- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.696
- 158
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Toki ye girmeye çalışın. Kızkardeşim başvuru yaptı, kurada çıktı.Giriş kattakı evler ıcın kredı cekme sonra daha cok borca gırmek ıstıceksın .Tabıkı bu eve baglıda degısıo .Gencken bıseyler yapılsa çok ıyı olur.Bende çok ıstedım ev ama tek basıma alamıyorum .Bende boşandım destekcım yok allah buyuk .
Toki 2+1 lerden alabilir evetToki ye girmeye çalışın. Kızkardeşim başvuru yaptı, kurada çıktı.
Şimdi haber bekliyorlar, yapımı başlanmadığı için.
Krediyi uzun tutabilirsiniz.Ben iki yıl önce eşimden ayrıldım.Kizimla birlikte büyüksehirlerimizden birinde yaşıyorum.Esimden ayrılırken elime bir miktar para geçti ve o paranın bir kısmıyla araba aldım.Kenarda biraz daha param var.Kirada oturuyorum.Kenardaki parayla üzerine de biraz kredi çekerek ev almak istiyorum ama evler çok pahalı arabami da satmak istemiyorum.Aileden hiç bir şekilde maddi destek görmüyorum.Ev alırsam kendim alabileceğim ya da hiç o kadar borca girmeyip hep kirada mi otursam diyorum.Krediler de çok yükselmiş çünkü.Yani ne yapacagimi bilmiyorum.Ömür boyu kirada oturabilir miyim nasil yapmalıyım bilmiyorum.Kredi cekersen de ancak eski ve giriş kattaki evleri alabiliyorum.Kafamda deli sorular
Bence almayın çok borca girecekseniz gerçekten her şey o kadar pahalıki hayat şartları aşırı zorlaştı Allah hepimizin yardımcısı olsunBen iki yıl önce eşimden ayrıldım.Kizimla birlikte büyüksehirlerimizden birinde yaşıyorum.Esimden ayrılırken elime bir miktar para geçti ve o paranın bir kısmıyla araba aldım.Kenarda biraz daha param var.Kirada oturuyorum.Kenardaki parayla üzerine de biraz kredi çekerek ev almak istiyorum ama evler çok pahalı arabami da satmak istemiyorum.Aileden hiç bir şekilde maddi destek görmüyorum.Ev alırsam kendim alabileceğim ya da hiç o kadar borca girmeyip hep kirada mi otursam diyorum.Krediler de çok yükselmiş çünkü.Yani ne yapacagimi bilmiyorum.Ömür boyu kirada oturabilir miyim nasil yapmalıyım bilmiyorum.Kredi cekersen de ancak eski ve giriş kattaki evleri alabiliyorum.Kafamda deli sorular
Dertsiz basiniza dert acmayin ! kredi, heleki faiz icine batarsaniz cikamazsiniz.. benim icin dini kismida onemli..Ben iki yıl önce eşimden ayrıldım.Kizimla birlikte büyüksehirlerimizden birinde yaşıyorum.Esimden ayrılırken elime bir miktar para geçti ve o paranın bir kısmıyla araba aldım.Kenarda biraz daha param var.Kirada oturuyorum.Kenardaki parayla üzerine de biraz kredi çekerek ev almak istiyorum ama evler çok pahalı arabami da satmak istemiyorum.Aileden hiç bir şekilde maddi destek görmüyorum.Ev alırsam kendim alabileceğim ya da hiç o kadar borca girmeyip hep kirada mi otursam diyorum.Krediler de çok yükselmiş çünkü.Yani ne yapacagimi bilmiyorum.Ömür boyu kirada oturabilir miyim nasil yapmalıyım bilmiyorum.Kredi cekersen de ancak eski ve giriş kattaki evleri alabiliyorum.Kafamda deli sorular
Toki yerlerı o kadar uzakkı .Daha yakın bır yerde olsa onuda dusundum .Çokda guzel olurToki ye girmeye çalışın. Kızkardeşim başvuru yaptı, kurada çıktı.
Şimdi haber bekliyorlar, yapımı başlanmadığı için.
Vallahi şu zamanda şart ev. Gelecek garantisi gibi. Şahsen yerinizde olsam arabayı satar altına yatırırdım. Bazen krediler düşüyor. O zaman hemen krediye girer ev alırdım. Arabayı neden satardım. Hem durduğu yerde araba masrafdir. Hemde altında değerlenir olduğu yerde saymaz. Hemde oldu ki krediler düştü arabayı sattım satacam derken şansı kaybetmemiş olursunuz. Birde 3 yıl zor olur ama sonra maaş artıp kredi sabit kalıyor ve ödenen kredi de kolaylaşıyor. Mesela biz kredi çektik asgari ücret 1600 du. Kredi 1600 du. 5 yıl oldu asgari ücret 3000 ama kredi hala 1600 demek istediğim başlarda zor sonra kolay olacakBen iki yıl önce eşimden ayrıldım.Kizimla birlikte büyüksehirlerimizden birinde yaşıyorum.Esimden ayrılırken elime bir miktar para geçti ve o paranın bir kısmıyla araba aldım.Kenarda biraz daha param var.Kirada oturuyorum.Kenardaki parayla üzerine de biraz kredi çekerek ev almak istiyorum ama evler çok pahalı arabami da satmak istemiyorum.Aileden hiç bir şekilde maddi destek görmüyorum.Ev alırsam kendim alabileceğim ya da hiç o kadar borca girmeyip hep kirada mi otursam diyorum.Krediler de çok yükselmiş çünkü.Yani ne yapacagimi bilmiyorum.Ömür boyu kirada oturabilir miyim nasil yapmalıyım bilmiyorum.Kredi cekersen de ancak eski ve giriş kattaki evleri alabiliyorum.Kafamda deli sorular
Arabanızı satmayın araba çok kolaylık oluyor. Kızınız da var. Kredi çekip alsanız ömür boyu kredi ödeyeceksiniz. E diğer türlü ev sahibini zengin ediyorsunuz. İşiniz iyiyse kredi çekip ev alabilirsiniz şehirden birazcık uzak olsa da olur. Araba var sonuçta. Gerçekten halimiz çok kötü.Ben iki yıl önce eşimden ayrıldım.Kizimla birlikte büyüksehirlerimizden birinde yaşıyorum.Esimden ayrılırken elime bir miktar para geçti ve o paranın bir kısmıyla araba aldım.Kenarda biraz daha param var.Kirada oturuyorum.Kenardaki parayla üzerine de biraz kredi çekerek ev almak istiyorum ama evler çok pahalı arabami da satmak istemiyorum.Aileden hiç bir şekilde maddi destek görmüyorum.Ev alırsam kendim alabileceğim ya da hiç o kadar borca girmeyip hep kirada mi otursam diyorum.Krediler de çok yükselmiş çünkü.Yani ne yapacagimi bilmiyorum.Ömür boyu kirada oturabilir miyim nasil yapmalıyım bilmiyorum.Kredi cekersen de ancak eski ve giriş kattaki evleri alabiliyorum.Kafamda deli sorular
sizi çok zorlamayacaksa ev alın derim, sonuçta ev kiraları her geçen gün artıyor ama kredi ödemeniz sabit kalıyor, ben geçen sene ev aldım, o zaman kiralar benim oturduğum semtte 500 tl ile 1000 tl arası değişiyordu 2000 tl kredi ödemeli ev aldık şuanda yine aynı semtte en kötü evin kirası 1400-1500 civarına yükseldi yani ben ekstra 500 tl ödüyorum sonunda ev benim olacak ayrıyetten konut fiyatlarının artması nedeniyle aldığım evin değeri 1 yılda 2 katı arttı yani evi 200,000 tl ye aldım diyelim şuanda emlakçılar 350-400 bin arası fiyat biçiyorlar evime.
Modelini düşünseniz olur mu acaba. 1+1 ev size yeter aslında şu aşamada. Ben kendim için, ev sahibi olabileceğimizi hayal edemiyorum. Ama sizin için bir imkan varsa mutlaka değerlendirin :)Arabayı satıp alabilirim belki ama araba da büyükşehirde çok ihtiyaç oluyor.Bilmiyorum ne yapacagimi
Kiralar sürekli artıyor ev almak daha iyiBen iki yıl önce eşimden ayrıldım.Kizimla birlikte büyüksehirlerimizden birinde yaşıyorum.Esimden ayrılırken elime bir miktar para geçti ve o paranın bir kısmıyla araba aldım.Kenarda biraz daha param var.Kirada oturuyorum.Kenardaki parayla üzerine de biraz kredi çekerek ev almak istiyorum ama evler çok pahalı arabami da satmak istemiyorum.Aileden hiç bir şekilde maddi destek görmüyorum.Ev alırsam kendim alabileceğim ya da hiç o kadar borca girmeyip hep kirada mi otursam diyorum.Krediler de çok yükselmiş çünkü.Yani ne yapacagimi bilmiyorum.Ömür boyu kirada oturabilir miyim nasil yapmalıyım bilmiyorum.Kredi cekersen de ancak eski ve giriş kattaki evleri alabiliyorum.Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?