- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi lou salome
-
Evet malesef bazen oyle oluyor. Ben de ing bankasindan kredi cekmistim. Google kredi hesaplarinda verdigi faize gore bankaya gittim. Daha yuksek faizle kredi kullanmistim.Google hesaplamalarda mi yaptınız. Bankaya başvurun daha yüksek çıkabilir oran. 1.24 kredi notu en yüksek müşteriler için
Kiraya vermeyi düşünmüyorum4 katlı eve kiracı bulabilecek misiniz? İnsanlar genelde pahalli evlere kira ödemek yerine 'kiraya bunca ödeyene kadar daha küçük eve krediye girerim' diye düşünüyorlar. Benim çevremde de (özellikle memlekette) müstakil evde oturan çok . Ama hiçbiri kiralık değil, hepsinin kendi evi
Kiraya vermeyi düşünmüyorum
böyle demişsiniz,ben de "alıp kiraya vermeyi düşünüyorum, belki ileride yaşarım" olarak anlamışımAlip kiraya vermeyi düşünmüyorum. Belki ilerde biz bile yaşayabiliriz içinde.
Geçen sene mart ayında aldığım 350 binlik 3 +1 daireye şu an 550 600 diyorlar ayrıca şu an 350 bin TL ye 2+1 ev bile kalmadı yani al benceYaa çok sağolun, cesaret verdiniz.
Bir de altının yükselmesini beklesem, hem evi başkası alır, hem de altın yükselince ev fiyatlarını da şişiriyorlar
Geçen sene mart ayında aldığım 350 binlik 3 +1 daireye şu an 550 600 diyorlar ayrıca şu an 350 bin TL ye 2+1 ev bile kalmadı yani al bence
Çok sağolun :))Geçen sene mart ayında aldığım 350 binlik 3 +1 daireye şu an 550 600 diyorlar ayrıca şu an 350 bin TL ye 2+1 ev bile kalmadı yani al bence
Ben olsam Amerikan mutfak ev almam çok zor olduğunu düşünüyorummemleketimden ev almak istiyorum. Ev 2+1 müstakil bir ev. Zemin katta amerikan mutfak ve salon, üst katta (1.katta) iki oda ve banyo, 2.katta teras var. Bir de bodrum kat var, eksi bir, orda da banyo ve yüklük şeklinde dolap var.
İşçiliği iyi, sevimli bir ev. Yüzölçümü çok büyük değil ama baktığında dört katlı olmuş oluyor.
Artıları: fiyatı 390 bin, mahalle trend bir mahalle, değer kazanır, komşular iyi
Eksiler: üçte birini peşinat verip kalanı kredi çekeceğim. Ayda 6 bin ödeyecek şekilde. Faiz çok olmayacak böylece ama faizler şu an zaten yüksek. Peşinatın bir kısmı altın, altın ileride değer kazanacak, o zaman kafamı duvara vurur muyum, beklesem evi başkası alır.
Alıp kiraya vermeyi düşünmüyorum. Belki ilerde biz bile yaşayabiliriz içinde.
Saçma bir hareket mi ne dersiniz, kafam karışık
Kafanizi karistirmak istemiyorum ama bu yaz kredi faizleri yine dusecek diye bir bilgi gelmisti bankaci arkadasimdan, altin su an baya dusuk, pazartesiden itibaren yukselmeye gececek diye bir beklenti var. Faizler dusunce biliyorsunuz ev fiyatlarini yukseltiyorlar hepsini ayni anda yakalamak mumkun degil. Biz gecen sene faizler dusunce bir ev aldik ancak evin fiyati nereden baksaniz 70 bin artmisti, altinin gram fiyati da o donemde 385 tl idi, hem altini dusukten bozdurduk hem evi dusuk faizli krediyle ama asil fiyatindan pahaliya almis olduk. Ancak ayni evi bugun cok daha pahaliya alirdik. Isin sonunda altindan zarar edip evi pahaliya almis bile olsak kardayiz, ev de gunden gune degerlenen bir sey, parayi bagladik bitti gitti diye dusunmeyin derim.memleketimden ev almak istiyorum. Ev 2+1 müstakil bir ev. Zemin katta amerikan mutfak ve salon, üst katta (1.katta) iki oda ve banyo, 2.katta teras var. Bir de bodrum kat var, eksi bir, orda da banyo ve yüklük şeklinde dolap var.
İşçiliği iyi, sevimli bir ev. Yüzölçümü çok büyük değil ama baktığında dört katlı olmuş oluyor.
Artıları: fiyatı 390 bin, mahalle trend bir mahalle, değer kazanır, komşular iyi
Eksiler: üçte birini peşinat verip kalanı kredi çekeceğim. Ayda 6 bin ödeyecek şekilde. Faiz çok olmayacak böylece ama faizler şu an zaten yüksek. Peşinatın bir kısmı altın, altın ileride değer kazanacak, o zaman kafamı duvara vurur muyum, beklesem evi başkası alır.
Alıp kiraya vermeyi düşünmüyorum. Belki ilerde biz bile yaşayabiliriz içinde.
Saçma bir hareket mi ne dersiniz, kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?