• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev adami...boguluyorum imdatttttttt...

izmirimizmir

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
1.394
2.093
333
Kizlar esim evden disari adimini atmiyor(is disinda,calisiyor)sabah aksam gece gunduz yaz kis hep evde.hep hep hep...cildiracagim,boguluyorum.cocuklardan sonra boyle oldu.cocuklar olmadan once de eve adim atmazdi.surekli kardesiyle kahveye takilirdi.gece 12 lere kadar gelmezdi.o zamanlar niye gec geliyor diye sinir olurdum.meger ne salakmisim bilememisim o gunlerin kiymetini.butun gun uzanir koltukta kumadasi elinde(kumanda biricik askidir,hatta bir gun kumandaya sen de olmasan bu hayat cekilmez demisligi de vardir)goya cocuklara bakiyor,bana yardim ediyor.cocuklar 27 aylik adam 27 aydir evde.arada bir koltuktan seslenir onlara yapmayin etmeyin diye.bazen oynar onlarla bi yarim saat o kadar.eskiden de gezmeyi sevmezdi simdi de.hep ben suruklemisimdir onu bir yerlere.simdi yine ben dirlanirsam 40 yilda bir cocuklar icin bi yerlere gideriz o kadar.nadiren cocuklari alir parka gider soyle bir turlatir.ben hep kendim gezerim ya da arkadaslarimla ya da cocuklarimla iste.ben gezerken de o evdedir,evde oturur.geldigimde biraktigim yerde koltuguna yapisik kumandasi elinde aynen biraktigim sekilde bulurum.ya hic mi bi kalkip su icmedin tuvalete falan gitmedin be adam.gezmeye falan goturmesin bizi ben memnunum kendim gezmekten ama ne olur allahim tek bir gun olsun bi yarim saat cik git su evden.offfffffff cocuklari yatirna saatine karisir onu yemesin sunu yesin der.hep der.bir de pimpirikli ve paniktir.cocuklar 2 hoplasa dur yapma dusersin der(ama koltuktan,kalma zahmetinde bulunmaz)azicik kafalari bir yere degse buzlar havada ucusur,ben size demistim yapmayin diye bak carptin der.cocugun aglayacagi yoksada onun soylenmesine panigine aglarlar.guvensiz olacaklar onun yuzunden.buza ne gerek var dedigimde bana da soylenir ne rahatsin gormuyon mu kafasini carpti cocuk diye.ya bi cik git su evden gittttttttt.kac kere dedim cik biraz gez kahveye falan takil diye.yok arkadas yok.gecen cocuklarin bakimi ile ilgili kavga ettik.1 haftadir kusus.(bir de kusme huyu vardir,catlar patlar ozur dilemez)ne konusuyor ne yaptigim yemegi yiyor.her aksam yumurta kirip yiyor inadindan.ay zikkim ye emi.kizlar ben ne yapayim ne diyeyim de bu adami evden gondereyim ya.allah askina bi akil verin.o yokken evde cok mutluyum cocuklarimla rahatca hoplayip zipliyoz egleniyoruz.vallahi timarhanelik olacam az kaldi 14.sayfaya bakarsaniz sevinirim kizlar ve 10.sayfaya.ayrintili yazdim.yek tek cevap yazmaya calisiyorum ama kacirdiklarm olabiliyor

Son düzenleme:
Kizlar esim evden disari adimini atmiyor(is disinda,calisiyor)sabah aksam gece gunduz yaz kis hep evde.hep hep hep...cildiracagim,boguluyorum.cocuklardan sonra boyle oldu.cocuklar olmadan once de eve adim atmazdi.surekli kardesiyle kahveye takilirdi.gece 12 lere kadar gelmezdi.o zamanlar niye gec geliyor diye sinir olurdum.meger ne salakmisim bilememisim o gunlerin kiymetini.butun gun uzanir koltukta kumadasi elinde(kumanda biricik askidir,hatta bir gun kumandaya sen de olmasan bu hayat cekilmez demisligi de vardir)goya cocuklara bakiyor,bana yardim ediyor.cocuklar 27 aylik adam 27 aydir evde.arada bir koltuktan seslenir onlara yapmayin etmeyin diye.bazen oynar onlarla bi yarim saat o kadar.eskiden de gezmeyi sevmezdi simdi de.hep ben suruklemisimdir onu bir yerlere.simdi yine ben dirlanirsam 40 yilda bir cocuklar icin bi yerlere gideriz o kadar.nadiren cocuklari alir parka gider soyle bir turlatir.ben hep kendim gezerim ya da arkadaslarimla ya da cocuklarimla iste.ben gezerken de o evdedir,evde oturur.geldigimde biraktigim yerde koltuguna yapisik kumandasi elinde aynen biraktigim sekilde bulurum.ya hic mi bi kalkip su icmedin tuvalete falan gitmedin be adam.gezmeye falan goturmesin bizi ben memnunum kendim gezmekten ama ne olur allahim tek bir gun olsun bi yarim saat cik git su evden.offfffffff cocuklari yatirna saatine karisir onu yemesin sunu yesin der.hep der.bir de pimpirikli ve paniktir.cocuklar 2 hoplasa dur yapma dusersin der(ama koltuktan,kalma zahmetinde bulunmaz)azicik kafalari bir yere degse buzlar havada ucusur,ben size demistim yapmayin diye bak carptin der.cocugun aglayacagi yoksada onun soylenmesine panigine aglarlar.guvensiz olacaklar onun yuzunden.buza ne gerek var dedigimde bana da soylenir ne rahatsin gormuyon mu kafasini carpti cocuk diye.ya bi cik git su evden gittttttttt.kac kere dedim cik biraz gez kahveye falan takil diye.yok arkadas yok.gecen cocuklarin bakimi ile ilgili kavga ettik.1 haftadir kusus.(bir de kusme huyu vardir,catlar patlar ozur dilemez)ne konusuyor ne yaptigim yemegi yiyor.her aksam yumurta kirip yiyor inadindan.ay zikkim ye emi.kizlar ben ne yapayim ne diyeyim de bu adami evden gondereyim ya.allah askina bi akil verin.o yokken evde cok mutluyum cocuklarimla rahatca hoplayip zipliyoz egleniyoruz.vallahi timarhanelik olacam az kaldi

Zikkim ye , bu evden çık defol git diyen bir karım olsa , saniye durmam zaten.

Eşiniz ne yapsın sizin uslubunzla ugrasmaktansa tv ye sarmış durumda.

Ben olsam onun yerinde eve yatmaya gelirim .

Ay bi noktalamaya dikkat etmek bu kadar mı zor yahu??

Eşine tahammülün kalmamış belli. Alıp karşına konuşmadan çözülmez bu durum.

Bu kadar tv bağımlısı olması çok itici.

ben bu durumda bı kotuluk grmedım sızın derdınız bırlıkte gezmek falan degıl adamı evden gndermek :D bence bırakın otursun evınde daha ne ıstıyrsun adam dızının dıbınde bızım kadınlarımıza da yaranılmıyr evde adamlar olsa dert sokakta olsa dert

kahveye gitmeyen adam zor :D
allahtan benim eşim gidiyor her gece.
bazen çok yorulup gitmiyor hadi kahveye git sen diye zorla atıyorum evden.
kendi istemedikçe sen nabarsan yap gönderemezsin.

Zikkim ye , bu evden çık defol git diyen bir karım olsa , saniye durmam zaten.

Eşiniz ne yapsın sizin uslubunzla ugrasmaktansa tv ye sarmış durumda.

Ben olsam onun yerinde eve yatmaya gelirim .
Canim kizma vallahi bildigin gibi degil.ona demiyorum tabi zikkim ye ama cildircam.herseye soylenen evden disari adim atmayan bi adam.bana da geliyor artik bazen

Siz calisiyor musunuz?

Orasi onun evi, yani kovma gibi bir hakkiniz yok. Ama ayni evin icinde bu kadar huzursuzlanmaniz ilginc. Baska anlatmadiginiz problemleriniz mi var esinizle aranizda?

Siz calisiyor musunuz?

Orasi onun evi, yani kovma gibi bir hakkiniz yok. Ama ayni evin icinde bu kadar huzursuzlanmaniz ilginc. Baska anlatmadiginiz problemleriniz mi var esinizle aranizda?
Canim calisiyorum.evden kovmuyorum zaten.sadece en azindan haftada 1 gun 2 saatcik disari ciksin bi yalniz kalayim istiyorum

kahveye gitmeyen adam zor :KK70:
allahtan benim eşim gidiyor her gece.
bazen çok yorulup gitmiyor hadi kahveye git sen diye zorla atıyorum evden.
kendi istemedikçe sen nabarsan yap gönderemezsin.
Bir arkadasi falan da yok.ne guzel gunlermis meger kahveye gittigi o gunler kiymetini bilememisim

Anlatiminizi çok içten buldum :KK48:
Çünkü benim esimde 7/ 24 evde
Gerçektende evde sürekli kaynana gibi herşeye karışan erkekten bende nefret nefret ediyorum :bicak:
Hele bir erkeğin herşeye karışması olacak gibi değil :KK34:
Tesekkur ederim.inan herseye karisiyor.orguye basladim hic bilmiyordum.tersi duzu ondan ogrendim valla.ona bile karisiyor.su kadar ilmek at bilmemne

Bir arkadasi falan da yok.ne guzel gunlermis meger kahveye gittigi o gunler kiymetini bilememisim

benimkinin de yok.
saat 9 da gider 10 - 10.30 gibi gelir çok durmaz.
ama o saat dilimi yeter bana. o gelene kadar ev işlerini hallederim çalışan bayan olduğum için. çamaşır bulaşık vs.
erkek evde olunca ben hiçbir iş yapamıyorum nedense.
sizde görev verseniz madem evde. ben evde iş buyurunca nereye gideceğini şaşırıyor.

Back
X