Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

bak sımdı bende aglamaya basladım...aynı kaderı paylasmısız sızın nıye o kadar tuttu canım bız 6 harcadık

BENİm yumurta toplamada yumurtalar catlamamış o yuzden ilk tedavi kaldı bi sonraki ay tekrar basladık BİZDEN tekra 2250 lira daha aldılar.birde kromozomlara da baktırdık yani genetik tanı yaptırdık orayada 2000 lira verdik.biz parayla yaptırdık temmuzda da yeni bir yasa çıkmıs ssk sı olanlara genetik tanı ücretsizmiş.o da benim sanssızlıgım zaten pek sanslı birisi degilimdir.burdanda belli oldugu gibi

evet canım cok sansızlık olmus bızıde dun tıp fakultesıne gonderdıler genetıge baktırmak ıcın nıye tutmadı kalıtelı olmasına ragmen dıye evet bızden ucret almadılar emeklı sandıgı oldugu ıcın. tekrar o kadar para alınması bence hıc hos olmamıs yanı tedavı tamamlanmadan nıye bı daha para almıslar sonucta transferde dahıl bız o paraya anlasıyoruz hayret yanı

bizde murat beye öyle dedik.ilk basta sadece 3500 lıra dediler hersey dahil dediler sonrada böyle oldu işte.bize prosedür dediler osizin sanssızlıgın dedi bize.sen genetik sonuçları nezaman alacaksın

bizde murat beye öyle dedik.ilk basta sadece 3500 lıra dediler hersey dahil dediler sonrada böyle oldu işte.bize prosedür dediler osizin sanssızlıgın dedi bize.sen genetik sonuçları nezaman alacaksın

valla canım esımden 3 cesıt benden 2 cesıt test ıstedıler(bes tup kan aldılar) bazısı 3-4 gunde bı tanesı en az 2 hafta ıle 6 hafta arasında degısıyomus sonucun cıkması senın sonuc ne oldu ben cok korkuyorum genetık bı problem var mı dıye bana baktıklarının bı tanesı pıhtılasma o sebeb olabılır dedıler bakalım.

CANIM benim esimdede bende de her sey normal çıktı eger hamılelık olsaydı problemsiz bir hamilelik geçirirmisim korkma o senden aldıkları kanı sanal rahim denen bi makine var onun içine o kanı yerlestirip senin hamilelik sürecin boyunca neler yasanacagını belirliyecekler bizimkinde ii dediler esinde sperm silik olabilir diye bakacaklar sanırım
insaalah sonuç lar ii çıkar ben sonuçlar çıkana kadar korkudan ölecektim ama kötü bişey çıkmadı senin de öyle olacak göreceksin

ınsallah canım evet esımden spermde aldılar sperm fish mı dıyolar ıste oyle bısey yapacaklar bakalım hakkımızda hayırlısı olmaması gerekıyomus demekkı bu seferde zaten ben bıraz rahatsızım seker ve kolestrol var bende seker pek dusmuyodu onun ıcınde cok korkuyordum hadı hamılelıkte cok yukselırse dıye ne dıyeyım dahada kotu seyler yasanabılırdı ama 2. sını hemen ıstemıyorum 3 tane dondurulmus var onlar ıcın gelecek ay dedıler ama ben 2 ay kendımı rahatlarmak ıstıyorum saglıgımla ılgılencem pko hastasıyım kılo vermem sekerı dusurmem gerek herseyımle hazır olmak ıstıyorum gebelıge bu seferkınde olsaydı cok problemlı bı hamıleleık gecırecektım acıkcası cunku paldır kuldur bu ıse gırmıstık

bizde çok acele basladık benımde kılo problemim var bide troidim var.buda yumurtaları etkiliyor .dondurulmus olunca ücret nekadar ödüyorsun onun tutma sansının daha az oldugunu duymustum.istersen bi arastır sor öyle dondurulmus dene.bende dilek hanımla görüştüm agustosta gel muayene edelim dedi.ama daha karar veremedik
sen kaç kilosun

runne sana mesaj attım ozelden bısey sordum bı bakasana. evet dondurulmusta sansın azalması cozulurken embrıyo kaybı olabılmesıymıs ne bıleyım ama surec daha kolaymıs cunku hormon ılacı yok sadece rahım takıp edılıp verımlı zamanında sadece transfer yapılıyo galıba 2 ıstıyolar tam konusmadık sadece rahım duvarını kalınlastırmak ıcın ılac verıyolarmıs gebelık ıcın o kadar ben ılac surecınde cok olumsuz etkılendım ohss olustu cok rahatsız oldum sureklı serum takıldı sıslık ıcın

ayy arkadaşlar neler yaşamışsınız çok geçmiş olsun benimde gözüm korktu şimdi birde ssk olmadan bu işlemlere toplam kaç lira öderim araba satmak felan demişsiniz korktum valla

ayy arkadaşlar neler yaşamışsınız çok geçmiş olsun benimde gözüm korktu şimdi birde ssk olmadan bu işlemlere toplam kaç lira öderim araba satmak felan demişsiniz korktum valla

eger hiç problem yoksa 5000 felan ilaçlarla beraber

teşekkür ederim runne ben mut ilçesinde oturuyorum biliyorsundur konya ile aramız 3,5 saat bu nedenle bu tedavi adetin 2. günü başlıyor ya ben adetimden önce bir gün gitsem tahlillerimi yaptırsam diyorum daha mantıklı değilmi böylece adetime kadar tahlillerim yapılır ona göre bir yol izleriz birde ben kanallarımın açılıp açılmadığından da emin değilim dr. açıldı dedi ama ilacı verip normal röntgen masasında rentgen çekip bakması bana çok sağlıklı gelmedi. aslında birazda bu nedenle tüp bebeğe yöneldim aşılamayla falanda uğraşıp hem maddi hem manevi yıkılmak istemiyorum direk tüp bebek istiyorum acaba hastanedeki doktorlar önce aşılama yapmam için ısrar ederlermi ben direk tüp yaptırmak istiyorum ne dersin senin tecrübelerin vardır

canım durumu anlatırsın dıgr dr yaptıklarını suphelerını soylersın ona gore karar verırler zaten

adetin ikinci gününden önce muayenede etmiyorlar testte yaptırmıyorlar eger kanallarda sorun varsa bence direk tüp bebek yaptır onlara söylersen senin istedigini yaparlar

kızlar bugün kese görmeye gittim kesenin birini gördük.10 gün sonra kalp atışlarını duyucaz.

teşekkür ederim içim rahatladı bilen bilmeyen bu konu hakkında yorum yapıyor ya bende şaşkın ördek gibi kala kaldım bu işi en iyi bilen bu yoldan geçendir bence o nedenle sizlerin söylediği şeyler beni tatmin ediyor. Rabbim yardımcımız olsun ne diyelim

insaallah hayırlı sonuclar alırsın ygenç tam olarak karar verdinmi hangi doktora gidecegine benim bir arkadasım var onunda tupleri tıkaslıydı göbekten amelıyat oldu dr altı ay bekle kendiliginden hamile kalmazsan asılama yapalım dedi.altıncı ayda hamile kaldı şimdi 7,5 aylık hamile oglu olacak.ama onun önceden bir düşük iki tanede bebegini üçer aylık kaybetti şimdi allah verdi işte.sana normal olur bekle demedilermi

Son düzenleme:
canım doktor sol kanal açıldı sağ kanal da kısmen açıldı dedi ama ben 19 aylık evliyim hiç hamile kalmadım 1. yılımı doldurduğumda gittim ilk kez doktora eşimin tahlilleri yapıldı bana baktı ve hiçbir sorun yok hatta yumurtalık kapasiten çok iyi hamile kalamazsan gel dedi 6 ay geçti kalamadım başka bir doktora gittim nisan ayında başladık 2. doktorumla adetimin 3. günü gittim klomen verdi 5. gün ovitrelle iğne vuruldum ve olmadı adet olunca gittim doktor ultrasonla baktı ve yumurtan çatlamamış 4 cm kist oluşmuş bu şartlarda olmaz, adetin bitince gel nasıl olsa bu ay olmayacak rahim filmini çekelim dedi mayısta film çektirdim (kabus gibiydi) işte kanalın biri açıldı diğeri tıkalı dedi ama kist ile ilgili birşey söylemedi o ayda boş geçti yine adetin 3. günü gittim aaaaa sende kist vardı dimi onu eritmemiz lazım dedi ve yasmin kullandırdı. o ayda geçti haziran ayında gittim yine adetin 3. günü baktı kistin erimiş ama yinede yumurtalığı zorlamayalım sen bu ay doğal dene önümüzdeki ay bakarız dedi aksi gibi eşimde geçen ay hep il dışındaydı yumurtlama günlerini hep kaçırdım ve 16 temmuzda adte oldum ama bu ay doktora gitmedim. artık sinirlerim bozuldu yine klomen verecek yumurtam çatlamayacak yine üzüleceğim amaaan dedim vazgeçtim artık tüp bebeğe bakıyorum hakkımda hayırlısı artık. bu arada nisan-mayıs-haziran ve birde rahim filmi toplamda doktora 600 tl vermişim elime ne geçti koca bir sıfır ve acılı bir süreç

tan senin yaşın 35 in üstümü neden sana 2 embriyo transfer ettiler ? ah şu yasa bir dönse de bende 2 emriyo koydurabilsem ne kadar isterim ikiz olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…