Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

cnm benim keseleri ikinci kan verdikten sonra 10 gün sonra gittim evet şimdi gene 10 gün sonra yani ayın 29 da kalp atışlarını duyacaz inş bide cnm vajinadandanda karından da bakıyo ona göre

tamam canım sağol jele devam ediyosun demi.
inş canım sağlıklı bir şekilde.

mideyecim sen şuan hangi aşamadsın bide kaçıcı denemen 3 denemesi olanlara 2 embriyoo veriliyo yasa gereğiii

yerleşme kanaması için erken canım ama bendede olmadı.benimde çok belirti olmadı.göğüslerim çok kötü ağrıyordu sona doğru azaldı.bide ben tatlıyı çok severdim 4-5 gündür canım sürekli ekşi şeyler istiyordu hala öyle ekmek yemek istemiyor canım.ama hiç belirtide olmayabilir.

evet devam jele 12 haftaya kadar bide folik asite başalmıştım ilk öğrendiğim günn folbiol die bi hap bitkisel miş tamamen tüm hamileler kullanıyo

canım ben elevit kullanıyorum içinde folik asit dahil tüm vitaminler ve mineraller var hamilelik bboyunca onu kullan dedi dr.

inşallh canım ozaman bir taşla iki kuş olur.

eşime öyle diyorum zaten herkese biz yaptık mı tam yaparızz de bi çırpıda bi oğlan bi kızz yeter allahım olmayan herkese versinn aratmasınn çok zorrr her hamile haberinde moralim bozulurdu ağlardımm hep hiç istemezdim hamile haberi duymayııı

mideyecim sen şuan hangi aşamadsın bide kaçıcı denemen 3 denemesi olanlara 2 embriyoo veriliyo yasa gereğiii

canım ctesı transfer yapıldı ıste testı beklıyorum 5 gun bugun galıba. benım ılk denemem yasta 28 bakalım.
tan senın kacıncı denemen yas kac bu arada

canım benimde ilk denemem. 27 yaşım.

canım tek mı cıft mı sormamın sebebı de esım uzuluyoda tek sansımız duser dıye ıkı olsa daha cok sansımız olurdu deyıp duruyo bende ondan merak ettım herkese mı tek konmus dıye bızde 3 tanede dondurdular daha sonrası ıcın aslında tek olması benım ıcın ıyı bende seker kolestrol pko ne arasan var gebelık zaten rısk benım ıcın hele seker ınsulıne bıle baslayabılırım gebelıkte su anda zaten seker ılacı kullanıyrum cok sordugum ıcın kusura bakma

yok canım olur mu tabiki sorucaz.2 tane canım benim ama hastanın durumuna göre değişebilir belki sen kafana takma olucak inşallah.

ALLAH yardimcin olsun, Insallah iyi gecer canim. Kacinci denemen? isvecte kaca yaptirdin ben burda danimakada yaptirdim bir kere hic icime sinmedi, cok ilgisizlerdi, isvecten gelen cok vardi. Hayirlisi olur insallah tum bebek hasreti cekenler canim.

valla canim ısvecte bır kere denedım cok ılgısızlık vardı fıyatı 37000kr tutu boşu boşuna yaptım ama bugun yumurta toplamam vardı tam 16 tane yumurtam cıktı ve suan cok mutluyum ınsallah bu günlerıde sende görürsün canım ben 3 augustosda norvece dönuyorum senınde tedavın allahın ıznıyle cocuk olur ınsallah bu seferolumunekankayizsmile

Sagol canim Allah ikizlerini sana bagislasin canim amin insallah tum bebek isteyenler ve sonrada bana insallah:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…