• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EV ALMAK İÇİN 40.000 ihlas zikri

Baştan beri her gün bakıyorum ne kadar okumuşlar diye az kalmış ha gayret 🤗 bir günlük hadi heyecanla bekliyorum bende okuyorum 19 bin oldu 🎉bir arkadaşımın çocuğu olmuyordu onun için okudu bitirdiği hafta hamile olduğu müjdesini aldı 🤗
Ay çok sevimdim canım Rabbım senn benim Şerife in ve dileyen tüm arkadaşlarımızın dileklerini dualarını kabul etsin inşallah 🌸

Ay çok sevimdim canım Rabbım senn benim Şerife in ve dileyen tüm arkadaşlarımızın dileklerini dualarını kabul etsin inşallah 🌸
Bende çok sevindim inşallah darısı Nadire’nin , benim , sizin ve tüm dua isteyen kardeşlerimin dualarının kabul olmasına ben şuan özel günümdeyim okuyamıyorum inşallah tez zamanda bitiririz dualarımızın kabul olduğunuda yazarız 🤲

merhaba bende fırsat oldukça okuyorum :KK200: 8200 adet okudum 31.800 kalan şuan regliyim inşallah önümüzdeki günler başlıycam.
dualarımız niyetlerimiz kabul olur inşallah

Baştan beri her gün bakıyorum ne kadar okumuşlar diye az kalmış ha gayret 🤗 bir günlük hadi heyecanla bekliyorum bende okuyorum 19 bin oldu 🎉bir arkadaşımın çocuğu olmuyordu onun için okudu bitirdiği hafta hamile olduğu müjdesini aldı 🤗
ayyyçok sevindim. motivasyon oldu bizler için de 🌸

Back
X