Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

slm arkadaşlar ben ilk defa bu başlıkta yazıyorum. daha önce doğal yolla denediğim için bu sayfalara bakmamıştım. ben 30 yaşındayım çalışıyorum ve Karaman iline yakın bir yerde oturuyorum. aralık ayında evliliğimizin 2. yılı dolacak ve ben artık beklemek istemiyorum. Aralık ayına kadar bekleyeceğim sonra da tüp bebek yaptıracağım. ben Konya'ya yakın olduğum için Konya Eurofertil de başlamak istiyorum benim hikaye uzun mayıs ayına kadar 2 farklı doktora gittim biri bulunduğum yerde biri özel hastane mersinde ikisi de hem benim hemde eşimin tahlil sonuçlarına göre hiçbir sorun yok dediler ve bekleyelim olur diye bizi gönderdiler hele burdaki doktoruma her ay 100 TL saydım 5 ay boyunca, sonunda klomen +ovitrelleyi deneyelim dedi kullandım yumurtam çatlamadı ve kiste dönüştü. o ay kist olduğu için gel sana rahim filmi çekelim nasıl olsa bu ay boş geçecek dedi ve film çektik ben o kadar ilkel şartlarda çektirdimki filmi anlatamam cihaz yokmuş elinde ilacı verip beni devlet hastanesine gönderdi bu arada röntgen çekilip bakılacak güya ilacın etkisi ben gidene kadar geçmiş aynı gün 2. defa ilaç verip bu kez röntgen masasında film çekti yani aynı gün 2 defa rahim filmi çektirmiş oldum. ama öldüm öldüm dirildim sondamı dersin bitane vidalı alet var onumu dersin takmadığı bişey kalmadı 2 uygulamada da 1 hafta kanamam devam etti neyse filmin sonucunda röntgene baktı aaaaaaaaaaaa senin kanallar tıkalıymış sol ilaçla açılmış sağ hala kısmen tıkalı demek bundan olmuyormuş dedi. yani ben 1,5 yıl boşuna beklemişim arkadaşlar. zaten kanallarım tıkalıymış. sonra geçen ay ve önceki ay kisti eritmek için yasmin kullandım. şimdi bana diyorki gel bir kaç ay yine klomen kullanalım sonra aşılama sonra şu bu offfffffffffffffffffffffffff beklemek istemiyorum artık bana akıl verin ne olur akıl danışacağım kimse yok nolur yardım edinnnn aşılamayı falan bekleyecek sabrım kalmadı artık ben direk gidip tüp bebek yaptırmak istiyorum olumlu sonuç alanlardan yardım bekliyorum Konya hakkında

bu arada ben ikiz ya da üçüz istiyorum ama yasa gereği tek embriyo transfer ediyorlar galiba iki ya da 3 embriyo yaşla mı alakalı?

bu arada ben ikiz ya da üçüz istiyorum ama yasa gereği tek embriyo transfer ediyorlar galiba iki ya da 3 embriyo yaşla mı alakalı?

allah yardımcın olsun.aşılama bayanlar için yorucu bir süreç ben merkezden çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.hiç zaman kaybetme bence.

teşekkür ederim tan insan moralman eksilerde oluyo zaten:))))(aaaaabiye kuzu misali) çok zor bir süreç senin kaçıncı denemende oldu sen hamilesin sanırım canım

birde yaş kaç olunca 2 embriyo transfer ediyorlar sen bu merkeze gittiysen duymuşluğun vardır canım. neden bu kadar ikiz üçüz istediğimi merak ediyorsan söyliyim ben tek çocuğum ve 9 yaşımda da babamı kaybettim yıllarca yanlızlık içinde büyüdüm tek hayalim kocaman bir aileye sahip olmaktı ama gel görki öyle olmuyor hayat şartları yok üniversite yok atanma yok eşimin yanına tayin derken 28 yaşımda eklenebildim biliyorsun burası türkiye tam 4 sene kpss ile atanmayı bekledim ve 2003 mezunuyum ama 2007 de atandım sonra eş durumu tayin için nikah yapıp bekledik 1 sene sonra da tayinim çıktı ve ancak evlenebildim. üstelik daha 1. sini bile bulamadım ki kocaman bir aile olayım böyle işte çok uzun yazıyorum kusura bakmayın ama çok doluyum beni anlarsınız

merhaba kızlar bana 2 tane embryo transfetıler ve embryonun 2 gününde oldu ben duydum 2 gunluk embryoları rahıme trans etmek fazla kalıtelı olmadıklarını söylediler dogrumu????kafamçokkarıştı

merhaba kızlar bana 2 tane embryo transfetıler ve embryonun 2 gününde oldu ben duydum 2 gunluk embryoları rahıme trans etmek fazla kalıtelı olmadıklarını söylediler dogrumu????kafamçokkarıştı

cnm hadi bakalım hayırlısı olur inşallahhh 2.gün embriysu kalitesi die bende duydum ama 2.gün embriyosu ile hamile olanlarıda duydum bu arada senin 2 taneye bebişin belki biri ölürse diğeri annesine tutunur pozitif düşünnn ve yavruların sana tutunsunn benimkiler 3.gün embriyosuonad açok ii olmaz 5. gün ii olur diolardı ama bak 2side tuttu kuzularımın

günaydın ben artık bu başlığı takip ederek sizlerin deneyimleri ile aralık ayında konya eurofertil de başlamayı düşünüyorum bu arada sizlerden biraz bir şeyler öğrenmiş olurum

günaydın ben artık bu başlığı takip ederek sizlerin deneyimleri ile aralık ayında konya eurofertil de başlamayı düşünüyorum bu arada sizlerden biraz bir şeyler öğrenmiş olurum

hadi bakalım hoş geldinn cnm bencede eurofertıle gitttt bene ikiz annesiyim şuannnnn eurofertıel sayesinde emin ol seninde ikiz olacakkkk

ayyyyyyyyyyyy asiiii ağzından bal damlıyor canım benim ama ben 30 yaşındayım bana tek embriyo transfer ederler herhalde tatlım

canım tsk ederım ınsallah tutar senınkıde hayırlı olsun canım saglıklı ve hayırlı evlatların olur ınsallah olumunekankayizsmile

runne deniz nerelerdesiniz her sabah görüşüyoduk asiicim sen neler yapıyosun yarın kese görmeye gidicem

bugun transferımın 11. gunuydu dun kanamam basladı megerse tutunma degılmıs ben oyle sanmıstım ama adet kanamasıymıs bugun test yaptılar sonuc 0 cıktı yanı gebelık olmamıs dr ılk gun gebelık olusmus ama sonra tutunmamıs dusmus dedı ıcım bombos....

canım seni cok iyi anlıyorum gecmişolsun . senin kacıncı denemendi
bak üzülüpte kendini hastalandırma. ben cok üzüldüm her yerimde kasıntıyla baslayan biseyler çıktı doktoragittim ürtiker dedi .sıkıntıdan olur bu hastalık dedi.şimdi ilaçlarla iyiyim ama bu hastalık onu bana unutturdu.o yüzden neolur kendini cok üzmeinsaalah kendiliginden olur
senin embriyoların kacıncı gun embriyosuydu

evet benı en ıyı sen anlarsın runne kanamam olunca tutunmadır dıye kendımı kandırmaya calıstım hem daha adete 1 hafta vardı ama o gece hıc uyumadım ıcıme ates dustu sonucu beklerkende kanama cogaldı kırmızılastıgını gorunce anladım zaten bı saat sonrada soyledıler dun cok agladım ama bugun sankı ıcım kurudu hıcbı sey hıssetmıyorum runne buda korkutucu o kadar ınanmıstım kı ama salaklıkmıs bu kadar ınanmak bebek gıysılerı ayakkabı bıle almıstım dusun maddı manevı cok sıkıntı cektık arabamızı satmıstık bu ıs ıcın hepsı uctu gıttı bebegım gıbı...keske o gıtmeseydı bı bu kaadar daha bulup verırdım gerekırse kredı cekerdım

c anım bizde arabamızı satmıstık ama olmadı işte inan aklıma gelınce hala içim yanıyor ama yapacak bişey yok eger tutunsalardı hiç harcadıgımız para gözümüze görünmeyecektı ama işte bide onun sıkıntısı var simdi sana bu mesajı agllayarak yazıyorum senin içinde çok üzüldüm
bende bebegim için yelek ördüm yüz örtüsü yapmıstım.biz yaklasık 9000 lıra harcamısız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…