cnm benim keseleri ikinci kan verdikten sonra 10 gün sonra gittim evet şimdi gene 10 gün sonra yani ayın 29 da kalp atışlarını duyacaz inş bide cnm vajinadandanda karından da bakıyo ona göre
tamam canım sağol jele devam ediyosun demi.
inş canım sağlıklı bir şekilde.
tancım sana 2 tane mı koydular bana tek koydular. yasa mı ne varmıs hem dedıler bu embrıyo kalıtelı dedıler ne bıleyım
ya burada ben belırtılerı pek okumadım daha dogrusu okumak ıstemedım kurgularım dıye ama su ana kadar pek bısey yok arada bır adet sancısı gıbı sanıyelık agrı gelıyo hemen gecıyo. tutunma kanaması ne o bende olmadı ctesı transfer oldu
tancım sana 2 tane mı koydular bana tek koydular. yasa mı ne varmıs hem dedıler bu embrıyo kalıtelı dedıler ne bıleyım
ya burada ben belırtılerı pek okumadım daha dogrusu okumak ıstemedım kurgularım dıye ama su ana kadar pek bısey yok arada bır adet sancısı gıbı sanıyelık agrı gelıyo hemen gecıyo. tutunma kanaması ne o bende olmadı ctesı transfer oldu
evet devam jele 12 haftaya kadar bide folik asite başalmıştım ilk öğrendiğim günn folbiol die bi hap bitkisel miş tamamen tüm hamileler kullanıyo
tan benim canımd aacayip ekşi bir şeyler istiyo habir elimon yiyorummm tuzlayı p
inş içimden sanki bi oğlan bi kız gibi geçiyo ama iki kızd aolabilir tabii
inşallh canım ozaman bir taşla iki kuş olur.
mideyecim sen şuan hangi aşamadsın bide kaçıcı denemen 3 denemesi olanlara 2 embriyoo veriliyo yasa gereğiii
canım ctesı transfer yapıldı ıste testı beklıyorum 5 gun bugun galıba. benım ılk denemem yasta 28 bakalım.
tan senın kacıncı denemen yas kac bu arada
canım benimde ilk denemem. 27 yaşım.
canım tek mı cıft mı sormamın sebebı de esım uzuluyoda tek sansımız duser dıye ıkı olsa daha cok sansımız olurdu deyıp duruyo bende ondan merak ettım herkese mı tek konmus dıye bızde 3 tanede dondurdular daha sonrası ıcın aslında tek olması benım ıcın ıyı bende seker kolestrol pko ne arasan var gebelık zaten rısk benım ıcın hele seker ınsulıne bıle baslayabılırım gebelıkte su anda zaten seker ılacı kullanıyrum cok sordugum ıcın kusura bakma
ALLAH yardimcin olsun, Insallah iyi gecer canim. Kacinci denemen? isvecte kaca yaptirdin ben burda danimakada yaptirdim bir kere hic icime sinmedi, cok ilgisizlerdi, isvecten gelen cok vardi. Hayirlisi olur insallah tum bebekhasreti cekenler canim.
kızlarrrrrrrrr hamileyim değerim 220
cnm tedavin hayırlı olur inş benim yaş 22 ve tuttu ikizlerim var şuanda dr dilek hanımdı ve hiç doğuramazsın denen 38 yaşındaki bayana anne olmayı nasip etti allhın izni ile tabi inş seninde mutlu haberini okuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?