Ev arkadaşı sorunum var

Zaten böyle bir seçeneği kendi içinde zarara olur çünkü erkek arkadaşının gelince kalacak başka yeri yok bende bu şekilde düşünüyorum

Kusura bakmasin. Onun erkek arkadasi gelip kaliyorsa senin sevgilinde gelir kalir.
Ben bu tarz durumlarda imkanin yeterse yalniz cikmani oneririm kacmak icin degil. Rahatin icin ve uni de yalniz yasamak kadar harika bir sey yok derim.

Kusura bakmasin. Onun erkek arkadasi gelip kaliyorsa senin sevgilinde gelir kalir.
Ben bu tarz durumlarda imkanin yeterse yalniz cikmani oneririm kacmak icin degil. Rahatin icin ve uni de yalniz yasamak kadar harika bir sey yok derim.

Evet ama kibris biraz daha pahalı olduğu için bu seçenek aileme karşı yaptığım bencilce karar gibi geliyor

Evet ama kibris biraz daha pahalı olduğu için bu seçenek aileme karşı yaptığım bencilce karar gibi geliyor
Ailenin durumuna bagli tabiki. Eger durumlari iyiyse senin rahat okuman onlar için daha onemlidir. Imkan yoksa da sakin gerinadim atma. Arkadasin deneme yapiyor senin sinirlarini ne kadar ihlal edip sana ne kadar diş gecirecegini hesapliyor.
Evden cikma bulasmada sen daha sanslisin 2 gune bir sevgilin gelir . o düşünsün canini sikarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…