Belki bu isi dini nikaha dokmediginizdendir ? bende boyle bise yasayacaktim diyebiliriz ortada dini nikah oladigi icin herseyden pismanlik duyuyorummerhaba arkadaslar benim uzun yillardir suren bir iliskim var erkek arkadasimla yillardir buyuk bir ask yasiyoruz donem donem kisa ayriliklarimiz oldu fakat hic kopamadik birbirimizden sevgi ve askin yaninda buyuk bir baglilik hatta bagimlilik derecesinde bir iliskimiz var buraya kadar sorun yok benim erkek arkadasim iki sene kadar yurtdisinda yasadi fakat simdi beraberiz hic olmaz dedigimiz seyler oldu ben hep gurbet yasayacagiz deyip buna inanmaya baslamistim ki turkiyeye geri dondu simdi artik beraberiz biz ikimizde kucuk bir sehirde ailelerimiIn yaninda tanistik sonra hayat bizi suan oldugumuz yere getirdi suan ailelerimizden uzak burada ogrenciyiz ayni okulu birlikte kazandik ve uzun yillar ayri kaldiktan sonra burada birlikte yasamaya basladik bu zor bir karardi bizim icin ama bundan baska birsey de yapamayacagimizi biliyorduk ikimizin ailesi icin de bu buyuk bir olay ve bilmiyorlar siz iliskilerde birlikte yasamak hakkinda ne dusunuyorsunuz ? hayatimizla ilgili hicbir coZulemeyecek yada buyuk capli sorunlarimiz yok ama ben surekli huzursuzum mutluyum ama icimde hep bir sikinti var gecmiyor neden diye kendime soruyorum hicbir yanit bulamiyorum hersey yolundayken neden boyleyim etik gorunmeyebilir ama biz bu yolu sectik erkek arkadasimla sadece ask degil dostluk arkadaslik gbi aramizda bircok bag var herseyimizi birbirimizle paylasiriz ama bu durumun oda farkinda oda bana soruyor ama ben bir yanit veremiyorum cunku bende bilmiyorum neden boyleyim
Belki bu isi dini nikaha dokmediginizdendir ? bende boyle bise yasayacaktim diyebiliriz ortada dini nikah oladigi icin herseyden pismanlik duyuyorum
bu da çok doğru mu şimdi? birlikte yaşayacakları var da dini nikahı alet etmek resmen.Belki bu isi dini nikaha dokmediginizdendir ? bende boyle bise yasayacaktim diyebiliriz ortada dini nikah oladigi icin herseyden pismanlik duyuyorum
canı isteyince boşanmaları dini açıdan doğru mu peki?"Birbirlerini sevenler için nikah kadar güzel bir şey görülmemiştir."
canı isteyince boşanmaları dini açıdan doğru mu peki?
bence dini karıştırmayın hem konu dışına taşıyorsunuz hem de yasak.
konu normal evlilik değil ki?Yok yok bu arkadaş normal evliligi kastetmis bence..
Ünide senin kafa da çok vardı biz karı kocayız diyen dini nikahlı diye hoş ailelerin haberi yoksa dini nikahda olmuyor o yasaklanmış muta nikahı oluyor her ne ise bi bakıyon boşanmışlar o ayrı kadın biri ayrı erkek bulmuşBelki bu isi dini nikaha dokmediginizdendir ? bende boyle bise yasayacaktim diyebiliriz ortada dini nikah oladigi icin herseyden pismanlik duyuyorum
Madem bukadar eminsiniz.Anne babanıza niye söyleyemiyorsunuz .Çünkü suçluluk duyuyorsunuz .merhaba arkadaslar benim uzun yillardir suren bir iliskim var erkek arkadasimla yillardir buyuk bir ask yasiyoruz donem donem kisa ayriliklarimiz oldu fakat hic kopamadik birbirimizden sevgi ve askin yaninda buyuk bir baglilik hatta bagimlilik derecesinde bir iliskimiz var buraya kadar sorun yok benim erkek arkadasim iki sene kadar yurtdisinda yasadi fakat simdi beraberiz hic olmaz dedigimiz seyler oldu ben hep gurbet yasayacagiz deyip buna inanmaya baslamistim ki turkiyeye geri dondu simdi artik beraberiz biz ikimizde kucuk bir sehirde ailelerimiIn yaninda tanistik sonra hayat bizi suan oldugumuz yere getirdi suan ailelerimizden uzak burada ogrenciyiz ayni okulu birlikte kazandik ve uzun yillar ayri kaldiktan sonra burada birlikte yasamaya basladik bu zor bir karardi bizim icin ama bundan baska birsey de yapamayacagimizi biliyorduk ikimizin ailesi icin de bu buyuk bir olay ve bilmiyorlar siz iliskilerde birlikte yasamak hakkinda ne dusunuyorsunuz ? hayatimizla ilgili hicbir coZulemeyecek yada buyuk capli sorunlarimiz yok ama ben surekli huzursuzum mutluyum ama icimde hep bir sikinti var gecmiyor neden diye kendime soruyorum hicbir yanit bulamiyorum hersey yolundayken neden boyleyim etik gorunmeyebilir ama biz bu yolu sectik erkek arkadasimla sadece ask degil dostluk arkadaslik gbi aramizda bircok bag var herseyimizi birbirimizle paylasiriz ama bu durumun oda farkinda oda bana soruyor ama ben bir yanit veremiyorum cunku bende bilmiyorum neden boyleyim
Lütfen dikkatli konuşun. Ailesinin haberi olmadan bi de dini nikah mi yapsin? Zaten şu universitede dini nikah adi altinda yasayip her halti yiyenleri de anlayamiyorum.
Nikahin gecerli olmasi icin etrafa duyurulmasi ve aile izninin olmasi gerekiyor. Dini nikahi da lütfen bu emellerinize alet etmeyin. Hey Allahim ya..
bu da çok doğru mu şimdi? birlikte yaşayacakları var da dini nikahı alet etmek resmen.
Benim bildiğim dini nikah insanların evlenmesi için yapılır yoksa her kafana estiği zaman kılıf olsun diye değil.
konu normal evlilik değil ki?
nereden vardın o yargıya tek cümleden?
canım benimde bir arkadaşım erkek arkadaşıyla beraber yaşıyor onunda senin gibi korkuları var ailesini hayal kırıklığına uğratmak istemiyor. bu yüzden için husursuzdur seninde eminim ama bence nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa eğer erkek arkadaşınla ciddi düşünüyorsan bide oh ne güzel :) bende erkek arkadaşımla beraber yaşamak isterdim şahsen :)merhaba arkadaslar benim uzun yillardir suren bir iliskim var erkek arkadasimla yillardir buyuk bir ask yasiyoruz donem donem kisa ayriliklarimiz oldu fakat hic kopamadik birbirimizden sevgi ve askin yaninda buyuk bir baglilik hatta bagimlilik derecesinde bir iliskimiz var buraya kadar sorun yok benim erkek arkadasim iki sene kadar yurtdisinda yasadi fakat simdi beraberiz hic olmaz dedigimiz seyler oldu ben hep gurbet yasayacagiz deyip buna inanmaya baslamistim ki turkiyeye geri dondu simdi artik beraberiz biz ikimizde kucuk bir sehirde ailelerimiIn yaninda tanistik sonra hayat bizi suan oldugumuz yere getirdi suan ailelerimizden uzak burada ogrenciyiz ayni okulu birlikte kazandik ve uzun yillar ayri kaldiktan sonra burada birlikte yasamaya basladik bu zor bir karardi bizim icin ama bundan baska birsey de yapamayacagimizi biliyorduk ikimizin ailesi icin de bu buyuk bir olay ve bilmiyorlar siz iliskilerde birlikte yasamak hakkinda ne dusunuyorsunuz ? hayatimizla ilgili hicbir coZulemeyecek yada buyuk capli sorunlarimiz yok ama ben surekli huzursuzum mutluyum ama icimde hep bir sikinti var gecmiyor neden diye kendime soruyorum hicbir yanit bulamiyorum hersey yolundayken neden boyleyim etik gorunmeyebilir ama biz bu yolu sectik erkek arkadasimla sadece ask degil dostluk arkadaslik gbi aramizda bircok bag var herseyimizi birbirimizle paylasiriz ama bu durumun oda farkinda oda bana soruyor ama ben bir yanit veremiyorum cunku bende bilmiyorum neden boyleyim
o içindeki mutlu ama huzursuz kız,dışardaki mutlu ama sonunu düşünmeyen kıza yarın bir gün başına bir şey gelirse tek suçlusu sensin diyordur muhtemelen,huzursuzluğun başka bir sebebi olamaz ..Saygılar genç bayanmerhaba arkadaslar benim uzun yillardir suren bir iliskim var erkek arkadasimla yillardir buyuk bir ask yasiyoruz donem donem kisa ayriliklarimiz oldu fakat hic kopamadik birbirimizden sevgi ve askin yaninda buyuk bir baglilik hatta bagimlilik derecesinde bir iliskimiz var buraya kadar sorun yok benim erkek arkadasim iki sene kadar yurtdisinda yasadi fakat simdi beraberiz hic olmaz dedigimiz seyler oldu ben hep gurbet yasayacagiz deyip buna inanmaya baslamistim ki turkiyeye geri dondu simdi artik beraberiz biz ikimizde kucuk bir sehirde ailelerimiIn yaninda tanistik sonra hayat bizi suan oldugumuz yere getirdi suan ailelerimizden uzak burada ogrenciyiz ayni okulu birlikte kazandik ve uzun yillar ayri kaldiktan sonra burada birlikte yasamaya basladik bu zor bir karardi bizim icin ama bundan baska birsey de yapamayacagimizi biliyorduk ikimizin ailesi icin de bu buyuk bir olay ve bilmiyorlar siz iliskilerde birlikte yasamak hakkinda ne dusunuyorsunuz ? hayatimizla ilgili hicbir coZulemeyecek yada buyuk capli sorunlarimiz yok ama ben surekli huzursuzum mutluyum ama icimde hep bir sikinti var gecmiyor neden diye kendime soruyorum hicbir yanit bulamiyorum hersey yolundayken neden boyleyim etik gorunmeyebilir ama biz bu yolu sectik erkek arkadasimla sadece ask degil dostluk arkadaslik gbi aramizda bircok bag var herseyimizi birbirimizle paylasiriz ama bu durumun oda farkinda oda bana soruyor ama ben bir yanit veremiyorum cunku bende bilmiyorum neden boyleyim
Ünide senin kafa da çok vardı biz karı kocayız diyen dini nikahlı diye hoş ailelerin haberi yoksa dini nikahda olmuyor o yasaklanmış muta nikahı oluyor her ne ise bi bakıyon boşanmışlar o ayrı kadın biri ayrı erkek bulmuş
Dini nikah öylesine yapılmaz
dini nikahı mındar edecekleeeerrLütfen dikkatli konuşun. Ailesinin haberi olmadan bi de dini nikah mi yapsin? Zaten şu universitede dini nikah adi altinda yasayip her halti yiyenleri de anlayamiyorum.
Nikahin gecerli olmasi icin etrafa duyurulmasi ve aile izninin olmasi gerekiyor. Dini nikahi da lütfen bu emellerinize alet etmeyin. Hey Allahim ya..
arkadas ben hayatimda bi kez evlendim 1 kez dini nikahi yaptim, bosandim ama erkek arkadasim var dini nikahinin basit bise oldugunu dusunseydim suan erkek arkadasimla gider nikahlanirdim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?