatağa götürüyorlardı hiç bir şey hissetmedim ama sonradan adet ağrısı gibi bi ağrı onada iğne vurun dedim ağrı kesici vurdular o gün çok rahattım ertesi günde hiç ağrımadı gezmeye bile gittim korma az bi kan geliyo 3 gün sonra transfere çağırdılar tabi ondan önce embriyologlar her gün aradı şu kadar döllendi şu kadarı kaliteli die transfere sıkışık gidiyorsun idrara ben çok sıkmıştım nerdeyse çatlayacaktım ama çok net gördüler herşeyi onda uyutmuyorlar zaten doğru düzgün bir şeyde hissetmiyorsun benimle hep konuştular çok rahattı herşey 13 gün yattım sonrasında tuvalet dışınd ahiç kalmadımmm yemeeği bile yatar vaziyette yedim allahım sonund anasip etti alla sanada versinnnnnn inşş
SLM Deryacim
INSALLAH hasretine bebisine kavusmussundur.
Arkadasim ben de konyaliyim yurtdisinda yasiyorum biz de cocuk istiyoruz Insallaha en yakinzamanda gelip eurofertil de yaptirmayi dusunuyoruz bilgine ihtiyacim var bu konuda cok yeniyim... Gecen yil sadece hormon hapi kulandim doga yoldan duturamadik. Burdaa 1 ay once asilama ile de tuturamadik oysaki 4 yumusta olustu 2 sini yerlestirdiler Allah derse ol olur diye inaniyorum.. Butun cocuk ozlemi olanlara Allah Hayirlisii versin Insallah sonrada bana Insallah cvp larsan cooook sevinirim
dılek hanımı ıyı dıye bende duymustum aslında bende onu ıstıyordum ama malesef ben gıttıgımde tatıle cıkmıstı o nedenle dr fuat ali beye gıttık bız ne bıleyım cok pozıtıf(fazlaaaasıyla) ,komık bı doktor ınsanı rahatlatıyo ıyı gıbı ama bakalım daha cok yenı 2 kere falan gordum sız ne bılıyosunuz fuat alı bey hakkında
hamile kalan arkadaşlarımm ilk kan tahlilimde 176 çıktı perşembe bi daha gel dedi dr ikiz olabilir dedi daha sonra muayeneye çağıracam dedi sizdede mi öyle olduuu daha sonra ne zamana kadar bakıyo dr ne zmandan sonra ücret alıyorlar (muayene ücreti) bide tavsiye edeceğiniz ii bi kadın doğum uzmanı ve hastane var mı eurofertıel gibi olsun istiyorum kan sırası beklemeden sakin bi yer olsun istiyorum ama pahalı olmaması lazıımmm
o zaman sana tek emriyomu transfer ettiler
İlk tahlilden iki gün sonra tekrar beta bakılıyor kanda. Kalp atışlarını duyana kadar muayeneler ücretsiz. Ben Başkentte emel Hanıma devam ettim, kesinlikle tavsiye ederim. Önceden tüp bebeğe de bakıyordu. Ne zaman gitsem hiç sıra beklemedim, hemşiresi Meral Hanımda çok iyidir, çok da yardımcı olur hastalarına.. Muayene ücreti 50 TL. muayene sonrası ultrason için artı 10 Tl daha ödüyorsun. 15 günde bir ücret alıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?