- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi izmirimizmir
Kizlar esim evden disari adimini atmiyor(is disinda,calisiyor)sabah aksam gece gunduz yaz kis hep evde.hep hep hep...cildiracagim,boguluyorum.cocuklardan sonra boyle oldu.cocuklar olmadan once de eve adim atmazdi.surekli kardesiyle kahveye takilirdi.gece 12 lere kadar gelmezdi.o zamanlar niye gec geliyor diye sinir olurdum.meger ne salakmisim bilememisim o gunlerin kiymetini.butun gun uzanir koltukta kumadasi elinde(kumanda biricik askidir,hatta bir gun kumandaya sen de olmasan bu hayat cekilmez demisligi de vardir)goya cocuklara bakiyor,bana yardim ediyor.cocuklar 27 aylik adam 27 aydir evde.arada bir koltuktan seslenir onlara yapmayin etmeyin diye.bazen oynar onlarla bi yarim saat o kadar.eskiden de gezmeyi sevmezdi simdi de.hep ben suruklemisimdir onu bir yerlere.simdi yine ben dirlanirsam 40 yilda bir cocuklar icin bi yerlere gideriz o kadar.nadiren cocuklari alir parka gider soyle bir turlatir.ben hep kendim gezerim ya da arkadaslarimla ya da cocuklarimla iste.ben gezerken de o evdedir,evde oturur.geldigimde biraktigim yerde koltuguna yapisik kumandasi elinde aynen biraktigim sekilde bulurum.ya hic mi bi kalkip su icmedin tuvalete falan gitmedin be adam.gezmeye falan goturmesin bizi ben memnunum kendim gezmekten ama ne olur allahim tek bir gun olsun bi yarim saat cik git su evden.offfffffff cocuklari yatirna saatine karisir onu yemesin sunu yesin der.hep der.bir de pimpirikli ve paniktir.cocuklar 2 hoplasa dur yapma dusersin der(ama koltuktan,kalma zahmetinde bulunmaz)azicik kafalari bir yere degse buzlar havada ucusur,ben size demistim yapmayin diye bak carptin der.cocugun aglayacagi yoksada onun soylenmesine panigine aglarlar.guvensiz olacaklar onun yuzunden.buza ne gerek var dedigimde bana da soylenir ne rahatsin gormuyon mu kafasini carpti cocuk diye.ya bi cik git su evden gittttttttt.kac kere dedim cik biraz gez kahveye falan takil diye.yok arkadas yok.gecen cocuklarin bakimi ile ilgili kavga ettik.1 haftadir kusus.(bir de kusme huyu vardir,catlar patlar ozur dilemez)ne konusuyor ne yaptigim yemegi yiyor.her aksam yumurta kirip yiyor inadindan.ay zikkim ye emi.kizlar ben ne yapayim ne diyeyim de bu adami evden gondereyim ya.allah askina bi akil verin.o yokken evde cok mutluyum cocuklarimla rahatca hoplayip zipliyoz egleniyoruz.vallahi timarhanelik olacam az kaldi 14.sayfaya bakarsaniz sevinirim kizlar ve 10.sayfaya.ayrintili yazdim.yek tek cevap yazmaya calisiyorum ama kacirdiklarm olabiliyor
Son düzenleme: