Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım bence senin sorunun çokta büyük bi sorun degil insaallah sadece ilaçlarla hamile kalabilirsin ben ikinci denememi fuat ali beyde yaptım ama negatif sonuç aldım.üçüncüyü de dilek hanımda deneyicem ben ce bu siteyi iyice oku sen karar ver .
rahim filmini ben bi kere çektirdim çok kötüydü.bende yaklasık 4 senedir tedavideyim ama ümit hiç bitmiyor işte

Son düzenleme:
canım senin bir sorunun varmı yoksa benim gibi nedensiz infertilitemi? bakarsın aynı doktora gideriz beraberce hamiş kalırız ne güzel olur sen tedaviye ne zaman başlayacaksın?

canım benim sorunum var özele yazarım agustosta hastalandıgımda dilek hanıma başlıycam bende cok istiyorum burda ki arkadaşlarla görüsmeyi insallah aynı zamana dekkeliriz tanısırız

bende çok isterim tanışmayı birbirimize destek oluruz bizi bizden başkası anlamaz sonuçta mesajını bekliyorum canım

aldım canım okudum mesajını ağustosta başlayacaksın sen değilmi hayırlısı canım sürecini merakla bekliyorum

yok canım benim ekim sonuna kadar telaşım var sanırım kasımda başlayacağım eylülde kaynımın düğünü var ekimde annem hacca gidecek beni yorucu bir süreç bekliyor o nedenle sabredicem kasıma kadar inş. o zamana senin göbüş büyümüş olur

insaallah canım allah hepımıze nasip etsin

ben orman işletme şefiyim canım (orman mühendisi) eşimde aynı meslekte beraber çalışıyoruz işte sen ev hanımıydın sanırım ben 30 yaşındayım ya sen ?

istanbulda olanlar bu konuda çok şanslı vallahi bu arada benim buradaki doktorumda konyadan geldi 5-6 ay önce belki ismini duymuşsundur Ahmet ÇAKAL

istanbulda olanlar bu konuda çok şanslı vallahi bu arada benim buradaki doktorumda konyadan geldi 5-6 ay önce belki ismini duymuşsundur Ahmet ÇAKAL

evet umut tüp bebegi bende okudum ama oraya gidene kadar burdaki hastaneleri tercih ediyorum çünkü burdada basarı oranı yüksek okudugunuza göre
benim yasım25 ev hanımıyım o doktoru hiç duymadım hangi hastanede oda mı tüp bebek uzmanı?
mersinde tüp bebek yapan doktorlar varmı
biz burda sıcakktan duramıyoruz sen orda nasıl duruyorsun?

Son düzenleme:
tatlım ben mut ilçesindeyim karamana 50 km uzaklıkta yani buranında bir farkı yok karasal iklim mersinle alakası yok yaşında gençmiş ne güzel bana göre 5 yıl öndesin bahsettiğim doktor ılgın devlet hastanesinden geldi buraya tüp bebek uzmanı değil normal kadın doğumcu

merhaba kızlar.
bende 10 aydır bebek beklıyorum ama olmadı nedense oncesındede 3 dusugum var
euro fertılde dılek hanıma gıdıyorum cok beegendım kendınısını.
asılamaya karar verdık dun ılk ıgnelerımıze basladık ılk muaynemız persembe gunu.
dılek hanım yaklasık 10 gun surse tedavı ramazanın ılk gunu asılamayı ınsallah yaparız dedı
asılama yaptıran varmı aranızda hangı asamadasınız? bırde olumlu sonuc alanlarınız varmı cokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…