İste iletisimsizligin nedeni de duygularinin azalmasiymis.. Kimse sesini duymak istemedgi birini aramaz. Ev de alip evlenmek istemez.. Vesile olmus, hayirlisi olmus. Evi planladgimiz gibi 3kisinin uzerine alsak, beni sevmeyen adam icin ev borcuna gircekmisim bide..Kurtulmak icin ugrascakmisim.
Daha olayin ertesi gunu seni cok seviyorum diyen adam bugun sevmiyorum diyebildi.. Ne diyim ki. Allah buyuk..
Zaten takilari alip verelim diye bulusmadik. Hatta ben yuzugumu takip gitmistim. Onun takmadgini gorunce cikardim. Konusmayi ben istedim. Buz gibiydi geldgimde. Konusmaya calistim, esasen bu surecte neye kirildgimi anlatmaya basladim ama kesti. Zaten derdinin para olmadigini biliyorum sorun bende dedi. Sence seni niye aramadim? Niye ozlemiyorum dedi.. Yani beni sewmedgi icin boyle oldugunu anlatti, sevse illaki orta yol bulunurdu.
Bunlar disinda sitemlerini de dile getirdi tabi. Yasananlardan utandgini, sogudugunu. Ailesine karsi mahcup oldgunu vs.
Normalde de tartistgimizda sogudum, biraz yalniz kalalim derdi ve hep seni cok sewiyorum diye geri donerdi. İlk defa beni sevmedigimi, sevimli bulmadigini, cekici gelmedigimi soyledi..
Ev olayi vesile olmus oldu. Asil sorun ondaymis.. Daha hala bugun bile bi ay olmadi nisanlanali.. Be adam ne diye ele gune duyurduk o zaman?
Zaten takilari alip verelim diye bulusmadik. Hatta ben yuzugumu takip gitmistim. Onun takmadgini gorunce cikardim. Konusmayi ben istedim. Buz gibiydi geldgimde. Konusmaya calistim, esasen bu surecte neye kirildgimi anlatmaya basladim ama kesti. Zaten derdinin para olmadigini biliyorum sorun bende dedi. Sence seni niye aramadim? Niye ozlemiyorum dedi.. Yani beni sewmedgi icin boyle oldugunu anlatti, sevse illaki orta yol bulunurdu.
Bunlar disinda sitemlerini de dile getirdi tabi. Yasananlardan utandgini, sogudugunu. Ailesine karsi mahcup oldgunu vs.
Normalde de tartistgimizda sogudum, biraz yalniz kalalim derdi ve hep seni cok sewiyorum diye geri donerdi. İlk defa beni sevmedigimi, sevimli bulmadigini, cekici gelmedigimi soyledi..
Ev olayi vesile olmus oldu. Asil sorun ondaymis.. Daha hala bugun bile bi ay olmadi nisanlanali.. Be adam ne diye ele gune duyurduk o zaman?
Bgn bulustuk kendisiyle yuzukleri, takilari vermek icin. Sikintidan yuzunde kocaman garip garip seyler cikmis. Cokmus.cok mutsuzdu.sinirliydi..
Ailesinin tum mutlulugunun ve gururunun bi anda bittigini soyledi. Benim derdimin tapu olmadginin farkinda, zaten paraya duskun olmadgimi bilir.
Beni aramadgindan,olaya dahil etmedginden sikayetlenmek istedim. Hevesim yoktu, artik bana sevimli gelmiyodun. Nisanlandgimz gunden beri mutsuzum. Her adimimiz bi sorundu. Sesini duymak istemiyodum dedi. Artik sevmedigini cok sogudugunu soyledi..
Ev konusu vesile oldu belkide. Nisanda ailemin cok buyuk terbiyesizligi oldu, zor toparlamistim. Sogumakta hakli. Sevgi bitti. Sira bende insallah..
arama
annesini de arama
yardımcı olsaydı bi sözünü geçirir, olayların bu hale gelmesine izin vermezdi
yol yakınken kurtulmuşsun boşver
bence seni arasa da dönme
çünkü perşembenin gelşi çarşambadan bellidir
hem kendileri yapıyorlar şark kurnazlığı
hem de seni kötü gösteriyorlar
bundan sonraki sorunlarda da bu şekilde davranıcak nişanlın
kp ise baban arayınca lafı kıvırmıştır, yoksa hep beraber anlaşıp konuşulmadan yapılmazdı bu işler
çok plancılar çokkkk
eski nişanlımın annesiyle konuştum bugün. bana çok kırgın olduğunu söyledi. bizden korkmana gerek yoktu kızım, senin hakkını kimse yemezdi dedi. ben seni hep oğlumdan üstün tuttum, kız çocuğusun sen çünkü. babanla her yolu konuştuk, emlakçı bizi yönlendirdi. sizin ikinizin kredi çekmesi halinde iki eksper ücreti, iki dosya masrafı, iki tapu harcı gibi ücretler çıkarmış. hiç bi zorluğa girmeyesiiniz. daha yeni evli olcaksınız, elinizde kalanı verin diye en iyi yolun bu olduğunu düşünerek seçmiştik dedi. benim kızlarımın kayınpederleri oğullarına ev alsa, yardım etse biz teşekkür ederdik, senin baban ise bize bu olanrları şık bulmadığını söyledi.. zaten baban her türlü ödemesini senetle yapar, sizde öyle yapacaktınız. güvenmemeniz için bi neden yoktu ..sevinemedik biz, çok kırıldık dedi.. hiçbir evlilik ayrılmak için kurulmaz ama allah korusun öyle bi durum olsa veya ölüm olsa benim kızlarım o ev babamın mı diyecekti, benim kızlarım oğlumdan önce senin hakkını teslim ederdi. biz seni hiç bi zaman kızlarımızdan farklı görmedik. yaşanmış bi çok sorunu da sadece senin için görmezden geldiki sineye çektik dedi.. ha sen belki bu durumu sezemedin ama baban susturmalıydı seni. kızım bak ne güzel size yardım ediyolar, ev alıyolar, sıkışmayın diye tüm borcu yükleniyolar demesi gerekirdi, o bile bu olayı etik değil diye değerlendirdi dedi..ççok üzüldüm ve ezildim bu konuşmaları dinlerken..
şimdi bilemiyorum. acaba biz geçekten iyi düşünmeyi unutmuşmuyuz? her şeyin altından bi kötülüğün çıktığı bu dünyada çok mu kirlenmişiz?
Ben pek cevap veremedim tabi. olayın aslında tapu, para vs. meselesi olmadığını, sürece dahil edilmediğimi, saf dışı bırakıldığımı hissettiğimi anlattım. ben sizinle beraber hiç ev bakmaya çıkmadım, ben bu süreçte toplamda 5 tane ev gördüm, 10 gün boyunca aynı şehirdeydik 2 gün anca nişanlım bana vakit ayırabildi, o evin kadını ben olacaktım o yüzden bu sürecin her adımına dahil olmayı beklerdim, seçiminden ödemesine kadar dedim. evin alınacağını bi gün öncesinden öğrendim, evin ödenme yöntemini aynı gün öğrendim. ben beklerdimki nişanlım beni arasın canım bak şöyle şöyle düşünüyoruz, sen ne düşünüyosun deseydi ben o evi zaten beğenmiştim, hayır istemiyorum demezdim dedim.. o da şöyle bi karşılık verdi. malesef ama maalesef nişan aşamasında bazı tatsızlıklar yaşandı. annem iyi ev sahipliği yapamadı, ayrıntısına girmeyeceğim ama haklı olarak anneme ve aileme karşı birraz uzaklaştılar. nişan safhasında yaşanan bazı tatsızlıklardan dolayı, sen gelsen ailende gelirdi o yüzden pek beraber çıkmak istemedik dedi. anne ben niye ailemi getireyim, ne zaman böyle bi şey yaptım. kaldı ki ben nişanlıma tüm aile gidelim demedim benide götür dedim. sonra sen şehirdışındaydın falan dedi. oysaki dediğim gibi 10 gün aynı şehirdeydik vs.
işin özünün iletişim sorunu ve fikrimin önemsenmemesi sorununu yaşanan biyik küçük bazı olaylarla anlatmaya çalıştım. derdim para değil istenirse evlilik sözleşmesi dahi imzalardım hiç sorun değil ama hal böyle olunca ben o evi sahiplenemedim. ki hala bize en ufak sorunda isterseniz kiraya çıkarsınız kızım dyosanız demekki kimse o evin bizim olduğunu sahiplenememiş dedim. her genç kız 10 yaşından itibaren evllilik hayaliyle büyür, ben bu süreçte hevesimi yaşayamadım dedim. atlatılır kızım bu sorunlar üzülme vs. denerek telefon kapatıldı.
çok anlamadı beni farkındayım çünkü biz size iyilik yaptık yaranamadık görüşü konuşmada ağırdı.. bazı şeyler de açık açık konuşulamadığı için, sizinde mesajda yazdığınız gibi şimdi herkesin iyi olduğunu diyemiyorsunuz tabi..
çok çirkin bunları konuşmuş olmak ya....
Kotuyum, cok kotuyum.. Enistesi babasi kredi cok cekmesin diye 50bin vermis babasina. Korktugun enistem para verdi, ama tapu istemedi dedi.. Cok ezildim..
Tum bunlari duyunca gercekten iyiliklerine yaranamadigimi dusunuyorum. Hataliyim. Tarzlari degisik ama İyi insanlardi sanirim. Artik bilemeyecegim bunu..
Yok ya, zannetmiyorum. Fazla bencil ama iyi insanlardi. Kizina bile borcla para verdgini bildgim bi adamin ogluna ew bagislamadgina sasirmam hataydi.
Annemin nisan gunumde oflayip poflayp evden kovuldugunu hisseden İnsanlarin ailemle karsi karsiya gelmek istemediklerini anlamam lazimdi..
Ailesi bizim iyiligimiz icin cabalarken, nisanlimin benim 'niye benim haberim yok' triplerime hak vermesini beklememeliydim. Benim ailemin tum cirkinliklerine ragmen ailesi bana tek laf etmemisti cunku. Guvenmeliydim..
Dunya kotu artik. Her olayin arkasinda bi fitne fucur aramayi sart bilmisiz. Bilmiyorum yaa.. Cok kotuyum..
Bgn bulustuk kendisiyle yuzukleri, takilari vermek icin. Sikintidan yuzunde kocaman garip garip seyler cikmis. Cokmus.cok mutsuzdu.sinirliydi..
Ailesinin tum mutlulugunun ve gururunun bi anda bittigini soyledi. Benim derdimin tapu olmadginin farkinda, zaten paraya duskun olmadgimi bilir.
Beni aramadgindan,olaya dahil etmedginden sikayetlenmek istedim. Hevesim yoktu, artik bana sevimli gelmiyodun. Nisanlandgimz gunden beri mutsuzum. Her adimimiz bi sorundu. Sesini duymak istemiyodum dedi. Artik sevmedigini cok sogudugunu soyledi..
Ev konusu vesile oldu belkide. Nisanda ailemin cok buyuk terbiyesizligi oldu, zor toparlamistim. Sogumakta hakli. Sevgi bitti. Sira bende insallah..
İste iletisimsizligin nedeni de duygularinin azalmasiymis.. Kimse sesini duymak istemedgi birini aramaz. Ev de alip evlenmek istemez.. Vesile olmus, hayirlisi olmus. Evi planladgimiz gibi 3kisinin uzerine alsak, beni sevmeyen adam icin ev borcuna gircekmisim bide..Kurtulmak icin ugrascakmisim.
Daha olayin ertesi gunu seni cok seviyorum diyen adam bugun sevmiyorum diyebildi.. Ne diyim ki. Allah buyuk..
Bu olaylarin tapunun, paranin babalar arasinda konusulmasi, ailesinin tum hevesinin, mutlulugunun yarida kalmasi, benim niye beni dahil etmediniz yonunde serzenislerim, o ew aldik diye cok mutluyken benim baska seyleri sorun etmem vs. Vs. Onu mahcup eden, sogutan bunlarmis..
Hayirlisi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?