- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.879
- 548
yanzılık en ıyısı hatta mumunse esyalı 1+1 bır daıre tutun yada apart rahat edersınız.Hayırlı akşamlar herkese :)
Öğretmen olarak atandım ve evimden epey uzak bir yere gideceğim.
Sizce ev arkadaşı bulmak mı mantıklı yoksa tek kalmak mı?
Yalnız kalırsam sıkılırım diye tedirginim sadece.
Tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum
Fena olmuş :/Uc kere ev arkadasim oldu. Bir daha da olamaz.
Biri fazla duzenliydi.
Biri depresyondaydi.
Biri arkamdan konusup duruyordu.
Branşın ne bilmiyorum ama ek derslerle beraber eline en az 3500 geçer , ben sınıfcıyım kurs falan açıyorum , yaklaşık 4000 alıyorum .. Ev kredisi aidat faturalar 2000 ödüyorum , gene baya kalıyor , sana hayli hayli yeter , hiç kimseyle uğraşmana değmez
O kadar olmaz , düz maaşın zaten 2800 civarı olur , ek dersin olur mu bilmiyorum atandığın okula sorabilirsin kaç din kültürü öğretmeni var ve toplam ders saati ne kadar , nöbet ücreti , sınav görevleri falan çok sıkışmazsın diye tahmin ediyorumDin. Kültürü. O kadar alırsam çok iyi bn 2700 falan diye biliyorum.
O kadar olmaz , düz maaşın zaten 2800 civarı olur , ek dersin olur mu bilmiyorum atandığın okula sorabilirsin kaç din kültürü öğretmeni var ve toplam ders saati ne kadar , nöbet ücreti , sınav görevleri falan çok sıkışmazsın diye tahmin ediyorum
Tebrikler artık erkekler Bile ev arkadasiyla kalmıyor belirli bir yaşan sonra. Evinizi tutun Kiss gibi yaşayın ark kılı tüyü banyosu wc si erkek arkadaşı gürültüsü ne gerek var ki..
yurtta kalırken bile en yakın arkadaşımla aynı odada kalmadık ki aramız bozulmasın diye
bence tek yaşamak en rahatı
belirli bir yaştan sonra kendi ailenizle bile anlaşamıyorken elin kızı hiç çekilmez
ben de tek yaşıyorum şubattan beri gayet rahatım ve kolay alıştım
bir de şunu söyleyeyim sizin kalacağınız şehirde nasıl bilmem ama benim burda bir evde iki kişi kalacaksa kirası daha fazla oluyor mesela benim oturduğum evde daha önce iki kişi kalıyormuş kirası 1000 liraymış ben tek kalıyorum benimki 800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?