- 28 Haziran 2015
- 1.910
- 2.051
- 333
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Kızlar biliyorsunuz ben öğrenciyim ve bir çok olaydan sonra 2 yıldır bi evde 38 yaşında bir ev arkadaşıyla yaşıyorum. Başlarda hani yaşı benden büyük olacağı için hem bana yol gösterir hem büyük şehir kendimi kaybedip hatalar yaparsam beni durabilir diye düşünmüştüm. Ama resmen ben ablalık yapıyorum. Muazzam yoruldum. 1.5 aylık erkek arkadasından ayrıldı ve 1 haftadır ağır depresyonda. Sürekli kriz geçiriyor geceyi hastanede bitiyoruz ya da sürekli ağlıyor. Nazlanıyor nedense benden sürekli bir ilgi bekliyor ve ben asla o yapıda bir insan değilim. Benden ilgi görmezse eve birilerini çagırıyor zaten evde sürekli misafir var ve asla bitmiyor. İlgi gösterince tepene çıkıyor yapacağı naz 1 se 5 oluyor. Hiçbir şeyi olmadığı halde sabahlara kadar hastanede duruyoruz mesela. Ben ilgilenirsem. Gecesinde hemen rahatsızlanıyor beni hastaneye götürür müsün diyor ve sabaha kadar hastanede duruyoruz. Sonuç: Doktor hiç bir şeyin yok diyip bi sakinlestirici yapıp eve yolluyor ve ben o halde okula gitmek zorunda kalıyorum. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Az önce eve geldi saçlarını kestirmiş. Hungür hungur ağlıyor yine. Biraz abartmıyor musun 1.5 aylık adam için bu kadarı biraz fazla dedim. Bu seferde bana trip attı eve yine misafir çağırdı.. Kesinlikle laftan anlamıyor napıcam ben
Maalesef yurtlar çok fazla uzak okuluma o sebeple kalamıyorumYurtta kal son senenmiş nasıl olsa kac kurtar o kafından kendini
Aileme konuyu tekrardan açmayı düsünüyorum ama tek yaşamama pek sıcak bakmıyorlar..1.5 ayda ne yaşamış olabilirler ki evladı ölmüş gibi karalar bağlıyor? Bide 38 yaşında koca kadın oha ergen ergen hareketler ya. Anlattiklarini okuyunca ben burdan sinirlendim.Bence bir an önce hayatından çıkarmaya bak. Arkadaş dediğin sana birşeyler katar olancasini da alıp götürmez.
Kesinlikle öyle. Birde ilgilendikçe daha kötü oluyor. Annemle konuştum az önce zaten olayların çoğunu bilmiyor sasece ayrıldığını ve sürekli ağladığını biliyor. Geçici bir süreç biraz dişini sık dedi.. Ne yapacağım bilmiyorum çok bunaldımEv değiştir en mantıklı yol.
Bazı insanlar ilgi arsızı olabiliyor sürekli odak olsunlar, ,herkes çevrelerinde dönsün vs..
Aileme konuyu tekrardan açmayı düsünüyorum ama tek yaşamama pek sıcak bakmıyorlar..
Erkek arkadaşını boşver.. Tek gezmekte çok güzel bir duygu.. Geri kalan zaman için kütüphane :) eve geldiğinde onun birşey demesine fırsat vermeden of günüm çok kötü geçti, okul zor, ders zor, çok yorgunum, çok sinirliyim, canım sıkkın vb söyleme afra tafra ile odaya geçiş ve uyku :)Söylüyorum aslında ama pek oralı olmuyor. Gezip tozmayı vakit harcamayı denedim. Ama hayatimın çok garip bir dönemi erkek arkadaşimla sorunlarım var, derslerim çok agır gezmeye zaten vaktim yok. Evde olduğum sürede de bunlarla uğrasmak çok yorucu
Yurtlar çok uzak. Bu saatten sonra yeni bir ev arkadaşını da kaldıramam sanirım burası benim uçuncu evim ve inanın süründüm resmen. Ne pislikler gördüm o yüzden tek birine daha cesaretim kalmadıYurtta kalsan yada yeni ev arkadaşı edin iyice ölçüp biçip tartıp.
Ahaha eskiden oyleydim surekli odamdaydım yüzüne bile bakmıyordukm. Sonradan biraz uzüldum onunla, arkadaşlarıyla muhabbet etmeye başladım. Megersem dedikodumu yapıyormuş Winnie asosyal, burnu havada tam bir zengin zübbesi dönüp bizi beğenmiyor diye :)Erkek arkadaşını boşver.. Tek gezmekte çok güzel bir duygu.. Geri kalan zaman için kütüphane :) eve geldiğinde onun birşey demesine fırsat vermeden of günüm çok kötü geçti, okul zor, ders zor, çok yorgunum, çok sinirliyim, canım sıkkın vb söyleme afra tafra ile odaya geçiş ve uyku :)
Yurtlar çok uzak. Bu saatten sonra yeni bir ev arkadaşını da kaldıramam sanirım burası benim uçuncu evim ve inanın süründüm resmen. Ne pislikler gördüm o yüzden tek birine daha cesaretim kalmadı
Konuşuyorum ama o kafasına bir şey oturtmuş dışardan ne söylediği çokta umrunda değil. Zaten bana bir şey yaptığınıda düşünmüyor. E iyi tamam sen çalış ben seni ellemiyorum ki diyor. Ve inanın konular bundan ibaret değil evbişlerinde de muazzam sıkıntılarımız var susabildiğim yere kadar dayanıyorum ama zorluyorO zaman okul bitene kadar mecbur katlanacaksın :). Konuştun mu onunla evet kötü günler yaşıyorsun seni anlıyorum yanındayım ama artık toparlan bak derslerim etkileniyor artık benimde de. Biraz duygu sömürüsü yap :)
Ailelerin bu tutumunu hiç anlayamıyorum insanı bir Allah bir de kendi korur, böyle seni gece yarıları sabaha kadar hastanelerde tutan bir insan seni mi koruyacak, gecenin bi vakti başına bi iş gelse? Ev arkadaşın olmasa gecenin bi vakti dışarı çıkmaz ya ders çalışır ya da uyursun mışıl mışıl.Aileme konuyu tekrardan açmayı düsünüyorum ama tek yaşamama pek sıcak bakmıyorlar..
Haberleri yok ki geceyi hastanede geçirdiğimden onlari suçlayamam o yüzden..Ailelerin bu tutumunu hiç anlayamıyorum insanı bir Allah bir de kendi korur, böyle seni gece yarıları sabaha kadar hastanelerde tutan bir insan seni mi koruyacak, gecenin bi vakti başına bi iş gelse? Ev arkadaşın olmasa gecenin bi vakti dışarı çıkmaz ya ders çalışır ya da uyursun mışıl mışıl.
Yurtlar maalesef çok uzak o sebeple yakınlarda eve çıkmam gerekiyor ama ev arkadaşı bir tane daha katlanamam herhaldeOkullar yeni acildi ev arkadasi arayan bir suru kisi vardir hemen baska bir ev bul yada bir yurda gec bu sekilde okulu bitiremezsin. Ben olsam senin yerinde yurda cikardim .
Canımı sıkacagına dedikodumu yapmasını tercih ederim Ahaha eskiden oyleydim surekli odamdaydım yüzüne bile bakmıyordukm. Sonradan biraz uzüldum onunla, arkadaşlarıyla muhabbet etmeye başladım. Megersem dedikodumu yapıyormuş Winnie asosyal, burnu havada tam bir zengin zübbesi dönüp bizi beğenmiyor diye :)
Gerçekten tamda anlattığın gibi. Hep kötü hep en kotüsü onu buluyor ve hep haklı! Daima haklı olmak için konuşuyor.. Akşam annemle tekrar konuşacağım kabul edeceğini sanmıyorum ama kabul ederse aşırı rahat ederimCanımı sıkacagına dedikodumu yapmasını tercih ederim sonuçta sizi tanıyanlar kimin nasıl biriolduğunu bilir..
Annesi, babası, bakıcısı vb değilsiniz. Ben olsam dalga geçerdim "AA bugün acile gitmiyor muyuz gel kız valla doktor merak eder, üzülür " felan derdim. Daha yaşın genç, senin kaygıların korkuların var. Ben de önceden üzülürdüm böyle kişilere, yardım etmeye çalışırdım. Şunu farkettim ki bu hayatta bazı insanlar böyle; hep hasta, hep kötü, hep en kötü olaylar onu buluyor, hep en haklı o.. Onu küçük dünyasına bırak ve hayatına bak.. Çünkü hayat denilen armağanın ne zaman biteceği, ne getireceği belli değil.. Hayata ve insanlara olan tahammülünü onunla bitirme :)
Bence anlatmalısın bu kadın sana gerçekten zarar veriyor, ertesi gün okula nasıl gidip ders dinleyebildin kuzum? Yalnız olsan daha az tehlikede olursun.Haberleri yok ki geceyi hastanede geçirdiğimden onlari suçlayamam o yüzden..
Geldi yine eve yanında iki kişiyle.. Konuşmaya çalışacağım umarım beni anlar ve izin verirBence anlatmalısın bu kadın sana gerçekten zarar veriyor, ertesi gün okula nasıl gidip ders dinleyebildin kuzum? Yalnız olsan daha az tehlikede olursun.
Böyle bir ortamda ne güvende olunur, ne ders çalışılır ne de huzurlu olunur, yanında gelenler erkek değildir umarım? Ailene bizim yorumları okutsan belki işin verme konusunda yumuşarlarGeldi yine eve yanında iki kişiyle.. Konuşmaya çalışacağım umarım beni anlar ve izin verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?