Ev arkadaşı almalı mıyım?

Dertsiz başınıza dert almayın derim. Ev arkadaşlığı müessesesi 25 yaşında bitirilmeli en geç. Sosyal çevre edinirsiniz zamanla sıkılmazsınız merak etmeyin. Eve gidince bi yemek yapar açar bi film yerken izlersiniz oh mis.

Hayırlı olsun bu arada

Tecrübe ile sabittir boş yere başınızı ağrıtmayın insanlara katlanmak çok zor. Arkadaşlarınız gelir gider aynı zamanda aileniz. Aklın varsa bulaşma

Canım bence tek tut.ev arkadaşı çok.sikinti .Benim kira ısınma bedeli elektrik 650_700 civarı.Bir de mutfak masrafım oluyor. Kendim ne severs3m onu yapıyorum. Yani ek ders oraya gidiyor.ama değer bence

yanzılık en ıyısı hatta mumunse esyalı 1+1 bır daıre tutun yada apart rahat edersınız.

atandigin yer onemli cunku bazi yerlerde tek kiz olarak kLmak cok yadirganiyor ve burnundan geliyor ben esk.in bi ilcesinde tek yasamistim saolsun komsularin tek derdi olmustum;hem ev arkadasi ilk atandiginizda maddi olarak masraflar bolununce para biriktirmeyi kolaylastiriyor hem de okulda ya da isyerinizde sorun olunca derrlesebiliyorsunuz ama calistiginiz yerden olmasin ev ark.niz

Masraflari bolusmek onemli. Elektrik su mutfak masrafi kisi sayisina gore artar da, en onemlisi kira ve dogalgaz. Ben de yalniz yasiyorum kiram yok, ama kisin 400 lira gelen dogal gazi tek basina odemek koyuyor insana.

Uc kere ev arkadasim oldu. Bir daha da olamaz.

Biri fazla duzenliydi.
Biri depresyondaydi.
Biri arkamdan konusup duruyordu.

Ev arkadaşı almamaya karar verdim
Fikirleriniz için tesekkür ederim :)
Sırada Tasarrufla ilgili başlıklarım olacak :)

Branşın ne bilmiyorum ama ek derslerle beraber eline en az 3500 geçer , ben sınıfcıyım kurs falan açıyorum , yaklaşık 4000 alıyorum .. Ev kredisi aidat faturalar 2000 ödüyorum , gene baya kalıyor , sana hayli hayli yeter , hiç kimseyle uğraşmana değmez

Din. Kültürü. O kadar alırsam çok iyi bn 2700 falan diye biliyorum.

Din. Kültürü. O kadar alırsam çok iyi bn 2700 falan diye biliyorum.
O kadar olmaz , düz maaşın zaten 2800 civarı olur , ek dersin olur mu bilmiyorum atandığın okula sorabilirsin kaç din kültürü öğretmeni var ve toplam ders saati ne kadar , nöbet ücreti , sınav görevleri falan çok sıkışmazsın diye tahmin ediyorum

Tebrikler artık erkekler Bile ev arkadasiyla kalmıyor belirli bir yaşan sonra. Evinizi tutun Kiss gibi yaşayın ark kılı tüyü banyosu wc si erkek arkadaşı gürültüsü ne gerek var ki..

Bende yalniz kal derim. Sutudyo bi daire tutarsan dogalgaz faturasi cok gelmez, temizligi de kolay olur.
Bu arada hayirli olsun.

yurtta kalırken bile en yakın arkadaşımla aynı odada kalmadık ki aramız bozulmasın diye
bence tek yaşamak en rahatı
belirli bir yaştan sonra kendi ailenizle bile anlaşamıyorken elin kızı hiç çekilmez
ben de tek yaşıyorum şubattan beri gayet rahatım ve kolay alıştım
bir de şunu söyleyeyim sizin kalacağınız şehirde nasıl bilmem ama benim burda bir evde iki kişi kalacaksa kirası daha fazla oluyor mesela benim oturduğum evde daha önce iki kişi kalıyormuş kirası 1000 liraymış ben tek kalıyorum benimki 800

Okul baya büyük ek ders sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum

Tebrikler artık erkekler Bile ev arkadasiyla kalmıyor belirli bir yaşan sonra. Evinizi tutun Kiss gibi yaşayın ark kılı tüyü banyosu wc si erkek arkadaşı gürültüsü ne gerek var ki..

Tesekkürler :) biraz içim buruldu arabeske bağladım tek nasıl dururum diye
Ama en mantıklısı bu

Ve mecburen hiç tanımadığım biri olacaktı ev Arkadası. Haklısınız yalnızlık en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…