Annemin ev almasına razı değilim, ben bunu eşimden istedim kabul etmedi çıkmak istemedi aile apartmanından bir çok neden saydı kabul etmedi. Şimdi annem alıyor diye beleş ev diye kabul ediyor ordan çıkmayıEşinle ne sorunun var bilmiyorum ama eşimle barışacağım diye ailemin ev almasına razı olmazdım. Eşin barışmak istiyorsa bir yolunu bulsun kendisi alsın evi. Arkadaşların da ne yüzeysel tiplermiş hayret ettim yani
Boşanmayı sadece iki sebeble hak görüyorlar 1.şiddet 2.aldatma bu ikiside olmadığı için onlara eften puften geliyor zaten kendiside diyor sadece iki şey boşanmaya yeterli bir sebeptir diyorEv alacak gücü varsa neden eşinize geri dönme şartı koşuyor ki.
Eften püften sebeplerle mi boşanma isteğiniz. Eşinizin tepkisi ne? Sorun evse annenizin değil eşinizin bu sorumluluk altına girip ilişkinizi kurtarmak için çaba göstermesi gerekiyor.
Nasil yani ! annen ev alacak esinde hazira konacak ve oturacak oylemi ! ohhh ya mis gibi bedava ev neden barismasinki adam seninle ! neden evi esin almiyorda annen aliyor !! mantikli degil magdem esin barismak istiyor esin alsin o vakit..Üç gün önce bir konu açmıştım kendimi fazlalık gibi hissediyorum diye, üç aydır evden ayrıldım eşimden annannemde kalıyorum ve çok ısrar ediyorlar dönmem için baskı yapıyorlar demiştim. Şimdi annem ben ev alacağm size istediğiniz yerden beğenin diyor oturdumuz ev kaynanama çok yakındı bende çok karışıyorlar flan demiştim annem şuan size ev alayım uzaklaşın ordan evine dön diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlarım flan çok güzel bir teklif flan diyorlar. Daha önceki konumda dönmem için aşırı baskı yapıyorlar ne yapsam yaranamıyorum hep sikayetleniyor annem ve annannem demiştim. Kafam çok karışık sorun evmiydi gerçekten bir taraftan zoruma gidiyor boşanacagim diye hayatı bana dar eden annem şimdi birleşirsen ev alırım size diyor heryerden ev bakıyor şuan, sizin fikriniz nedir hayat tecrübesi benden çok olan ablalarımdan kardeşlerinden fikrinizi istiyorum
biraz önce başka bir üye konu açtı, onun da annesi eve sığdırmamış , 2 çocuk var çalışıyor ama annesi kavga kıyamet kocasının yanına gönderdi resmen.Çok zoruma giden olaylar yaşadım en destek olunması gereken yerde annem bile sırtını döndü bana ama hep dik durmaya çalıştım Allah biyerden dayanma gücü verdi, Ben bu duruma keyfimden şımarıklığımdan gelmişim muamelesi yapıldı kimse ne kadar mutsuz oldugumu görmek istemedi, tek destekcim bir kaç arkadaşımdı onlardan başka tek bir anlayanim olmadı. Ben anlattıkça anlamamakta ısrar ettiler, kendi kararlarimi bile sorgular hale getirdiler beni. Ne yazıkki Türkiye'de böyle bir zihin anlayış oldukça daha bir çok kadın mutsuz olduğu hayatı yaşamakta mecbur bırakılacak. Allah bu durumdaki tüm kadınların yardımcısı olsun
Esin bu olayin neresinde. Bu teklifi o yapiyo sandim
Evi aldırıp, boşardım
Hayır yok 3 aydır burdayım diye yapmadığı muamele kalmadı annemin dönsün diye 2 üniversite okuyorum açıktan harç parası kitap parası flan çok zor durumlarda kaldım, arkadaşlarımdan borç para istedim cogunuda internet satışından kazandığım parayla ödedim annem hiç yardım etmedi kocasının evine dönsün diye
Şeytan da şaşıyor bakınız benO zaman evin yarısı herife kalır kız
Ben olsam tamam dönücem derdim heriften boşanırdım sonra eve konardım gider bebelerimle hzuurlu şekilde yaşardım
evi aldırırn üstünüze geçirirn , baktın koca değişmememiş sepetle . annene hak ediyor kocanda hak ediyorÜç gün önce bir konu açmıştım kendimi fazlalık gibi hissediyorum diye, üç aydır evden ayrıldım eşimden annannemde kalıyorum ve çok ısrar ediyorlar dönmem için baskı yapıyorlar demiştim. Şimdi annem ben ev alacağm size istediğiniz yerden beğenin diyor oturdumuz ev kaynanama çok yakındı bende çok karışıyorlar flan demiştim annem şuan size ev alayım uzaklaşın ordan evine dön diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlarım flan çok güzel bir teklif flan diyorlar. Daha önceki konumda dönmem için aşırı baskı yapıyorlar ne yapsam yaranamıyorum hep sikayetleniyor annem ve annannem demiştim. Kafam çok karışık sorun evmiydi gerçekten bir taraftan zoruma gidiyor boşanacagim diye hayatı bana dar eden annem şimdi birleşirsen ev alırım size diyor heryerden ev bakıyor şuan, sizin fikriniz nedir hayat tecrübesi benden çok olan ablalarımdan kardeşlerinden fikrinizi istiyorum
Arkadaşlarından borç mu istedin? Öyleyse bunun sonunun gelmeyeceğinden endişe etmişlerdir. Onlar da haklı kendilerince. Herkes kendine kadar sonuçta.Arkadaşlarım böyle bir fırsat bize verilse hiç durmazdık şanslısın diyorlar aksine
Kendi annen neden alıyor ki, icguveysinden hallice mi damatÜç gün önce bir konu açmıştım kendimi fazlalık gibi hissediyorum diye, üç aydır evden ayrıldım eşimden annannemde kalıyorum ve çok ısrar ediyorlar dönmem için baskı yapıyorlar demiştim. Şimdi annem ben ev alacağm size istediğiniz yerden beğenin diyor oturdumuz ev kaynanama çok yakındı bende çok karışıyorlar flan demiştim annem şuan size ev alayım uzaklaşın ordan evine dön diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlarım flan çok güzel bir teklif flan diyorlar. Daha önceki konumda dönmem için aşırı baskı yapıyorlar ne yapsam yaranamıyorum hep sikayetleniyor annem ve annannem demiştim. Kafam çok karışık sorun evmiydi gerçekten bir taraftan zoruma gidiyor boşanacagim diye hayatı bana dar eden annem şimdi birleşirsen ev alırım size diyor heryerden ev bakıyor şuan, sizin fikriniz nedir hayat tecrübesi benden çok olan ablalarımdan kardeşlerinden fikrinizi istiyorum
Yok diye o şartı koşuyorlar. İlerde şiddet olursa '' Senin de her şeye cevabın olmasın, kapat çeneni biraz adamı sinirlendirme '' diyecekler, aldatırsa '' Yapmayan erkek mi var, gezer gezer gelir kürkçü dükkanına en sonunda, elin o..suna yem etme kocanı, otur evinde '' diyecekler.Boşanmayı sadece iki sebeble hak görüyorlar 1.şiddet 2.aldatma bu ikiside olmadığı için onlara eften puften geliyor zaten kendiside diyor sadece iki şey boşanmaya yeterli bir sebeptir diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?