yok canım olur mu tabiki sorucaz.2 tane canım benim ama hastanın durumuna göre değişebilir belki sen kafana takma olucak inşallah.
canım ctesı transfer yapıldı ıste testı beklıyorum 5 gun bugun galıba. benım ılk denemem yasta 28 bakalım.
tan senın kacıncı denemen yas kac bu arada
valla canim ısvecte bır kere denedım cok ılgısızlık vardı fıyatı 37000kr tutu boşu boşuna yaptım ama bugun yumurta toplamam vardı tam 16 tane yumurtam cıktı ve suan cok mutluyum ınsallah bu günlerıde sende görürsün canım ben 3 augustosda norvece dönuyorum senınde tedavın allahın ıznıyle cocuk olur ınsallah bu seferolumunekankayizsmile
hayatım herkesinki degişiyor 5. güne kadar çagırabilirler
hayatım herkesinki degişiyor 5. güne kadar çagırabilirler
Gozun aydin canim hayirlisi insallah
tebrıkler canım cok sevendım darısı bızım başımıza:Saruboceq:
Arkadaslar yumurta toplandiktan sonra kac gunden sonra transfer yapiyorlar:ecrin_bebek:
Arkadaslar yumurta toplandiktan sonra kac gunden sonra transfer yapiyorlar:ecrin_bebek:
ya deniz nerde kızlar inşallah kötü haber değildir iyi haberi duyup sevinçten yok olmuştur ortalıktan
minimum 3 max 5 diye biliyorum canım
ya deniz nerde kızlar inşallah kötü haber değildir iyi haberi duyup sevinçten yok olmuştur ortalıktan
tancım sana 2 tane mı koydular bana tek koydular. yasa mı ne varmıs hem dedıler bu embrıyo kalıtelı dedıler ne bıleyım
ya burada ben belırtılerı pek okumadım daha dogrusu okumak ıstemedım kurgularım dıye ama su ana kadar pek bısey yok arada bır adet sancısı gıbı sanıyelık agrı gelıyo hemen gecıyo. tutunma kanaması ne o bende olmadı ctesı transfer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?