Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım adetinin 2. günü gitmen gerekiyo sen adet olduğund ara orayı ve 2 .gün randevu al ilk defa geleceğini tüp beek için söyleee ilk muayene ücretsiz tüp bebebk için gelenlere adet olduğungün ararsan ve adet olduğunu söylersen muhakkak yoğun bil eolsa araya sıkıştırırlar aman kaçırma o günüü 1 ay daha ertelenmesinnn inşallah hayırlısı olur senide hamiş görürüzz yanında eşinn tahlil sonuçları varsa sperm sonuçları senin vars ahormon testlerin evlilik cüzdanınız hepsini getir yanında zaten onlar gene test yaparlar ama ilk bakıyo bi dr

hımmmmmm evet eşimin sperm tahlili var benim (her ne kadar güvenmesemde) rahim filmi var o zaman ben bu aralar bir hormon tahlili yaptırayım birde gittiğimde yaparlar aradaki farka bakarız benim hormonlar biraz yüksek çıkmıştı 6 ay önce dahiliyeci yaptırdı baktı biraz yüksek ama sınırda henüz ilaç kullanmayalım 6 ay sonra gel bir daha bakalım dedi ben yaptırayım o zaman birde evlilik cüüzdanını hiç duymamıştım iyiki söyledin

:dance:
:dance: selamben de asılama yaptırdım selcuk unıversitesindeama olmadı ınsallah senın olur:) asılama tupbebeğe gore daha kolay vucut ısterse olur hız merak etme ama daha oncekı dusuklerının sebebı arastılırdımı :?

canım doktorun kimdi,bende dün selçukta yaptırdım aşılamamı doktorum mehmet çolakoglu

:dance::dance:
hihoyyyttbr ederim canım coksevındımsızlerde bana ıyı referans oldunuz dogrusu ben de aynı klinikte istiyorumyaptırmak. Bızımıcınde dua et olurmu? hamılelerın duaları kabul olurmus.Allah hayırlısıyla tamamına erdırır ınşallah:)

selam benımhüseyin görkemliydi amahastane cokkötü hijyen sıfır hemsirelerde kötü
canım bende duydugum tüm olumsuz şeylere ragmen orda yaptırdım,eurofertili düşündüm ama ilaçları yazdırmak problem oldugu için mehmet çolakogluna gittim kendisi çok yogun pek ilgilenmedi,benim yumurtalar 2-3 gün arayla 3 kez çatladı ilk kez başıma geldi böyle bişey anlamadım çok şaşkınım hakkımızda hayırlısı artık
senin ilk aşılamanmıydı?sorun ne?

selam canım. ben euro fertılde yaptırcam asılamamı ınsallah olur dua edıyorum.dusuklerımın sebebı bellı kan pıhtılasması var bende o yuzden 3 dusuk yaptım.
canım doktorun kimdi,bende dün selçukta yaptırdım aşılamamı doktorum mehmet çolakoglu

benımde esas doktorum mehmet colakolglu aradım 3 gun once ayın 9 na kadar yok dedıler bana senın asılamanı colakoglumu yaptı?asılaman nasıl gectı?kac yumurtan vardı?

canım doktor dün geldi,aslında son derece iyi bi doktor duydum ama şehir dışındaydı,beni sadece 1 kez kontrol etti,kendi kendine hesap yaptı şu gün çatlatma igeni vurulup 42 saat sonra gelmemi söyledi,öncesinde igneden önce yumurtalar çatladı bunuda güvenmeyip başka bi doktora giderek ögrendim aşılama yapıldıktan sonra tekrar yumurta çatladı
kimseyi kötülemek istemem sonuçta mehmet çolakoglu kendini ıspatlamış bi doktor,belki beni şehir dışında oldugu için fazla kontrol etmedi,bekleyip görecez bakalım herşeyin hayırlısı diyorum

aşılama acılı bi işlem degil son derece nazikti ,sadece spekulum takılırken ben çok rahasız oluyorum onun haricinde bişey hissetmiyosun
yumurtalar ayrı ayrı çatladıgı için toplamda kaç bilmiyorum canım,ama heralde fazla oduki böyle çatladı

yarın benım ılk kontrolum var kac mm oldular cok merak edıyorum ınsallah ıgneler ıse yarıyordur?

inşallah olur canım sen şimdi kiminle başladın?ne kullanıyosun?
sorun neydi?

canım benım 10 aydır hamıle kalamıyorum hıcbır sorunda yok halbukı.
sımdı euro fertılde dılek hanıma gıdıyorum puregon 75 lık vurunuyorum yarın ılk kontolumuz var bakalım ınsallah hersey yolunda gıder?
asılama hıc aklımda yoktu doktorum deneyelım yıpranma dedı tamam dedık bakalım?

çok erken daha canım ya,keşke 1 sene dolmasını bekleseydin ama inşallah olur
ilaçlar dahil kaç tutuyo canım?

tan ne yaptınn canım duydun mu kalp atışlarınııııı ikiz miymişş kendine ii bak orucu sor bak ona göre tutalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…