• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev almak .???

Merhabalar,

Şu an evlere kafayı takmış durumdayım birikimim yok fakat kimi evlerde % 100 kredi uygulanıyor.

Esenyurt, beylikdüzü , eyüp tarafından 150-200 bin tl arası bulduğum için bakıyorum .Sadece yatırım amaçlı olarak kira getirisi ile de kredinin yarı kısmını karşılar diye düşünüyorum.

Ama gel gelelim ben o tarafları hiç bilmiyorum . Ne yapsam bilemedim ? nasıl bilgi sahibi olurum o bölgeler hakkında ?

Beylikdüzü iyidir, Yakuplu iyidir her iki bölgede de evim var, uzunca zaman orada yaşadım
Esenyurt pek iç açıcı değil maalesef
Eyüp' de iyidir ama çok zor bir trafiği var

Beylikdüzü iyidir, Yakuplu iyidir her iki bölgede de evim var, uzunca zaman orada yaşadım
Esenyurt pek iç açıcı değil maalesef
Eyüp' de iyidir ama çok zor bir trafiği var

beylikdüzünde ne olarak ev arayışına girmem gerekiyor semt olarak peki ? dün beylikdğğznde çok arayışa girdim evlerin fiyatları iyi aslında diğerlerine nazaran

beylikdüzünde ne olarak ev arayışına girmem gerekiyor semt olarak peki ? dün beylikdğğznde çok arayışa girdim evlerin fiyatları iyi aslında diğerlerine nazaran

Beylikdüzü merkez, Beko - Marmara park civarı, İnnovia 1, Yakuplu Hasırcılar avm çevresi, güzelyurt oturabilecek yerler
Yalnız buralarda çok içeri girmemeye bakın, metrobüse yakın yerleri seçin

0 pesinatla kredi alip evin sahibi oldugunuzu mu dusunuyorsunuz?

ustelik bekarmissiniz, bu ne casaret masalallah.

O kadar borc kolay mi ?

Yasiniz kac? Ne is yapiyorsunuz?
Maasiniz ne kadar?
Cok cok merak ettim inanin.

Hic borctan kormuyo millet valla.

0 pesinatla kredi alip evin sahibi oldugunuzu mu dusunuyorsunuz?

ustelik bekarmissiniz, bu ne casaret masalallah.

O kadar borc kolay mi ?

Yasiniz kac? Ne is yapiyorsunuz?
Maasiniz ne kadar?
Cok cok merak ettim inanin.

Hic borctan kormuyo millet valla.

herşey zor ama bir yerden başlamak gerek . o kadar gereksiz yere harcamalar yaqpılıyor ki ama taşın altına elini koyunca zor da ödeniyor bir şekilde , öbür trlü bişey atılmıyor ne yazıkki.
24 yaşındayım , muhasebe ve ahım şahım aldığım bir maaş yok. önemli olan istemek gerçekten . sizde yapabilirsiniz gerçekten

Back
X