BENİm yumurta toplamada yumurtalar catlamamış o yuzden ilk tedavi kaldı bi sonraki ay tekrar basladık BİZDEN tekra 2250 lira daha aldılar.birde kromozomlara da baktırdık yani genetik tanı yaptırdık orayada 2000 lira verdik.biz parayla yaptırdık temmuzda da yeni bir yasa çıkmıs ssk sı olanlara genetik tanı ücretsizmiş.o da benim sanssızlıgım zaten pek sanslı birisi degilimdir.burdanda belli oldugu gibi
evet canım cok sansızlık olmus bızıde dun tıp fakultesıne gonderdıler genetıge baktırmak ıcın nıye tutmadı kalıtelı olmasına ragmen dıye evet bızden ucret almadılar emeklı sandıgı oldugu ıcın. tekrar o kadar para alınması bence hıc hos olmamıs yanı tedavı tamamlanmadan nıye bı daha para almıslar sonucta transferde dahıl bız o paraya anlasıyoruz hayret yanı
bizde murat beye öyle dedik.ilk basta sadece 3500 lıra dediler hersey dahil dediler sonrada böyle oldu işte.bize prosedür dediler osizin sanssızlıgın dedi bize.sen genetik sonuçları nezaman alacaksın
valla canım esımden 3 cesıt benden 2 cesıt test ıstedıler(bes tup kan aldılar) bazısı 3-4 gunde bı tanesı en az 2 hafta ıle 6 hafta arasında degısıyomus sonucun cıkması senın sonuc ne oldu ben cok korkuyorum genetık bı problem var mı dıye bana baktıklarının bı tanesı pıhtılasma o sebeb olabılır dedıler bakalım.
CANIM benim esimdede bende de her sey normal çıktı eger hamılelık olsaydı problemsiz bir hamilelik geçirirmisim korkma o senden aldıkları kanı sanal rahim denen bi makine var onun içine o kanı yerlestirip senin hamilelik sürecin boyunca neler yasanacagını belirliyecekler bizimkinde ii dediler esinde sperm silik olabilir diye bakacaklar sanırım
insaalah sonuç lar ii çıkar ben sonuçlar çıkana kadar korkudan ölecektim ama kötü bişey çıkmadı senin de öyle olacak göreceksin
ayy arkadaşlar neler yaşamışsınız çok geçmiş olsun benimde gözüm korktu şimdi birde ssk olmadan bu işlemlere toplam kaç lira öderim araba satmak felan demişsiniz korktum valla
teşekkür ederim runne ben mut ilçesinde oturuyorum biliyorsundur konya ile aramız 3,5 saat bu nedenle bu tedavi adetin 2. günü başlıyor ya ben adetimden önce bir gün gitsem tahlillerimi yaptırsam diyorum daha mantıklı değilmi böylece adetime kadar tahlillerim yapılır ona göre bir yol izleriz birde ben kanallarımın açılıp açılmadığından da emin değilim dr. açıldı dedi ama ilacı verip normal röntgen masasında rentgen çekip bakması bana çok sağlıklı gelmedi. aslında birazda bu nedenle tüp bebeğe yöneldim aşılamayla falanda uğraşıp hem maddi hem manevi yıkılmak istemiyorum direk tüp bebek istiyorum acaba hastanedeki doktorlar önce aşılama yapmam için ısrar ederlermi ben direk tüp yaptırmak istiyorum ne dersin senin tecrübelerin vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?