runne deniz nerelerdesiniz her sabah görüşüyoduk asiicim sen neler yapıyosun yarın kese görmeye gidicem
merhaba kızlar.
bende 10 aydır bebek beklıyorum ama olmadı nedense oncesındede 3 dusugum var
euro fertılde dılek hanıma gıdıyorum cok beegendım kendınısını.
asılamaya karar verdık dun ılk ıgnelerımıze basladık ılk muaynemız persembe gunu.
dılek hanım yaklasık 10 gun surse tedavı ramazanın ılk gunu asılamayı ınsallah yaparız dedı
asılama yaptıran varmı aranızda hangı asamadasınız? bırde olumlu sonuc alanlarınız varmı cokmu?
canım ben her sabah açıyorum ama siz yoksunuz keseni görmüşsün hadi hayırlısı bakalımmm inşallah kalp atışlarınıda duyarsınn ben kalp atışlarını duydum ve dayanamdım ağladımm o kadar güzel bi duygu kiii o kadar hızlı atıyokiii ikiside çok iyi dedi dr ama 1 hafta geriden gidiyooo bebekler normalde 7 hafta gösteriyo adete göre ama dr baktı 6 haftalık dedii herşey çok güzel gidiyoo ve karar verdimm farabiye gidecemmm benim için yeni doğan yoğun bakımı olan bir yer daha önemliii malumm bebeklerimm biraz erken gelecekkkk
merhaba kızlar.
bende 10 aydır bebek beklıyorum ama olmadı nedense oncesındede 3 dusugum var
euro fertılde dılek hanıma gıdıyorum cok beegendım kendınısını.
asılamaya karar verdık dun ılk ıgnelerımıze basladık ılk muaynemız persembe gunu.
dılek hanım yaklasık 10 gun surse tedavı ramazanın ılk gunu asılamayı ınsallah yaparız dedı
asılama yaptıran varmı aranızda hangı asamadasınız? bırde olumlu sonuc alanlarınız varmı cokmu?
cok sevındım canım allah tamamnına erdırsın ınsallah.cnm hayırlı olsun tedavinnnn ben aşılama değilde tüp bebk yaptırdımm dilek hanıma ve hamileyimm şuana inşallahhh çok güzel sonuç alırsın şu mübarek günlerde
canım ben bu ay dilek hanıma baslıycam gecen ay fuat ali ye gittim tüp bebek tutmadı
burda okuduguma göre dilek hanım daaha basarılı insaalah asılaman tutar sende anne olursun
cok sevındım canım allah tamamnına erdırsın ınsallah.
ınsallah canım asılama deneyelım dedı dılek hanım bızde bıt umut tamam dedık ınsallah tutar dıye dua edıyoruz ınsallah senınde tutar sen tekrar tup bebekmı yaptırcaksın?
kalp atışlarını eurofertilde mi duydun.ücret ödedinmi.benim diğer kese belki 1 hafta sonra görünür dedi.şuan tek görünüyor bende farabide suna hanıma gidicem heralde.
arkadaşlar dilek hanım güleryüzlü birisimi ben kararsız kaldım aslında erkek doktordan çok çekiniyorum bayan olması rahatlatıcı bir durum bence ama tek korkum asık suratlı birimi değilmi biliyorsunuz bu işlerde pozitif enerji çok önemli
evet canım tekrar tüp bebek olacak bu üçüncü olacak insaallah bu sefer tutar
sen kaç yasındasın
evet cnm kalp atışlarını eurofertıelda duydukk ve daha sonraki muayene paralı dedi sekreter 6 hafta sonra gel dedi ama ben gitmeyecem 120 tl miş muayene benim ikiside göründü ama o zman kalp atışlarını duyamamıştıkk şimdi duydumm bende farabide erkek dr var ona gidecem suna hanıma biraz sert mizaçlı dedilerr dilek hanım gibi değilmiş ama erkek çok güler yüzlüymüşş araştırdım akşahir devlet hastanesinde görev yapmış bii ama suna hanım daha tecrübeliymişşş ben genede erkek dr gidecem ilkk inşallah ikizdir cnmmm benimkinide zor gördü hem vajinadan hem göbekten ultrosanla baktııı baya bii
bende salı günügidicem kalp atışlarını duymaya çok heyecanlıyım.
selam bayanlar,
ben bu sitede yeniyim, böyle bir sitenin varoluşundan bile haberim yoktu.
Bir sorum var sizlere,
FERTİ JİN tüp bebek merkezine giden varmı? varsa nasıl bir merkez? lütfen acil cevap yarın gidicem de?
ya asiiii bende ikiz bebek istiyorum banada dua et nolur valla sizleri görünce hemen gidip yaptırasım geliyo ama bekleyeceğim kasım- aralığa kadar peki bu kromozom testi nasıl birşey orada yapıyorlarmış sanırım bilginiz varmı galiba ücretide 2000 tl imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?