Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

runne deniz nerelerdesiniz her sabah görüşüyoduk asiicim sen neler yapıyosun yarın kese görmeye gidicem

canım ben her sabah açıyorum ama siz yoksunuz keseni görmüşsün hadi hayırlısı bakalımmm inşallah kalp atışlarınıda duyarsınn ben kalp atışlarını duydum ve dayanamdım ağladımm o kadar güzel bi duygu kiii o kadar hızlı atıyokiii ikiside çok iyi dedi dr ama 1 hafta geriden gidiyooo bebekler normalde 7 hafta gösteriyo adete göre ama dr baktı 6 haftalık dedii herşey çok güzel gidiyoo ve karar verdimm farabiye gidecemmm benim için yeni doğan yoğun bakımı olan bir yer daha önemliii malumm bebeklerimm biraz erken gelecekkkk

cnm hayırlı olsun tedavinnnn ben aşılama değilde tüp bebk yaptırdımm dilek hanıma ve hamileyimm şuana inşallahhh çok güzel sonuç alırsın şu mübarek günlerde

kalp atışlarını eurofertilde mi duydun.ücret ödedinmi.benim diğer kese belki 1 hafta sonra görünür dedi.şuan tek görünüyor bende farabide suna hanıma gidicem heralde.

canım ben bu ay dilek hanıma baslıycam gecen ay fuat ali ye gittim tüp bebek tutmadı
burda okuduguma göre dilek hanım daaha basarılı insaalah asılaman tutar sende anne olursun

cnm hayırlı olsun tedavinnnn ben aşılama değilde tüp bebk yaptırdımm dilek hanıma ve hamileyimm şuana inşallahhh çok güzel sonuç alırsın şu mübarek günlerde
cok sevındım canım allah tamamnına erdırsın ınsallah.
canım ben bu ay dilek hanıma baslıycam gecen ay fuat ali ye gittim tüp bebek tutmadı
burda okuduguma göre dilek hanım daaha basarılı insaalah asılaman tutar sende anne olursun

ınsallah canım asılama deneyelım dedı dılek hanım bızde bıt umut tamam dedık ınsallah tutar dıye dua edıyoruz ınsallah senınde tutar sen tekrar tup bebekmı yaptırcaksın?

evet canım tekrar tüp bebek olacak bu üçüncü olacak insaallah bu sefer tutar
sen kaç yasındasın

kalp atışlarını eurofertilde mi duydun.ücret ödedinmi.benim diğer kese belki 1 hafta sonra görünür dedi.şuan tek görünüyor bende farabide suna hanıma gidicem heralde.

evet cnm kalp atışlarını eurofertıelda duydukk ve daha sonraki muayene paralı dedi sekreter 6 hafta sonra gel dedi ama ben gitmeyecem 120 tl miş muayene benim ikiside göründü ama o zman kalp atışlarını duyamamıştıkk şimdi duydumm bende farabide erkek dr var ona gidecem suna hanıma biraz sert mizaçlı dedilerr dilek hanım gibi değilmiş ama erkek çok güler yüzlüymüşş araştırdım akşahir devlet hastanesinde görev yapmış bii ama suna hanım daha tecrübeliymişşş ben genede erkek dr gidecem ilkk inşallah ikizdir cnmmm benimkinide zor gördü hem vajinadan hem göbekten ultrosanla baktııı baya bii

arkadaşlar dilek hanım güleryüzlü birisimi ben kararsız kaldım aslında erkek doktordan çok çekiniyorum bayan olması rahatlatıcı bir durum bence ama tek korkum asık suratlı birimi değilmi biliyorsunuz bu işlerde pozitif enerji çok önemli

diger dr larda çok güler yüzlü ler hemde pozitiflerama fuat ali biraz fazla yogun

selam bayanlar,
ben bu sitede yeniyim, böyle bir sitenin varoluşundan bile haberim yoktu.
Bir sorum var sizlere,
FERTİ JİN tüp bebek merkezine giden varmı? varsa nasıl bir merkez? lütfen acil cevap yarın gidicem de?

günaydın arkadaşlar az önce haberlerde üzücü bir hikaye vardı 5 yıldır çocuk sahibi olamayan bir çift tüp bebek tedavisiyle bir kız çocuk sahibi olmuşlar ancak doğumun gerçekleştiği hastanede yoğun halihazırda kurulu olan yoğun bakım ünitesi henüz faaliyette olmadığından hastanedeki 12 küvöz de çalıştırılmıyormuş ve 3 gün dayanabilen beren bebek hayata veda etmiş Allah sabır versin ne diyelim burası malesef "TÜRKİYEEEEEEEEEEEEE"

bende salı günügidicem kalp atışlarını duymaya çok heyecanlıyım.

bende salı günügidicem kalp atışlarını duymaya çok heyecanlıyım.

o kadar güzel bi duygu ki anlatamam o kadar hızlı atıyo kiii allahım dedimm sağ salim kuacğım aaldır inşallahh inşallah duyarsınn o güzel atışlarıııı denk gelirse farabide görüşürüzz cnm allah emanet ol ha bu arada ben oruç tutacammm dr sormayı unuttum ama sen bi sorsana drrr tutayım mı dieeee banda ahaber verrr

selam bayanlar,
ben bu sitede yeniyim, böyle bir sitenin varoluşundan bile haberim yoktu.
Bir sorum var sizlere,
FERTİ JİN tüp bebek merkezine giden varmı? varsa nasıl bir merkez? lütfen acil cevap yarın gidicem de?

cnm benim bu konuda eurofertiel hastaları varr konyadakiii senin o dediğin yer nerd ebilmiyorumm googleden yaz bakalım bi nasıl bi yer die zaten bu forumda varsa çıkar googlede hayırlısı ile karşılaşır ve sende anne olursun inşallah bu site çok güzell takip et bence hatta konu bile açç vertijin tüp bbek merkezi dieee gelen olurr

ya asiiii bende ikiz bebek istiyorum banada dua et nolur valla sizleri görünce hemen gidip yaptırasım geliyo ama bekleyeceğim kasım- aralığa kadar peki bu kromozom testi nasıl birşey orada yapıyorlarmış sanırım bilginiz varmı galiba ücretide 2000 tl imiş

canım valla öyle bi test yapılmadı bana o yüzden bilmiyorum ama en son teknloji olan tese ameliyatı yapılıyor orada(tese:erkekten sperm hücresi alınması)eşime yapıldı ve şuan ikizlerime hamileyim özelden mesaj atıyorumm okuu lütfennn

birşey daha sorucam size ben karar verdiğim ay adetimin kaçıncı günü merkezde olucam ve ne zaman randevu almam gerekiyor malum konyada yaşamıyorum mesela merkeze gideceğim günden 1 gün önce randevu alırsam dilek hanıma gidebilirmiyim hasat yoğunluğu nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…