Ev adami...boguluyorum imdatttttttt...

Calisiyorsa sabah aksam nasil evdw oluyor? Isinden gelince evden cikmiyorsa Bu normal kabul edilebilinir. Asosyaldir ne var bunda.Siz geziyormussunuz Size lafi yok adamin .Sizi rahatsiz eden kocanizin varligi bence. Eger bunun dışında ciddi sorununuz yoksa Kafayi takmayin derim

Kizlar yazdim yukarida.ben zaten evden cikiyorum o kunuda peoblem yok.benim biraz hava almaya ihtiyacim yok tam tersine evde biraz nefes almaya ihtiyacim var.esim ogretmen sabahtan aksama kadar iste degil.su an sabahci sonra evde.ben de oyle

Başka üyelere ithafen yazdım ama neyse...gördüm öğretmenmiş işi bitiyo eve geliyo işte ne yapsın ki, nereye gitsin yani
Tabiiki eve gelicek isi bitince ama hic disari cikmiyorki canim.yani tatillerde haftasonlari vs.yarim saat bile.hadi diyelim cikmadi tamam.ama herseye karisiyor bu da insani boguyor.aslinda bilinclide yapmiyor bunu elinde degil yapisi bu.mesela bir ara evin icinde oturdugum koltuktan kalkiyorum su icmek icin mutfaga gidicem.daha koltuktan kalkmamla birlikte nereye diyordu banayani aslinda bunu karismak ya da hesap sormak icin veya ne bileyim hesap sormak icin falan yapmiyor aslinda.o an agzindan oyle cikiyor ama her seferinde mutfaga tuvalete ya da her ne ise iste cevap vermek yoruyor insani.en son bigun taksime icmeye diye cvap verdim de sustu.daha sormuyor bunu.buu sirf bana yapmiyor zaten cocuklara kardesine annesine arkadadina akliniza kim gelirse herkese oyle.e haliyle surekli onunla evde olan benim cok yoruyor su karisma isi ya.iste bende diyorumki azicik ciksadisari ben de bi soluk alsam

Hee bak o kötü benim eşim de işten eve gelir ama evde programlarımız olur o spor yapar ben oğlanla oynarım ya da benim işim olur o çocuğu eyler oğluş uyur film falan izlenir, seninki kaynana olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…