Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Slm Deniz80fd canim Insallah sonu positif cikar Insallah,Allah yardimcin olsun,

Evet okudum ta bastan okudum ve hepinizin heycanini birebir yasadim. Ben istanbulda alman hastanesini duydum iyi oldugunu soyluyorlar:ecrin_bebek: Ama sanirim tercihim Konya olacak zemuszemus. Benim yasim 41 bilmiyorum ne kadar sansim var yazanlarin tuturanlarin yaslari benden kucuk oldugunu saniyorum

öyle. hayırlısı olsun tabi.

deniz cok üzüldüm canım ya gercekten bu bana cok zor geldi ben burdan cok umutluydum sanada iki ay sonra gel dedilermi senin dr kımdı ben busefer yaptırırsam dilek hanımı dusunuyorum ama cok zor

ben 5000 tl yaptırdım hastaneden memnunum ınsallah sende begenırsın ne raporu ben fazla anlamıyorum turkıyenın kıyatlarını

Slm Norvecli Insallah Allahin izniyle hayirli sonuclanir tedavin. 5000 TL ilaclarla berabermi yani tum yekun tedavi icin 5000 TL mi, bende dusunuyorum ilk basta kararsizdim konyami Istanbulmu ama sanirim Kona yi tercih edecem.

deniz cok üzüldüm canım ya gercekten bu bana cok zor geldi ben burdan cok umutluydum sanada iki ay sonra gel dedilermi senin dr kımdı ben busefer yaptırırsam dilek hanımı dusunuyorum ama cok zor

runne canım bi yanlış anlama oldu galiba. benim sonuç yarın belli olacak. biz hayırlısı derken midyeyle senden bahsediyorduk canım. bizim için beklenen gün yarın tatlım. inşallah iyi bi haber alırım. doktor meselesine gelince hepsi iyi. zaten ekip çalışması olarak yürüttükleri için fazla bişey değişmiyo. üzme tatlım kendini.

susancım 38 yaşında filan tutanlar oldu okuduğum kadarıyla. inşallah olur canım. umutlu ol herşeyden önce.

slm kızlar ben yarin carsamba gunu yumurta toplamam var ınsallah ıyı gıder benımle aynı gunde yumurta toplaması olan varmı acaba?????

ALLAH yardimcin olsun, Insallah iyi gecer canim. Kacinci denemen? isvecte kaca yaptirdin ben burda danimakada yaptirdim bir kere hic icime sinmedi, cok ilgisizlerdi, isvecten gelen cok vardi. Hayirlisi olur insallah tum bebek hasreti cekenler canim.

Norvecli TR de ne kadar kalacaksin tedavi icin, bende Allahin izniyle 27 temmuzda konyadayim

cnm tedavin hayırlı olur inş benim yaş 22 ve tuttu ikizlerim var şuanda dr dilek hanımdı ve hiç doğuramazsın denen 38 yaşındaki bayana anne olmayı nasip etti allhın izni ile tabi inş seninde mutlu haberini okuruz

tan cım ve denizcim ne yaptınız kan verdiniz mi o öğlene anca çıkar çünkü dışarıda yapılıyo tahliller öğleden sonrayı ddört gözle ve dualarla sonucunu bekliyorum hadi hayırlısı bakalım

kan verdim orda yapılıyomuş ama laboratuvardak arkadaş 12 de geliyomuş 1 den sonra belli olacak inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…