Cevremden su siralar bu tarz olaylari cok duyuyorum ne yazikki damat adaylari daha evlenmeden kendini bosanma durumunda guvence altina aliyorlar ev ve araba alincaksa kadinj hic karistirmadan aileden bir ferdin baba abi gibi -uzerine ailiyolar.sanirim nisanlinda bu furyaya katilmis bugun elini tutarken yarin birakicagi gunu dusunmus.
Yok ya, zannetmiyorum. Fazla bencil ama iyi insanlardi. Kizina bile borcla para verdgini bildgim bi adamin ogluna ew bagislamadgina sasirmam hataydi.
Annemin nisan gunumde oflayip poflayp evden kovuldugunu hisseden İnsanlarin ailemle karsi karsiya gelmek istemediklerini anlamam lazimdi..
Ailesi bizim iyiligimiz icin cabalarken, nisanlimin benim 'niye benim haberim yok' triplerime hak vermesini beklememeliydim. Benim ailemin tum cirkinliklerine ragmen ailesi bana tek laf etmemisti cunku. Guvenmeliydim..
Dunya kotu artik. Her olayin arkasinda bi fitne fucur aramayi sart bilmisiz. Bilmiyorum yaa.. Cok kotuyum..
canım sen şimdi ayrılık sonrası bunalımındasın bence.. yoksa babası oğluna ev bağışlasa kimse sana demezdi burdan tapuyu üzerinize alın diye. siz alıcaktınız o evi babasına para ödeyerek.. senin ödeyeceğin, senin oturacağın evi sana sormadan alan bencil bir aile olarak gözüküyorlar. her işte bir hayır vardır canım. daha nişanlılığınızda seni dinlemeyen konuştuklarını endişelerini anlamayan biriyle evlendiğinde daha da zorlanırdın. belki de sen böyle üzüldüğün için burnunu sürtürmek istiyor o yüzden de aramıyor bile olabilir. sen güçlü ol gez dolaş seviyorsa kesin tutuşur.Yok ya, zannetmiyorum. Fazla bencil ama iyi insanlardi. Kizina bile borcla para verdgini bildgim bi adamin ogluna ew bagislamadgina sasirmam hataydi.
Annemin nisan gunumde oflayip poflayp evden kovuldugunu hisseden İnsanlarin ailemle karsi karsiya gelmek istemediklerini anlamam lazimdi..
Ailesi bizim iyiligimiz icin cabalarken, nisanlimin benim 'niye benim haberim yok' triplerime hak vermesini beklememeliydim. Benim ailemin tum cirkinliklerine ragmen ailesi bana tek laf etmemisti cunku. Guvenmeliydim..
Dunya kotu artik. Her olayin arkasinda bi fitne fucur aramayi sart bilmisiz. Bilmiyorum yaa.. Cok kotuyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?