- 29 Ağustos 2014
- 5.724
- 18.111
- 448
- 33
Var istiyor dönmemi 3aydir burdayım bir önceki konumda bahsettim ben başta o evde oturmam demiştim reddetti ben aile apartmanından çıkamam durumum yok o kadar dedi hiç kabul etmedi şimdide annem ben ev alayım size arsayı satıp diyor
Eşim 3 yıldır beni çok bunalttı hep kendi istediğim olsun gibilerinden bana hiç birşey anlatmadı sormadı kafası neye eserse onu yaptı hiç muhabbet olmadı aramızda ailesi yüzünden de cok kavga ediyorduk ben gitmek istemiyordum ailesine fazla gitmeyince kıyametler kopuyordu evde, her işimi kendim yapmaya çalıştım hiç destek olmadı şimdi de ben engel olmadım senin hiç birşeyine diyor.
O sormadı yani, siz sorunlarınızı anlatıp çözüm bulmak istediniz. Ama o kabul etmedi.Ben sorunlarımi anlattım o evde oturmak istemedimi söyledim kabul etmedi çıkmak istemedi aile apartmanı fan şimdi annem ev alayım deyince kabul etti
Hayır yok 3 aydır burdayım diye yapmadığı muamele kalmadı annemin dönsün diye 2 üniversite okuyorum açıktan harç parası kitap parası flan çok zor durumlarda kaldım, arkadaşlarımdan borç para istedim cogunuda internet satışından kazandığım parayla ödedim annem hiç yardım etmedi kocasının evine dönsün diyeAnnenizin size ev almak istemesi toplum baskısından kaynaklanıyor . Boşandı demesinler muhabbeti ... Sizin iyiliginizi düşündüğünü sanmıyorum açıkçası. Madem durumu var gel ana kız iş kuralım falan demesi lazim. Çocuğunuz var mı ?
Zaten mutsuz, bosanmak istiyor ama anne anneanne kızı evde barindirmiyorsizin meseleniz ev falan değil. dönmeyin bu adama
Hayır yok 3 aydır burdayım diye yapmadığı muamele kalmadı annemin dönsün diye 2 üniversite okuyorum açıktan harç parası kitap parası flan çok zor durumlarda kaldım, arkadaşlarımdan borç para istedim cogunuda internet satışından kazandığım parayla ödedim annem hiç yardım etmedi kocasının evine dönsün diye
Ben boşansan o evi almaz bana ama birleşirsem ev almak istiyor böyle garip bir olayZaten mutsuz, bosanmak istiyor ama anne anneanne kızı evde barindirmiyor
En son annanneme dedim annem neden böyle yapıyor diye, Sen zor durumda kalıp kocanın evine dön diye yapıyor dedi :)bu ne biçim anne ya
Eşinle aranızdaki problemler nereye giderseniz gidin sizinle gelecek eğer toparlanamayacak durumdaysa annene kararınızın kesinliğini ifade edin ki sebebin sadece ev olmadığını bilsin. Manevi desteği ile birlikte Boşandıktan sonra maddi destekte sağlar. Yeter ki kararlılığınizin ve mutsuzluğunun farkında olsunSorunlarımız arasında oda var ama eşimle daha çok sorununuz var evet 4/1 i kaynanamla ilgiliydi sorunlarımızın
Böyle anne olmaz.Ben boşansan o evi almaz bana ama birleşirsem ev almak istiyor böyle garip bir olay
Arkadaşlarım böyle bir fırsat bize verilse hiç durmazdık şanslısın diyorlar aksineZaten mutsuz, bosanmak istiyor ama anne anneanne kızı evde barindirmiyor
Eşinizle mutsuzmussunz belli ki dönmeyin . Anneniz ,babanız alışır bir süre sonra . Siz onların evladisiniz . Bir süre duymazdan gelinHayır yok 3 aydır burdayım diye yapmadığı muamele kalmadı annemin dönsün diye 2 üniversite okuyorum açıktan harç parası kitap parası flan çok zor durumlarda kaldım, arkadaşlarımdan borç para istedim cogunuda internet satışından kazandığım parayla ödedim annem hiç yardım etmedi kocasının evine dönsün diye
Avukat tutacak param yok açamadım o yüzden annemde boşanirsa ben ne avukatına yardımcı olurum ne mahkemesine giderim nede evine eşyalarını toplamaya yardım ederim diyorBöyle anne olmaz.
Canım kardeşim aman bak geri dönme. O adamdan ne sana ne başkasına koca olmaz.
Keşke bir yer bulabilsen de temelli kurtulsan.
Başka kalacak yerlere bakabildin mi?
Boşanma davası açtın mı yada açmayı düşünüyor musun?
Hatırladım, geçen yorumumda da demiştim. Annen seni itiyor, onun bu davranışı yüzünden güçlü olmak zorunda kalacaksın gibi birsey yazmıştım. Hâla da aynı düşünüyorum. İnat ettin yine bu ev alacam mevzusunda bile barışmadin, dönmedin. Eminim ki sen kendi hayatını kendin kuracaksın. Ne anneye ne anneanne ye ne o vasıfsız anasinin eteğindeki kocaya muhtaç kalmayacaksinArkadaşlarım böyle bir fırsat bize verilse hiç durmazdık şanslısın diyorlar aksine
Devlet avukat veriyor diye biliyorum. Hiç baktınız mı başvuru falan yapın, sorun belki bulunur.Avukat tutacak param yok açamadım o yüzden annemde boşanirsa ben ne avukatına yardımcı olurum ne mahkemesine giderim nede evine eşyalarını toplamaya yardım ederim diyor
Ben geri teptikce annem bana düşman kesiliyor, tek çarem kendimi toparlayıp gitmeyi düşünüyorum bu şehirde bile kalmak istemiyorum aklımda bazı planlar var kimseye anlatamıyorum şimdilik sığıntı gibi hissetmeye devam ediyorum buradaHatırladım, geçen yorumumda da demiştim. Annen seni itiyor, onun bu davranışı yüzünden güçlü olmak zorunda kalacaksın gibi birsey yazmıştım. Hâla da aynı düşünüyorum. İnat ettin yine bu ev alacam mevzusunda bile barışmadin, dönmedin. Eminim ki sen kendi hayatını kendin kuracaksın. Ne anneye ne anneanne ye ne o vasıfsız anasinin eteğindeki kocaya muhtaç kalmayacaksin
Teşekkür ederim öyle yapacağımEşinizle mutsuzmussunz belli ki dönmeyin . Anneniz ,babanız alışır bir süre sonra . Siz onların evladisiniz . Bir süre duymazdan gelinDurumunuzu toparlayinca bağımsızlığınizi ilan edersiniz . Şu an maalesef durum bu . Para kazandığınız donem tekrar değerlendirirsiniz .
Kimseyle paylaşmayın. Gittiğiniz yeri falan asla haber vermeyin. Annemdir anneannemdir demeyin.Ben geri teptikce annem bana düşman kesiliyor, tek çarem kendimi toparlayıp gitmeyi düşünüyorum bu şehirde bile kalmak istemiyorum aklımda bazı planlar var kimseye anlatamıyorum şimdilik sığıntı gibi hissetmeye devam ediyorum burada
Çok zoruma giden olaylar yaşadım en destek olunması gereken yerde annem bile sırtını döndü bana ama hep dik durmaya çalıştım Allah biyerden dayanma gücü verdi, Ben bu duruma keyfimden şımarıklığımdan gelmişim muamelesi yapıldı kimse ne kadar mutsuz oldugumu görmek istemedi, tek destekcim bir kaç arkadaşımdı onlardan başka tek bir anlayanim olmadı. Ben anlattıkça anlamamakta ısrar ettiler, kendi kararlarimi bile sorgular hale getirdiler beni. Ne yazıkki Türkiye'de böyle bir zihin anlayış oldukça daha bir çok kadın mutsuz olduğu hayatı yaşamakta mecbur bırakılacak. Allah bu durumdaki tüm kadınların yardımcısı olsunKimseyle paylaşmayın. Gittiğiniz yeri falan asla haber vermeyin. Annemdir anneannemdir demeyin.
Annenizin size yaptığı düşmanınız size yapmazdı. Bu annelik değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?