hoşgeldin susan. öncelikle geçmiş olsun. inşallah hayırlısıyla amacına ulaşırsın. bizler konya eurofertilde yaptırdık. okumuşsun zaten, hepimiz memnunuz. yarın tahlil günümüz. benim tedavim 10 gün sürdü. şimdi beklemedeyiz. istanbulda bence deneme. çünkü bir sürü tüp bebek merkezi var. en iyisini bulana kadar zaman harcarsın. konya eurofertil bence iyi bir merkez. son karar senin tabi.
öyle. hayırlısı olsun tabi.
inşallah canım yarın belli olacak inşallah bizim de.
ben 5000 tl yaptırdım hastaneden memnunum ınsallah sende begenırsın ne raporu ben fazla anlamıyorum turkıyenın kıyatlarını
Insallah hayirli haber alirsin Allah yardimcin olsun
deniz cok üzüldüm canım ya gercekten bu bana cok zor geldi ben burdan cok umutluydum sanada iki ay sonra gel dedilermi senin dr kımdı ben busefer yaptırırsam dilek hanımı dusunuyorum ama cok zor
Slm Deniz80fd canim Insallah sonu positif cikar Insallah,Allah yardimcin olsun,
Evet okudum ta bastan okudum ve hepinizin heycanini birebir yasadim. Ben istanbulda alman hastanesini duydum iyi oldugunu soyluyorlar:ecrin_bebek: Ama sanirim tercihim Konya olacak zemuszemus. Benim yasim 41 bilmiyorum ne kadar sansim var yazanlarin tuturanlarin yaslari benden kucuk oldugunu saniyorum
susancım 38 yaşında filan tutanlar oldu okuduğum kadarıyla. inşallah olur canım. umutlu ol herşeyden önce.
Slm Norvecli Insallah Allahin izniyle hayirli sonuclanir tedavin. 5000 TL ilaclarla berabermi yani tum yekun tedavi icin 5000 TL mi, bende dusunuyorum ilk basta kararsizdim konyami Istanbulmu ama sanirim Kona yi tercih edecem.
slm kızlar ben yarin carsamba gunu yumurta toplamam var ınsallah ıyı gıder benımle aynı gunde yumurta toplaması olan varmı acaba?????
Norvecli TR de ne kadar kalacaksin tedavi icin, bende Allahin izniyle 27 temmuzda konyadayim
tan cım ve denizcim ne yaptınız kan verdiniz mi o öğlene anca çıkar çünkü dışarıda yapılıyo tahliller öğleden sonrayı ddört gözle ve dualarla sonucunu bekliyorum hadi hayırlısı bakalım
kan verdim orda yapılıyomuş ama laboratuvardak arkadaş 12 de geliyomuş 1 den sonra belli olacak inşallah canım.
insaallah mutlu sonuclat alırsınız ikinizde ben 45 dk sonra sonucu almıstım
tan hani sonuççççç hadi ne zman çıkacakmışşş[/QUOT
aramadılar daha canım şimdi ben arıcam
tan hani sonuççççç hadi ne zman çıkacakmışşş[/QUOT
aramadılar daha canım şimdi ben arıcam
ara hadi de dr görüştürsünler seniii çatlayacammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?