Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

oooooo süperrrr yaaaaa canım benimmm çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yemin ederimmmmm valla gözlerim doldu güzel anne seniii

hadi bakalım inşş canım bende haftaya perşembe kalp atışlarını duyacammm allhım bu mucize ya yarabbim ol dedin mi oluyooo

hadi bakalım inşş canım bende haftaya perşembe kalp atışlarını duyacammm allhım bu mucize ya yarabbim ol dedin mi oluyooo

keselerini haftaya görücem heralde demi kaç gün sonra görebiliriz.kalp atışlarınıda duymak için dilek hanıma gidiceksin değilmi.

runne canım sen nasılsın cuma gunu aceleyle gıttım eurofertıle sıslık+bulantı kusma olunca hemen cagırdılar ohss baslangıcı varmıs serum falan verdıler ctesı transfer oldu 9dan once ordaydım sonra yukarıya aldılar 3 yada 4e kadar yukarda kaldım kusura bakma o gun gorusemedık.
hepımız ıcın hayırlısı olsun canım benım

keselerini haftaya görücem heralde demi kaç gün sonra görebiliriz.kalp atışlarınıda duymak için dilek hanıma gidiceksin değilmi.

cnm benim keseleri ikinci kan verdikten sonra 10 gün sonra gittim evet şimdi gene 10 gün sonra yani ayın 29 da kalp atışlarını duyacaz inş bide cnm vajinadandanda karından da bakıyo ona göre

tancım sana 2 tane mı koydular bana tek koydular. yasa mı ne varmıs hem dedıler bu embrıyo kalıtelı dedıler ne bıleyım
ya burada ben belırtılerı pek okumadım daha dogrusu okumak ıstemedım kurgularım dıye ama su ana kadar pek bısey yok arada bır adet sancısı gıbı sanıyelık agrı gelıyo hemen gecıyo. tutunma kanaması ne o bende olmadı ctesı transfer oldu

evet dilek hanıma gittim ve gidecemm aslında onunla devam etmek istiyoru yol aama 100 tl bana çok geliyooo o yüzden farabiyi tercih edecem kalp atışınıda duyayımm biii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…