- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
Yeni uyeyim ama daha önce yazmadımaaa siz şu oda arkadaşıyla anlaşamayan kız değil misiniz, hayırdır yeni üyelik mi aldınız?
Hayatını çok kısıtlayan bir sevgilisi var ben isterim ki arkadaşlarım da gelsin ama istemediği için diretmedim bizde başka arkadaşların evinde toplanıyoruz o yüzden eve aksam ugruyuyorym bazen yüzümüzü bile bazen görmüyor birde erkek arkadaşım var mi yok mu bazen bilmiyor bile buna rağmen nasıl rahatsiz oluyor aklım almıyorVay be bizim de eve cikmis arkadaslarimiz vardi ordu gibi gider gelirdik evlerine,hatta kalirdik da. Sorun etmenin anlami yok. Bir de neden sadece sevgililere serbest? Normal erkek arkadaslariniz da olabilir gelinir gidilir ne var ki buna kural koyacak onu anlamadim. Bu gunlerinizin kiymetini bilin valla geri gelmeyecek
Hayatını çok kısıtlayan bir sevgilisi var ben isterim ki arkadaşlarım da gelsin ama istemediği için diretmedim bizde başka arkadaşların evinde toplanıyoruz o yüzden eve aksam ugruyuyorym bazen yüzümüzü bile bazen görmüyor birde erkek arkadaşım var mi yok mu bazen bilmiyor bile buna rağmen nasıl rahatsiz oluyor aklım almıyor
Bunu sordum seni rahatsiz edicek durum ne diye erkek arkadaşım tuvalette sigarayı içmeyi sever bundan rahatsiz olduğunu dillendirdi bizde çözüm bulduk artık sorun olmuyor şimdi neden böyle söylediğini sordum onun erkek arkadaşı bu kadar sık gelemediği için benim erkek arkadaşımın sık gelmesi rahatsiz ediyormuş gelsin dedim senin erkek arkadasinda gelemiyor diyor bu durumda onun erkek arkadaşı sık gelemiyor diye benim erkek arkadaşım neden daha az gelsin kiiyi de neden şimdi sorun olmuş
bunu söyledi mi
onunki gelirken sorun değil de seninki gelince neden sorun oldu
bir ses hoşuna gitmeyen bir görüntü vs mi olmuş da rahatsız olmuş
sonuçta banyo tuvalet mutfak vs de ortak alan
Bu kıbrısta bi uğursuzluk var sanırım ben de kibristayim benim oda arkadaşım da buna benziyor. Çok rahatsız oluyorsa kendi çıksın sakin ha siz bisey yapmayınSordum onun erkek arkadaşı türkiyede biz kibrista okuyoruz gelip gitmesi zor oluyor benim erkek arkadaşım ise 2 gün geliyor gidiyor tekrar gelebilme imkanı oluyor ona su soruyu da sordum senin erkek arkadaşında bu kadar yakınında olsa gitmesine bile izin verir miydin dedim sessiz kaldı
2 yıl aynı yurtta kaldık olur düşüncesi ağır bastıyeterince tanımadan eve çıkmışsınız. Dışarıda iyi anlaşabilirsiniz ama evin içinde başka oluyor işte. siz sevgilinizle ayrı eve çıkın madem.
Kibris'in illerine göre fiyat farklılık gösterir en pahalı yer girne'dir 2+1 esyali evi mesala yillik 16000 depozitosuyla bu fiyat artar ortalama bir fiyat söyledim biz eve çıkarken fiyat 2ye bölündüğü için 8500tl yillik ödeme olur tabi dediğim gibi evden eve ilden ile esyali esyasiz olarak fiyatları değişirYa konuyla pek alakalı değil ama Kıbrısa taşınmak isteyen kuzenime bazı ev sitelerinden baktık.kıbrıs çıkmıyor nereden ev bakabiliriz kiralar ortalama ne civarda acaba
Hayır o ben oluyorum kedimvekahvem ablacimaaa siz şu oda arkadaşıyla anlaşamayan kız değil misiniz, hayırdır yeni üyelik mi aldınız?
Bu kıbrısta bi uğursuzluk var sanırım ben de kibristayim benim oda arkadaşım da buna benziyor. Çok rahatsız oluyorsa kendi çıksın sakin ha siz bisey yapmayın[/QUOTE
[/QUOTE]Ben artık alttan alan olmaktan yoruldum eğer hala rahatsizsa çıkmak istiyorsan gidebilirsin demeyi düşünüyorum sonuç olarak istediğim rahatlıkla yasayamiyacaksak aynı evde anlamı ne onun çıkması gerekli olduğunu düşünüyorum sonuç olarak ben konusulanin dışında davranmiyorum rahatsiz olanda o
Erkek arkadaşla rahat görüşmek için eve çıkmakta bana garip geldi.
Aynı evde başka bi erkekle rahat edemem ben.
Erkek arkadaşının evi yok mu sen oraya gitsen?
Sizin anne babanız yok mu yeğenim? Siz ailenizin evine taşının..bak erkekler kızların başına ne işler açıyor hatta en ufak bir sorunda öldürüyorlar. Erkeklerin yanından ayrılın biraz gündemi takip edin. Bana birşey olmaz demeyin..Merhaba üniversite öğrencisiyim. 3. yılım eve çıkmaya karar verdim 3 yıldır yurtta kaldığım arkadaşımla çıktık eve çıkarken bazı anlaşmalar yaptık eve erkek arkadaşlarımızdan başka erkek girmeyecek diye ikimizde uyduk bu kurala asıl eve çıkma amacımız erkek arkadaşlarımızla daha fazla vakit geçirmek erkek arkadaşım 1 saatlik uzaklıkta kalıyor ve sık sık gelip gidiyor yakın zamanda ev arkadasim bundan rahatsiz olduğunu söyledi ama onun sevgilisi 1 ay kesintisiz kaldı bir de bizim evimiz 2 oda bir mutfaktan oluşuyor ortak salon yok herkes odasında takılıyor erkek arkadaşımın uzun süre kalması rahatsiz etmiş onu sizce bu durumda ne yapmalıyım evden çıkması gereken o mu ben mi oluyorum ?
Sizin anne babanız yok mu yeğenim? Siz ailenizin evine taşının..bak erkekler kızların başına ne işler açıyor hatta en ufak bir sorunda öldürüyorlar. Erkeklerin yanından ayrılın biraz gündemi takip edin. Bana birşey olmaz demeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?