Ohcanımadeğsin maddelerini okuduğum kadarıyla eminevim gayet mantıklı gibi görünüyor.Çok daha fazla umut edindim sayende..Çok teşekkür ederim
Tatlıcık senin adına çok sevindim.Ne kadar güzel bir ev sahibi olacaksınızGenelde yeni evliler birikim yapamıyor.Henüz kendi hayatını düzene oturtmaya çalıştıkları için ve eksiklerini tamamladıkları için bi kaç sene malesef harcama yapıyorlar bu yüzden birikimde sıfır tabiki..İnşallah bizde sizin gibi eminevime baş vururuz ve bende mutlu haberi paylaşırım burada.Güle güle oturun yeni evinizde
çok çok teşekkürler .. umarım hepimiz hayırlısıyla kavuşalığım sağlam:119: ve huzurlu evlerimize:)
arkadaslar 50,000 banka kredıısi cekmek ııcin 10.000 tl peşinat yeterlı olurmu acaba??
slm konuya ben de katılmak istedim:)
4buçuk yıllık evliyiz bebeğimizde yok ama bir arpa boyu yol gidemedik...
hiç birikim yapamadık sadece düğünümde takılan takılarla bi araba almıştık o kadar .....
bugün eminevime başvurumuzu yaptık....
10 bin peşin verdik .. 60 aylık kuralı sisteme girdik, ayda 1buçuk vericez ve kurada çıkmasak bile en kötü 31. ayda evimizi almamız için 100 bin tl vericekler.....
inşallah en hayırlı şekilde kurada erken bi vakitte çıkarda bian önce evimize geçer kiradan kurtuluruz:)
Peki hergün gölbaşından işe nasıl gelip gideceksiniz zor olmayacakmı?Hekese merhaba,çok guzel bır konu acmıssınız.kira ver ver nereye kadar...bizde 2 yıllık evlıyız 2 aylıkta bır bebegımız var. evlendıgımızden berı ev alma hesapları yapıp durduk ama kredıye cesaret edemedık cok bı bırıkmıs paramızda yok.bn özel sektorde esımde kendı isyerlerınde calısıyor (serbest meslek ) yanı net ve kesın bır gelırımız yok. aylık 500tl kıra verıyorduk. 2 ay önce Tokıden ev alan arkadaslarımıza ziyarete gıttık. Ve o hafta bızde ev aldık :)) ben pek sıcak bakmıyrdum tokı evlerıne,bırde gölbaşında.(ben ankarada yasıyorum gölbaşı ankaranın merkezıne yakın bır ilçe)ama evlerını görünce arastırdık eşimle. Mart ayında tasınacaz ınsallah. Allah pişman etmesın ve herkesı ev sahıbı yapsınn.
esımle hesap yaptık 2 yılda 15bın TL kıra ödemısız.sabah cıkıp akşam eve gelıyoruz.TOkıde banka kredısı yok,yanı var ama kredı faızı yok.aylık 700TL ödeyecez yılda 2 kez memeur zammı kadar artacak.12bın TL peşinat verdık .
daha tasınmadık dedıgım gıbı tokı nasıl bılemıyorum ama bu ödeme sıstemı ıle ev sahıbı olmak bıraz daha rısksız haberınız olsun boyle bır sıstemden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?