canım benim bu merkezde ilk denemem normalda 3 . denemesi olanlara 2 tane yerleştiriliyor.senin başka yerde denemen yok galiba
asiicim napıyosun.bana konya hospital tülin hanımı öneriyorlar .bende farabiye gitmek istiyorum.sen ne yapıcan
canlarım benim. günlerdir annemlerdeyim o yüzden nete giremedim. benim de sonucum pozitif değerim 128 çıktı. sizi merakta bıraktığım için özür dilerim. yarın tekrar gidicez kan tahliline. tancım bu arada ben seninkinin olduğunu biliyordum. orada kızlara sonuç almaya gittiğimde seninkini de sordum. seninki de hayırlı olsun tatlım. allah inşallah tamamına erdirsin canım. herkesi kocaman öpüyorum.
canım ya öldürdün bizi çok korktukk ama çokda mutlu oldumm hadi gözümüz aydınnn allah şükür
sağol bitanem şimdi inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı dünyaya gelsin diye dua edicez.
sağol bitanem şimdi inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı dünyaya gelsin diye dua edicez.
canlarım benim. günlerdir annemlerdeyim o yüzden nete giremedim. benim de sonucum pozitif değerim 128 çıktı. sizi merakta bıraktığım için özür dilerim. yarın tekrar gidicez kan tahliline. tancım bu arada ben seninkinin olduğunu biliyordum. orada kızlara sonuç almaya gittiğimde seninkini de sordum. seninki de hayırlı olsun tatlım. allah inşallah tamamına erdirsin canım. herkesi kocaman öpüyorum.
Deniz, tan çok sevindim... zemuszemus Allah tamamına erdirsin... Hepiniz sağlıkla bebeişlerinizi alırsınız kucağınıza inşallah... Darısı diğer arkadaşların başına...
tan nere kayboldunnnn acil bekleniyorsunnn beni yanlız bırakma bu arada bugünde gidecktin kan vermeye haber et değerin kaç çıktığını benimki 810 çıktı
canım ya çok sevindim çok merak ettim.ikinci değerin kaç çıktı benim 586 çıktı tatlım
süper ya anne oluyoruz.
kızlar bugun dilek hanımla görüstüm agustosta tedavıye tekrar baslıyacaz sizler hamilesiniz kızlar bana dua edin.
586 çıktı canım perşembe kese görmeye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?