birşey daha sorucam size ben karar verdiğim ay adetimin kaçıncı günü merkezde olucam ve ne zaman randevu almam gerekiyor malum konyada yaşamıyorum mesela merkeze gideceğim günden 1 gün önce randevu alırsam dilek hanıma gidebilirmiyim hasat yoğunluğu nasıl acaba?
merhaba kızlar.
bende 10 aydır bebek beklıyorum ama olmadı nedense oncesındede 3 dusugum var
euro fertılde dılek hanıma gıdıyorum cok beegendım kendınısını.
asılamaya karar verdık dun ılk ıgnelerımıze basladık ılk muaynemız persembe gunu.
dılek hanım yaklasık 10 gun surse tedavı ramazanın ılk gunu asılamayı ınsallah yaparız dedı
asılama yaptıran varmı aranızda hangı asamadasınız? bırde olumlu sonuc alanlarınız varmı cokmu?
canım doktorun kimdi,bende dün selçukta yaptırdım aşılamamı doktorum mehmet çolakoglu:dance:
:dance: selamben de asılama yaptırdım selcuk unıversitesindeama olmadı ınsallah senın olur:) asılama tupbebeğe gore daha kolay vucut ısterse olur hız merak etme ama daha oncekı dusuklerının sebebı arastılırdımı :?
o kadar güzel bi duygu ki anlatamam o kadar hızlı atıyo kiii allahım dedimm sağ salim kuacğım aaldır inşallahh inşallah duyarsınn o güzel atışlarıııı denk gelirse farabide görüşürüzz cnm allah emanet ol ha bu arada ben oruç tutacammm dr sormayı unuttum ama sen bi sorsana drrr tutayım mı dieeee banda ahaber verrr
canım doktorun kimdi,bende dün selçukta yaptırdım aşılamamı doktorum mehmet çolakoglu
canım doktorun kimdi,bende dün selçukta yaptırdım aşılamamı doktorum mehmet çolakoglu
canım bende duydugum tüm olumsuz şeylere ragmen orda yaptırdım,eurofertili düşündüm ama ilaçları yazdırmak problem oldugu için mehmet çolakogluna gittim kendisi çok yogun pek ilgilenmedi,benim yumurtalar 2-3 gün arayla 3 kez çatladı ilk kez başıma geldi böyle bişey anlamadım çok şaşkınım hakkımızda hayırlısı artıkselam benımhüseyin görkemliydi amahastane cokkötü hijyen sıfır hemsirelerde kötü
selam canım. ben euro fertılde yaptırcam asılamamı ınsallah olur dua edıyorum.dusuklerımın sebebı bellı kan pıhtılasması var bende o yuzden 3 dusuk yaptım.:dance:
:dance: selamben de asılama yaptırdım selcuk unıversitesindeama olmadı ınsallah senın olur:) asılama tupbebeğe gore daha kolay vucut ısterse olur hız merak etme ama daha oncekı dusuklerının sebebı arastılırdımı :?
canım ben daha hiç hamile kalamadım,2 yıldır istiyoruz,bizde sorunda yok ama olmuyobirdeonceki düşüklerinin sebebleri nelerdi hıc bunla ılgılı test yaptırdınmı?
canım doktor dün geldi,aslında son derece iyi bi doktor duydum ama şehir dışındaydı,beni sadece 1 kez kontrol etti,kendi kendine hesap yaptı şu gün çatlatma igeni vurulup 42 saat sonra gelmemi söyledi,öncesinde igneden önce yumurtalar çatladı bunuda güvenmeyip başka bi doktora giderek ögrendim aşılama yapıldıktan sonra tekrar yumurta çatladıselam canım. ben euro fertılde yaptırcam asılamamı ınsallah olur dua edıyorum.dusuklerımın sebebı bellı kan pıhtılasması var bende o yuzden 3 dusuk yaptım.
benımde esas doktorum mehmet colakolglu aradım 3 gun once ayın 9 na kadar yok dedıler bana senın asılamanı colakoglumu yaptı?asılaman nasıl gectı?kac yumurtan vardı?
inşallah olur canım sen şimdi kiminle başladın?ne kullanıyosun?yarın benım ılk kontrolum var kac mm oldular cok merak edıyorum ınsallah ıgneler ıse yarıyordur?
inşallah olur canım sen şimdi kiminle başladın?ne kullanıyosun?
sorun neydi?
çok erken daha canım ya,keşke 1 sene dolmasını bekleseydin ama inşallah olurcanım benım 10 aydır hamıle kalamıyorum hıcbır sorunda yok halbukı.
sımdı euro fertılde dılek hanıma gıdıyorum puregon 75 lık vurunuyorum yarın ılk kontolumuz var bakalım ınsallah hersey yolunda gıder?
asılama hıc aklımda yoktu doktorum deneyelım yıpranma dedı tamam dedık bakalım?
runne,asiiiii nerelerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?