Ev arkadaşı sorunum var

Majeste1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
30
9
1
28
Merhaba üniversite öğrencisiyim. 3. yılım eve çıkmaya karar verdim 3 yıldır yurtta kaldığım arkadaşımla çıktık eve çıkarken bazı anlaşmalar yaptık eve erkek arkadaşlarımızdan başka erkek girmeyecek diye ikimizde uyduk bu kurala asıl eve çıkma amacımız erkek arkadaşlarımızla daha fazla vakit geçirmek erkek arkadaşım 1 saatlik uzaklıkta kalıyor ve sık sık gelip gidiyor yakın zamanda ev arkadasim bundan rahatsiz olduğunu söyledi ama onun sevgilisi 1 ay kesintisiz kaldı bir de bizim evimiz 2 oda bir mutfaktan oluşuyor ortak salon yok herkes odasında takılıyor erkek arkadaşımın uzun süre kalması rahatsiz etmiş onu sizce bu durumda ne yapmalıyım evden çıkması gereken o mu ben mi oluyorum ?

ona senın erkek arkadasın 1 ay kesıntısız kaldı senınkı kalıyorda benımkı neden kalamıyor dıye sordunuz mu
sorduysanız ne dedı

Sordum onun erkek arkadaşı türkiyede biz kibrista okuyoruz gelip gitmesi zor oluyor benim erkek arkadaşım ise 2 gün geliyor gidiyor tekrar gelebilme imkanı oluyor ona su soruyu da sordum senin erkek arkadaşında bu kadar yakınında olsa gitmesine bile izin verir miydin dedim sessiz kaldı

ozaman soyle anlasın
ıkınızınde erkek arkadası gelmesın eve dısarda gorusun
bellıkı sorun edecek sonucta aynı evı paylasıyorsunuz cıkıntılık edıyor resmen
madem oyle senınkı de benımkı de bu eve gıremeyecek dısarda gorusucez de gorsun gununu
bellıkı onun erkek arkadası ıstemıyor evınızde erkek kalmasın dıyor kıskanıyor onu
bencıller

Bu teklifi sunsam kabul etmez çünkü erkek arkadaşının geldiğinde kalacak başka bir yeri yok sıkta gelemiyor geldiğinde de uzun kalıyor bu benim için hiç problem değil çünkü ben geleceğini bilerek çıktım eve oda bunu kabul etmesi gerek sonuç olarak odasını işgal etmiyoruz ortak alanda olmadığı için yüz yüze bile bazen gelmiyoruz sürekli evde duran çift de değiliz erkek arkadaşım rahatsızlık vermemek adına belli saate kadar dışarıda zaman geçiriyoruz

sıkayetcı olan gıtsın de kendısı gıtsın uyumsuzluk yapan o
eve cıkarken zaten erkek arkadasınız gelebılsın dıye cıktınız ortak kararla
gıtsın valla
taskınlık yapmıyorsanız dıkkat edıyorsanız sıkayet etmeye hakkı yok

Ben tartışmaya girmemek adına çoğu yerde sustugum da oluyor çok alttan aldım birçok şeyi kabul ettim ama eve çıkma amacımız belliyken bu beklentisi bana bencilce geliyor çünkü benimle aynı durumda olsa benim düşüncelerimi önemseyecek biri değil tartışma çıkmadan yollarımızı ayırmak istiyorum ama biliyorum ki bunu dillendirdigimde evden çıkmak istemeyecektir böyle bir durumda ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum

samımı bır sekılde net konus bence
yarın ac konuyu de kı bız eve erkek arkadasımız gelebılsın dıye cıktık de
benımkı gelse sana senınkı gelmesın desem ne dersın de
ya ıkımızınkı de gelıcek ya ıkımızınkı de gelmeyecek de bırımız dıgerınden ustun degıl evı ıkımız paylasıyoruz sartlar ortak de
sen ıstemıyorsan bende ıstemıyorum ozaman acıkca soyluyorum de
rahatsızsan evını de ayırabılırsın verecegın her karar suan bana uyar de

ne karar verse kendısı zararlı cıkacagı ıcın mecburen susacak

ıyı olmak tek taraflı olmaz sen altdan alırsın ıyı olursun aman yuz yuze bakıyoruz agzımızın tadı bozulmasın dersın karsılıgı bos olursa olmaz
bırde bunu olagan gorur alısır hep bekler ama kendısı yapmaz

herkese hakettıgı gıbı davranmak gerek

Haklısın herkese hak ettiği gibi davranmak lazım çok affedici davranıyorum aslında çok önce yollari ayırmam gerekiyordu benimle çoğu şeyde farklı düşünen biri bunu geç de olsa gördüm teşekkür ederim tavsiyeni dinleyeceğim inşallah tatsızlık çıkmadan kapanır konu

Maddi imkanın varsa 1+1 eve tek başına cık kafan rahat etsin. Arkadaşlar ne kadar iyi olursa olsun aynı evde yaşamak kolay iş değil. İllaki bir yerden anlaşmazlık çıkar.

Maddi imkanın varsa 1+1 eve tek başına cık kafan rahat etsin. Arkadaşlar ne kadar iyi olursa olsun aynı evde yaşamak kolay iş değil. İllaki bir yerden anlaşmazlık çıkar.
Kibrista biraz daha pahalı oluyor yillik peşin ödeme isteniyor o yüzden sıkıntı tek istediğim kendi odam olsun bir de erkek arkadaşım gidip gelebilsin

Kibrista biraz daha pahalı oluyor yillik peşin ödeme isteniyor o yüzden sıkıntı tek istediğim kendi odam olsun bir de erkek arkadaşım gidip gelebilsin
Evet kıbrıs pahalı canım ben türkiye sanıyorum dikkatli okumadım sanırım. O zaman yeni ev arkadaşı sanırım çözüm

Evet kıbrıs pahalı canım ben türkiye sanıyorum dikkatli okumadım sanırım. O zaman yeni ev arkadaşı sanırım çözüm
Kaldığım yer aslında yarı yurt tarzı ama giren çıkana karışılmıyor suan ev arkadasim ev değişikliği yapsa oda açıkta kalmaz bende hatta 2mizinde yan odası boş kalır 2'mizde yerleşik duzenimizden olmak istemeyiz nasıl ikna edebilirim gitmesi için bilmiyorum konuşmayı deneyeceğim ise yaramazsa arada bi gerginlik olmasından korkuyorum çünkü kimseyle kötü olmak istemem

Bu koşullarda yapılacak olan yöntem belli bi önceki arkadaş ta demiş ya ikinizin erkek arkadaşı da gelecek yada hiçbiri gelmeyecek. Bi karar alınıp birşey yapılmışsa o karara uymak zorundadır taraflar. Benimki bir ay kalsın senin ki iki günde bir geliyor diye ben sana laf edemem yok öyle bi dünya. Oturup konuşacaksın biz eve girerken böyle konusmustuk. Neden şimdi böyle yapıyorsun. Sorun nedir seni rahatsız eden nedir üzülüyorum kırılıyorum tavırlarına de. Açık açık konuşmadan işin içinden çıkmak çok mümkün değil.

Evet bu şekilde karşıma alıp konuşmam gerekli ben yine de erkek arkadaşıma da söyledim biraz daha az gelmesi için oda bana tavır aldı bu konuda istediğini yapamayacağımı hala rahatsiz oluyorsa bu durumdan yollarimizi ayırmamız gerektiğini istersen ayrilabilirsin sana bu konuda kırılmam eşyalarında da yardımcı olurum gibi bir konuşma yapsam ben çıkmıyorum sen çık derse işler çok daha zorlaşır çünkü bende çıkmak istemiyorum hele ki hakli olduğumu düşündüğüm bir konuyken

Konuşunca belki bunlara gerek kalmaz ortak bi yol bulursunuz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…