• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev adami...boguluyorum imdatttttttt...

Ay kizlar bir de bazilariniz oyle bir yazmiski sanirsiniz esimi silahla kovaliyom evden.valla yorumlardan sonra esimi o koltuga bir de halatla baglayasi
Canim esin evdeyse at cocuklari ona cik disarda kafani dinle gez dolas tek basina evdede cok dirdir yapiyosa dinleme konusup konusup dursun belki sana laf anlatmaya calismaktan yorulur evden cikar ve ev isi yaptir zorla:KK66:
Yaptim canim yaptim onu da yaptim.cocuklarin 2 sini de ona biraktim ciktim arkadaslarimla.1 saat sonra aradi nerdesin gel b.ka bulandim ben diye.cocuklar kaka yapmis becerememis altlarini almayi.ustu basi heryeri kaka olmus

Ay kizlar bir de bazilariniz oyle bir yazmiski sanirsiniz esimi silahla kovaliyom evden.valla yorumlardan sonra esimi o koltuga bir de halatla baglayasi

Yaptim canim yaptim onu da yaptim.cocuklarin 2 sini de ona biraktim ciktim arkadaslarimla.1 saat sonra aradi nerdesin gel b.ka bulandim ben diye.cocuklar kaka yapmis becerememis altlarini almayi.ustu basi heryeri kaka olmus
Arasin uzaktayim ben gelene kadar cocuklar oylemi kalacak bi sekilde temizle dicektin azcik ugrassin oyle aksama kadar evde oturmakla olmaz yardimci olsun bence bunu bikac kere daha yap sonra sen ben cikiyorum deyince senden once hazirlanip çıkabilir :D

Eve misafir kabul edin ve çocukları ona bırakıp siz çıkın. Kaçar adım evden uzaklaşır emin olun
Arkadasimi cagirdim bigun ayni yasta cocugu var benimkilerle.arkadasin gelcekse ben cikayim o zaman dedi.e iyi olur dedim.arkadas geldi bu hala oturuyor.hala oturmayi dusunuyor musun dedim.merak ettim cocuklar anlasabilecekler mi dedi.neyse sonradan gecikmeli de olsa cikti

Arkadasimi cagirdim bigun ayni yasta cocugu var benimkilerle.arkadasin gelcekse ben cikayim o zaman dedi.e iyi olur dedim.arkadas geldi bu hala oturuyor.hala oturmayi dusunuyor musun dedim.merak ettim cocuklar anlasabilecekler mi dedi.neyse sonradan gecikmeli de olsa cikti
Gerçekten kadın halini düşünemiyorum eşinizin gerçekten tam bir sürahi nine olurdu

Kizlar esim evden disari adimini atmiyor(is disinda,calisiyor)sabah aksam gece gunduz yaz kis hep evde.hep hep hep...cildiracagim,boguluyorum.cocuklardan sonra boyle oldu.cocuklar olmadan once de eve adim atmazdi.surekli kardesiyle kahveye takilirdi.gece 12 lere kadar gelmezdi.o zamanlar niye gec geliyor diye sinir olurdum.meger ne salakmisim bilememisim o gunlerin kiymetini.butun gun uzanir koltukta kumadasi elinde(kumanda biricik askidir,hatta bir gun kumandaya sen de olmasan bu hayat cekilmez demisligi de vardir)goya cocuklara bakiyor,bana yardim ediyor.cocuklar 27 aylik adam 27 aydir evde.arada bir koltuktan seslenir onlara yapmayin etmeyin diye.bazen oynar onlarla bi yarim saat o kadar.eskiden de gezmeyi sevmezdi simdi de.hep ben suruklemisimdir onu bir yerlere.simdi yine ben dirlanirsam 40 yilda bir cocuklar icin bi yerlere gideriz o kadar.nadiren cocuklari alir parka gider soyle bir turlatir.ben hep kendim gezerim ya da arkadaslarimla ya da cocuklarimla iste.ben gezerken de o evdedir,evde oturur.geldigimde biraktigim yerde koltuguna yapisik kumandasi elinde aynen biraktigim sekilde bulurum.ya hic mi bi kalkip su icmedin tuvalete falan gitmedin be adam.gezmeye falan goturmesin bizi ben memnunum kendim gezmekten ama ne olur allahim tek bir gun olsun bi yarim saat cik git su evden.offfffffff cocuklari yatirna saatine karisir onu yemesin sunu yesin der.hep der.bir de pimpirikli ve paniktir.cocuklar 2 hoplasa dur yapma dusersin der(ama koltuktan,kalma zahmetinde bulunmaz)azicik kafalari bir yere degse buzlar havada ucusur,ben size demistim yapmayin diye bak carptin der.cocugun aglayacagi yoksada onun soylenmesine panigine aglarlar.guvensiz olacaklar onun yuzunden.buza ne gerek var dedigimde bana da soylenir ne rahatsin gormuyon mu kafasini carpti cocuk diye.ya bi cik git su evden gittttttttt.kac kere dedim cik biraz gez kahveye falan takil diye.yok arkadas yok.gecen cocuklarin bakimi ile ilgili kavga ettik.1 haftadir kusus.(bir de kusme huyu vardir,catlar patlar ozur dilemez)ne konusuyor ne yaptigim yemegi yiyor.her aksam yumurta kirip yiyor inadindan.ay zikkim ye emi.kizlar ben ne yapayim ne diyeyim de bu adami evden gondereyim ya.allah askina bi akil verin.o yokken evde cok mutluyum cocuklarimla rahatca hoplayip zipliyoz egleniyoruz.vallahi timarhanelik olacam az kaldi

Bende bazı insanları anlamıyorum kocası gezse tozsa geç gelse niye gelmiyor acaba aldatıyor mu denilir, adam evde olunca hiç dışarı adımını atmıyor denilir. Ne güzel işte sende kocanla vakit geçir, ne istiyorsun dışarda gezip tozsun yorulsun sonla seninle ilgilenmeden yatsın bu mu

Ne güzel kahveye gitmeyen bir eşiniz var ama sizin ona sevginiz kalmamış bence. Adam çalışıyor evine gelip bir keyif yapamayacakmi. Siz akşama kadar evin keyfini sürerken adam neden akşamın keyfini sürmesin. Kahve nedir ya çok itici geliyor bana oraya giden erkekler. Bazı kadınlara harbiden yaranilmiyor. Acıdım adama.

Kizlar esim evden disari adimini atmiyor(is disinda,calisiyor)sabah aksam gece gunduz yaz kis hep evde.hep hep hep...cildiracagim,boguluyorum.cocuklardan sonra boyle oldu.cocuklar olmadan once de eve adim atmazdi.surekli kardesiyle kahveye takilirdi.gece 12 lere kadar gelmezdi.o zamanlar niye gec geliyor diye sinir olurdum.meger ne salakmisim bilememisim o gunlerin kiymetini.butun gun uzanir koltukta kumadasi elinde(kumanda biricik askidir,hatta bir gun kumandaya sen de olmasan bu hayat cekilmez demisligi de vardir)goya cocuklara bakiyor,bana yardim ediyor.cocuklar 27 aylik adam 27 aydir evde.arada bir koltuktan seslenir onlara yapmayin etmeyin diye.bazen oynar onlarla bi yarim saat o kadar.eskiden de gezmeyi sevmezdi simdi de.hep ben suruklemisimdir onu bir yerlere.simdi yine ben dirlanirsam 40 yilda bir cocuklar icin bi yerlere gideriz o kadar.nadiren cocuklari alir parka gider soyle bir turlatir.ben hep kendim gezerim ya da arkadaslarimla ya da cocuklarimla iste.ben gezerken de o evdedir,evde oturur.geldigimde biraktigim yerde koltuguna yapisik kumandasi elinde aynen biraktigim sekilde bulurum.ya hic mi bi kalkip su icmedin tuvalete falan gitmedin be adam.gezmeye falan goturmesin bizi ben memnunum kendim gezmekten ama ne olur allahim tek bir gun olsun bi yarim saat cik git su evden.offfffffff cocuklari yatirna saatine karisir onu yemesin sunu yesin der.hep der.bir de pimpirikli ve paniktir.cocuklar 2 hoplasa dur yapma dusersin der(ama koltuktan,kalma zahmetinde bulunmaz)azicik kafalari bir yere degse buzlar havada ucusur,ben size demistim yapmayin diye bak carptin der.cocugun aglayacagi yoksada onun soylenmesine panigine aglarlar.guvensiz olacaklar onun yuzunden.buza ne gerek var dedigimde bana da soylenir ne rahatsin gormuyon mu kafasini carpti cocuk diye.ya bi cik git su evden gittttttttt.kac kere dedim cik biraz gez kahveye falan takil diye.yok arkadas yok.gecen cocuklarin bakimi ile ilgili kavga ettik.1 haftadir kusus.(bir de kusme huyu vardir,catlar patlar ozur dilemez)ne konusuyor ne yaptigim yemegi yiyor.her aksam yumurta kirip yiyor inadindan.ay zikkim ye emi.kizlar ben ne yapayim ne diyeyim de bu adami evden gondereyim ya.allah askina bi akil verin.o yokken evde cok mutluyum cocuklarimla rahatca hoplayip zipliyoz egleniyoruz.vallahi timarhanelik olacam az kaldi

Ben size hak verdim. Eşiniz en başta sizi onsuzluğa alıştırmış, sizi kendisinden mahrum bırakmış, ne gündüz ne gece eşinizi doğru düzgün görememişsiniz, ama adapte olup bu düzene alışmışsınız. Sizin huzurunuzu bozan alıştığınız düzenin bozulması olmuş. Tam tersi olsa, kendine alıştırsa sonra kahveye gitmeye başlasa yine konu açardınız.

Ne tavsiye vereyim bilemedim. Bana eşiniz size çocuk bakımında pek güvenmiyor ve çocuklara az da olsa göz kulak olmak için evde kalıyor gibi geldi. Çocuklar okul çağına gelince eski düzene geri dönebilir.

Aynı şehirdeyseniz, siz grip vs olduğunuzda çocukları bir haftalığına annenize bırakıp, çocuklar olmayınca da evde kalıyor mu diye bakabilirsiniz. Gerçi size güvenmeyen annenize de güvenmeyebilir. Alternatif olarak, bir odaya daha televizyon alıp çocuklarla orada takılabilirsiniz. Peşinizden gelip sık sık kontrol ediyor mu veya onun olduğu odaya gitmeniz için ısrar ediyor mu bakarsınız.

Bir de o küçükken babası hep evdeyse onu da taklit ediyor olabilir. Öyleyse zamanla değişmiş mi diye kayınvalidenize sorabilirsiniz.

Bir de sizinle ve çocuklarla gerçekten ilgilense, eğlencenize ortak olsa, veya hep beraber birşeyler yapsanız, oyun oynasanız vs de mutlu olabilirsiniz gibi geliyor. Eşinize bunu alternatif olarak sunabilirsiniz: "Ya beni alıştırdığın gibi kahveye git, veya bizim oyunlarımıza ortak ol ve kumanda arada bende dursun" diyebilirsiniz.

Canim sen uydurmadin tabiiki.ben yazdim mesajimda kahveye giderdi cocuklardan once ona kizardim o gunlerin kiymetini bilememisim diye.yine diyorum o zamanlar cok kavga eder kizardim surekli gidiyor diye.demek istedigim ne kadar cok kwndime ait vaktim varmis o zamanlar kiymetini bilemwmisim.evi niye paylasamayayim.ev onunda evi benimde evim.sadwce ama sadece azicuk birkac saat evden ciksin ve ben tek basima evde kimse bana karismadan kafa dinleyeyim.cocuklarimla oynasayim karisan eden olmadan.bu cok mu garip bir istek ya.siz gercwkten hic tek basiniza kalmak bwlkide hicbirsey yapmadan tavaba bakmak istemediniz mi hic.ne bileyim ya esimde olsa azicik onsuz kalayim.sonra eve gelsin hosgeldin diyeyim sevincle falan ama yok cikmiyor[/QUOTE. Yengem,acıkan doymam sanır,susayan kanmam sanır,bal yıyen baldan usanır derdı...Bencede her sey dengeli olmalı,biraz paylaşım, bıraz özel alan,eş te olsa..Esi eve gelmeyenler,buldunda bunuyorsun dıyor...Aynı durumda aynı tepkıyı verirlerdi belkide...:-)

Ne güzel kahveye gitmeyen bir eşiniz var ama sizin ona sevginiz kalmamış bence. Adam çalışıyor evine gelip bir keyif yapamayacakmi. Siz akşama kadar evin keyfini sürerken adam neden akşamın keyfini sürmesin. Kahve nedir ya çok itici geliyor bana oraya giden erkekler. Bazı kadınlara harbiden yaranilmiyor. Acıdım adama.
Canim ben aksama kadar evin keyfini falan surmuyorum cunku calisiyorum.o da aksamlara kadar calisip yorulmuyor aksam evde keyif yapsin.ikimizde esit sartlarda calisiyoruz ikimizde ogretmeniz ve ayni anda evden cikip hemen hemen ayni anda eve geliyoruz.

Ben böyle herşeye karışan (kadın olsun, erkek olsun) insanlardan nefret ediyorum.
Çok itici geliyorlar bana.

Konu sahibi Allah yardımcın olsun.
Adamı alıp karşına, güzelce konuşmaktan başka çaren yok gibi görünüyor.

Okurken ruhum sıkıldı valla siz evlilerin dertlerini okudukça daha bi tedirgin oluyorum evlilikten eş seçiminden hep ya böyle birine denk gelsem ne yaparım dediğim anlardan birini yaşattın allah yardım etsin :dua:

Adam eve gelmese konu açılır gelse yine konu açılır. Bu kadınlar ne istiyor anlamış değilim. Bırakın tek aşkı kumanda olsun. Allah korusun metresi olsa daha mı iyi. Ne güzel gözünüzün önünde işte adam. Diğer odada oynayın siz de olmaz mı ? Kahvede duman altı okey masası başında olacağına evde kadın programı izlese,o bile daha iyi benim için.

Adami evde istememen bence yanlis. Orasi onun da evi. Niye evinden sogutuyorsun ki

Back
X