cnm benim hadi bakalım hayırlısı bende perşembe sabah gidecem dr kalp atışlarını duyacağızzzzz gerçi bugün gittim buradaki dr kalp atışlarını gördümmm ikisiinde allahım çok güzel bi şeyyy sen evlatlarıma sağlık ve uzun ömür ver[
amin canım cümlemizin
bu arada ben ikiz ya da üçüz istiyorum ama yasa gereği tek embriyo transfer ediyorlar galiba iki ya da 3 embriyo yaşla mı alakalı?
merhaba kızlar bana 2 tane embryo transfetıler ve embryonun 2 gününde oldu ben duydum 2 gunluk embryoları rahıme trans etmek fazla kalıtelı olmadıklarını söylediler dogrumu????kafamçokkarıştı
günaydın ben artık bu başlığı takip ederek sizlerin deneyimleri ile aralık ayında konya eurofertil de başlamayı düşünüyorum bu arada sizlerden biraz bir şeyler öğrenmiş olurum
cnm hadi bakalım hayırlısı olur inşallahhh 2.gün embriysu kalitesi die bende duydum ama 2.gün embriyosu ile hamile olanlarıda duydum bu arada senin 2 taneye bebişin belki biri ölürse diğeri annesine tutunur pozitif düşünnn ve yavruların sana tutunsunn benimkiler 3.gün embriyosuonad açok ii olmaz 5. gün ii olur diolardı ama bak 2side tuttu kuzularımın
bugun transferımın 11. gunuydu dun kanamam basladı megerse tutunma degılmıs ben oyle sanmıstım ama adet kanamasıymıs bugun test yaptılar sonuc 0 cıktı yanı gebelık olmamıs dr ılk gun gebelık olusmus ama sonra tutunmamıs dusmus dedı ıcım bombos....
geçmiş olsun midye ilk denemenmiydi?
canım seni cok iyi anlıyorum gecmişolsun . senin kacıncı denemendi
bak üzülüpte kendini hastalandırma. ben cok üzüldüm her yerimde kasıntıyla baslayan biseyler çıktı doktoragittim ürtiker dedi .sıkıntıdan olur bu hastalık dedi.şimdi ilaçlarla iyiyim ama bu hastalık onu bana unutturdu.o yüzden neolur kendini cok üzmeinsaalah kendiliginden olur
senin embriyoların kacıncı gun embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?