ev arkadasi yada hayat arkadasi ne dersen de...

Belki bu isi dini nikaha dokmediginizdendir ? bende boyle bise yasayacaktim diyebiliriz ortada dini nikah oladigi icin herseyden pismanlik duyuyorum

Belki bu isi dini nikaha dokmediginizdendir ? bende boyle bise yasayacaktim diyebiliriz ortada dini nikah oladigi icin herseyden pismanlik duyuyorum

Lütfen dikkatli konuşun. Ailesinin haberi olmadan bi de dini nikah mi yapsin? Zaten şu universitede dini nikah adi altinda yasayip her halti yiyenleri de anlayamiyorum.
Nikahin gecerli olmasi icin etrafa duyurulmasi ve aile izninin olmasi gerekiyor. Dini nikahi da lütfen bu emellerinize alet etmeyin. Hey Allahim ya..

bu da çok doğru mu şimdi? birlikte yaşayacakları var da dini nikahı alet etmek resmen.
Benim bildiğim dini nikah insanların evlenmesi için yapılır yoksa her kafana estiği zaman kılıf olsun diye değil.

"Birbirlerini sevenler için nikah kadar güzel bir şey görülmemiştir."

Nikahın bir bağlayıcılığı var ne olursa olsun. Ama böyle bir birliktelik.. Bilmiyorum ben sıcak bakmayanlardan, bakamayanlardanım... Pişmanlık olmaz dileğim...

Ünide senin kafa da çok vardı biz karı kocayız diyen dini nikahlı diye hoş ailelerin haberi yoksa dini nikahda olmuyor o yasaklanmış muta nikahı oluyor her ne ise bi bakıyon boşanmışlar o ayrı kadın biri ayrı erkek bulmuş

Dini nikah öylesine yapılmaz

Madem bukadar eminsiniz.Anne babanıza niye söyleyemiyorsunuz .Çünkü suçluluk duyuyorsunuz .

Evet ben resmi nikahı kast ettim tabii ki. Mağduriyet yaşanmasın sonra. Ayrıca dini nikahı da kıyabilmenin şartı umuma ilan edilmesidir. Gizli mizli nikah olmaz yani. Temennim, vicdani olarak rahat yaşayabileceği bir hayat tarzı çizmesi kendine.

bu da çok doğru mu şimdi? birlikte yaşayacakları var da dini nikahı alet etmek resmen.
Benim bildiğim dini nikah insanların evlenmesi için yapılır yoksa her kafana estiği zaman kılıf olsun diye değil.

Yanlis anlasildim sanirim. Benim yasadigim yerde dini nikahi kafasi esen yapamaz turkiye tamamen aklimdan cikti.
Ben ilk esimle once dini nikahlandim ama ailemin huzurunda cunku resmi isler daha uzun surecteydi,sonra dugun oldu sonra resmi nikahlandim.
Neyse dusuncem; bu kiz ayni evde yasiyormu yasiyor bu cocukla ayni yatagadi paylasiyor (afedersiniz) en azindan dini nikah yapsinlar Allah huzurunda evlensinler ama gelgelelim aileden habersiz olmaz, aileye soylicek arkadasimiz ...

canım benimde bir arkadaşım erkek arkadaşıyla beraber yaşıyor onunda senin gibi korkuları var ailesini hayal kırıklığına uğratmak istemiyor. bu yüzden için husursuzdur seninde eminim ama bence nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa eğer erkek arkadaşınla ciddi düşünüyorsan bide oh ne güzel :) bende erkek arkadaşımla beraber yaşamak isterdim şahsen :)

o içindeki mutlu ama huzursuz kız,dışardaki mutlu ama sonunu düşünmeyen kıza yarın bir gün başına bir şey gelirse tek suçlusu sensin diyordur muhtemelen,huzursuzluğun başka bir sebebi olamaz ..Saygılar genç bayan

arkadas ben hayatimda bi kez evlendim 1 kez dini nikahi yaptim, bosandim ama erkek arkadasim var dini nikahinin basit bise oldugunu dusunseydim suan erkek arkadasimla gider nikahlanirdim!

dini nikahı mındar edecekleeeerr

ben sizin yerinizde olsam böyle bir şeyi yapmazdım.hem ailem bunu istemezdi onların onayı olmayacağından hem de benim vicdanıma ters olduğundan.mutaassıp bir aileye sahip değilim ama bana göre özellikle ülkemin kadınları resmi nikah olmadan bu sorumluluğun altına girmemeli.olmasın inşallah ama yarın öbür gün ayrılırsanız bunun zararını erkek arkadaşınız değiil yalnızca siz yaşarsınız.dini nikah altında birliktelik benim için kesinlikle evlilik değil kadını kullanmak için bir kılıf(resmi nikah sonrası yapılmalı kesinlikle)bir de şimdiden evlilik yükü gibi bir yük altına girmek çok yorucu yazık değil mi size?hayatınızın tadını çıkarın bence kimsenin egemenliğinnde olmadan.ailenize de günah bence eminim çok üzüleceklerdir.

şimdi aynı evi paylaşıyorsunuz aranızdaki tüm ekşını tamamlıyorsunuz evlenir evlenmez de o heyecan kalmadı diye boşanıyorsunuz ,bu genellemeyi niye yaptım,doğru olduğu içün

arkadas ben hayatimda bi kez evlendim 1 kez dini nikahi yaptim, bosandim ama erkek arkadasim var dini nikahinin basit bise oldugunu dusunseydim suan erkek arkadasimla gider nikahlanirdim!

Basitmiş gibi nitelendirmeyin o zaman şuan size hava hoş üni öğrencisinin durumu farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…