Anladım canım altın konusunu düşüneceğim.Şu anda az bir miktar nakitim var acaba altın mı alsam?:97:
forumların birinde ilkbaharda altın fiyatı düşüyor yazmıştı biri.ben birkaç ay içinde altın hesabı açıcam.kuyumcuya git gel zor gelir bana.bence çok mantıklı.kendi yaşadığım tecrübede öyleydi.kimse ( banka faizleri de dahil)kimseye oturduğu yerde 600 tl vermez.ama altın bir anda artıyor işte.
forumların birinde ilkbaharda altın fiyatı düşüyor yazmıştı biri.ben birkaç ay içinde altın hesabı açıcam.kuyumcuya git gel zor gelir bana.bence çok mantıklı.kendi yaşadığım tecrübede öyleydi.kimse ( banka faizleri de dahil)kimseye oturduğu yerde 600 tl vermez.ama altın bir anda artıyor işte.
Hımm.Arkadaşım böyle konuları nette halletmek pek güvenli gelmiyor bana..Şunu belirtmeliyim ki hiç netten böyle bir işlem yapmadım bilmediğim içinde fazla bir yorum yapmak istemiyorum belki çok güvenlidir böyle birşey aslında yorumsuz kalsam daha iyi sanki.Elbette yılda iki defa sadece 5 dakika çok kolay olsa gerek fakat banka daha cazip sanki.Sizede iyi yatırımlar dilerim.Teşekkürler yorumunuz için.
Allah güle güle ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah!Dediğiniz gibi evde nakit durunca malesef bir eksik çıkıyor ve hemen o paradan harcama oluyor malesef!Birşey sorabilir miyim..Müthaitten aldığınızı söylemişsiniz.Ne gibi avantajları oldu size azıcık anlatabilir misiniz?
evet haklısınız...bende para biriktiremezdim.ama bu altın hesabını denediğimde senelerce uğraşıp birşey yapamamıştım,ama o hesap sayesinde iyi kötü,eski de olsa araba aldım...şiddetle tavsiye ederim..
burda bi konuya ayrıntılı yazmıştım..biz çok araştırdık..referans ta bulşduk alanlar çok memnun..yazdığımı bulursam kopyalayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?