- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
fıtratına ters çünkü kimisi umursamaz öteler bu durumu özgürlük adına modernleşme(!) adına hiçe sayma adına kimisi umursar.Senin yaradılışına ters bir durum söz konusu olduğıu için sen öteleyemiyorsun o huzursuzluğu.Herşeyinle bağlısın arkadaşına ama birşey eksik işte.Tam değil.Aslında sevinmelisinde biraz tam yozlaşma durumu yok içindeki huzurun nerde nasıl olduğunu kapamamışsın henüz.Güzel birşey bence.merhaba arkadaslar benim uzun yillardir suren bir iliskim var erkek arkadasimla yillardir buyuk bir ask yasiyoruz donem donem kisa ayriliklarimiz oldu fakat hic kopamadik birbirimizden sevgi ve askin yaninda buyuk bir baglilik hatta bagimlilik derecesinde bir iliskimiz var buraya kadar sorun yok benim erkek arkadasim iki sene kadar yurtdisinda yasadi fakat simdi beraberiz hic olmaz dedigimiz seyler oldu ben hep gurbet yasayacagiz deyip buna inanmaya baslamistim ki turkiyeye geri dondu simdi artik beraberiz biz ikimizde kucuk bir sehirde ailelerimiIn yaninda tanistik sonra hayat bizi suan oldugumuz yere getirdi suan ailelerimizden uzak burada ogrenciyiz ayni okulu birlikte kazandik ve uzun yillar ayri kaldiktan sonra burada birlikte yasamaya basladik bu zor bir karardi bizim icin ama bundan baska birsey de yapamayacagimizi biliyorduk ikimizin ailesi icin de bu buyuk bir olay ve bilmiyorlar siz iliskilerde birlikte yasamak hakkinda ne dusunuyorsunuz ? hayatimizla ilgili hicbir coZulemeyecek yada buyuk capli sorunlarimiz yok ama ben surekli huzursuzum mutluyum ama icimde hep bir sikinti var gecmiyor neden diye kendime soruyorum hicbir yanit bulamiyorum hersey yolundayken neden boyleyim etik gorunmeyebilir ama biz bu yolu sectik erkek arkadasimla sadece ask degil dostluk arkadaslik gbi aramizda bircok bag var herseyimizi birbirimizle paylasiriz ama bu durumun oda farkinda oda bana soruyor ama ben bir yanit veremiyorum cunku bende bilmiyorum neden boyleyim
merhaba arkadaslar benim uzun yillardir suren bir iliskim var erkek arkadasimla yillardir buyuk bir ask yasiyoruz donem donem kisa ayriliklarimiz oldu fakat hic kopamadik birbirimizden sevgi ve askin yaninda buyuk bir baglilik hatta bagimlilik derecesinde bir iliskimiz var buraya kadar sorun yok benim erkek arkadasim iki sene kadar yurtdisinda yasadi fakat simdi beraberiz hic olmaz dedigimiz seyler oldu ben hep gurbet yasayacagiz deyip buna inanmaya baslamistim ki turkiyeye geri dondu simdi artik beraberiz biz ikimizde kucuk bir sehirde ailelerimiIn yaninda tanistik sonra hayat bizi suan oldugumuz yere getirdi suan ailelerimizden uzak burada ogrenciyiz ayni okulu birlikte kazandik ve uzun yillar ayri kaldiktan sonra burada birlikte yasamaya basladik bu zor bir karardi bizim icin ama bundan baska birsey de yapamayacagimizi biliyorduk ikimizin ailesi icin de bu buyuk bir olay ve bilmiyorlar siz iliskilerde birlikte yasamak hakkinda ne dusunuyorsunuz ? hayatimizla ilgili hicbir coZulemeyecek yada buyuk capli sorunlarimiz yok ama ben surekli huzursuzum mutluyum ama icimde hep bir sikinti var gecmiyor neden diye kendime soruyorum hicbir yanit bulamiyorum hersey yolundayken neden boyleyim etik gorunmeyebilir ama biz bu yolu sectik erkek arkadasimla sadece ask degil dostluk arkadaslik gbi aramizda bircok bag var herseyimizi birbirimizle paylasiriz ama bu durumun oda farkinda oda bana soruyor ama ben bir yanit veremiyorum cunku bende bilmiyorum neden boyleyim
şimdi ben senin yorumu anlamadım aynı ev sıkar diye fikir veriyorsun sonrasında da şu anki aklım olsa aynı evi paylaşırdım diyorsun..konu sahibi hangi fikrinizi alsınbirlikte aynı evde yaşayyanlara karşı değilim
kötü de karşılamam ama şahsen genç yaşta bunu yapmazdım...
ne gerek var ki...heycan biter,evli olmadan evli gibi aynı evin içinde sıkar ya...
buluşun görüşün ,cinsellik paylaşıyorsanız paylaşın ama sonra herkes kendi evine yaf...
ha itraf ediyorum bu şu an ki düşüncem çünkü evlendim barklandım vs...ama 19 umda öyle bir fırsatım olsaydı belki de büyük ihtimalle aynı evipaylaşırdım...çünkü eetrafımda da çok gördüm ,o yaşlarda ilk etapta çookkk güzelmiş gübi gelir bu olay ...
gençliğine yazık yahu ...zaten ömrün bir erkekle geçicek aynı evde ...gençliğinin tadını çıkar
herkesin kafası karışık miskim cevap bekleyeninde cevap vereninde..şimdi ben senin yorumu anlamadım aynı ev sıkar diye fikir veriyorsun sonrasında da şu anki aklım olsa aynı evi paylaşırdım diyorsun..konu sahibi hangi fikrinizi alsın
ama cidden yorum çok değişik...herkesin yaşam tarzı farklıdır..sorgulanmazda..fikir istemiş konu sahibi herkes kendince yorumlar yapmış...ne bileyim..hanımabla güzel yorum yapmış..konu sahibi onu dinlemeli benceherkesin kafası karışık miskim cevap bekleyeninde cevap vereninde..
ama cidden yorum çok değişik...herkesin yaşam tarzı farklıdır..sorgulanmazda..fikir istemiş konu sahibi herkes kendince yorumlar yapmış...ne bileyim..hanımabla güzel yorum yapmış..konu sahibi onu dinlemeli bence
bende düşüncelerine katlıyorum insanın hayatından kimler gelip geçiyor tek sevgili anlamında değil,dostluk anlamında da en sağlam güvendiğiniz insanlar gelip geçiyor.ama aile kalıyor ,çok klasik olacak ama insan evlat sahibi olunca anlıyor ,sen kendini annenin yerine koy bakalım,biraz empati yap ,sende endişelenirdin .sende doğru bulmazdın,Boyle bir yasam tarzina ben karsiyim.Tabi bu benim kisisel gorusum. Yazdiklarimdan sizi yargiladigimi da cikarmanizi istemem. Bunu soyluyorum cunku karsit dusuncede biri buraya yazdiginda elestiriler ona cevriliyor.
Bana gore ailenin bu durumu ogrendiginde yasayacagi durum sizi mutsuz yapiyor.ne kadar astim deseniz de icinizde kalir.akliniza gelir.
Hayat senin hayatin lafina inanan biri degilim.En azindan bu cumleyi aileme karsi kuramam. kuracaksam da aile disi insanlar icon soyleyebilirim. Sunu da gordum twcrube ettim.ki herkes gidiyor aile kaliyor insanin yaninda. Anne babanin onaylamadigi iliskiler yasayanlrin hicbirini mutlu gormedim.gerek burda gerek sosyal cevremde.
Dedigim gibi skntiniz ilerde duyduklarinda yasayacaklariniz iicin Olabilir.
Belki de umdugunuu bulamadibiz bunu kendinize itiraf edemiyorsunuz.
ağzına sağlık ablam.... bu hayatı kaldırabilcekse sonuçlarını göze alabilecekse diyeyim bendeDinlerse ne ala,yinede hayat onun,ileride üzüleceği pişman olacağı şeyleri yaşamasını istemem..
ağzına sağlık ablam.... bu hayatı kaldırabilcekse sonuçlarını göze alabilecekse diyeyim bende
Bence sıkıntının nedeni ailen,öğrendiklerinde verecekleri tepkiyi düşünüp üzülüyorsun..merhaba arkadaslar benim uzun yillardir suren bir iliskim var erkek arkadasimla yillardir buyuk bir ask yasiyoruz donem donem kisa ayriliklarimiz oldu fakat hic kopamadik birbirimizden sevgi ve askin yaninda buyuk bir baglilik hatta bagimlilik derecesinde bir iliskimiz var buraya kadar sorun yok benim erkek arkadasim iki sene kadar yurtdisinda yasadi fakat simdi beraberiz hic olmaz dedigimiz seyler oldu ben hep gurbet yasayacagiz deyip buna inanmaya baslamistim ki turkiyeye geri dondu simdi artik beraberiz biz ikimizde kucuk bir sehirde ailelerimiIn yaninda tanistik sonra hayat bizi suan oldugumuz yere getirdi suan ailelerimizden uzak burada ogrenciyiz ayni okulu birlikte kazandik ve uzun yillar ayri kaldiktan sonra burada birlikte yasamaya basladik bu zor bir karardi bizim icin ama bundan baska birsey de yapamayacagimizi biliyorduk ikimizin ailesi icin de bu buyuk bir olay ve bilmiyorlar siz iliskilerde birlikte yasamak hakkinda ne dusunuyorsunuz ? hayatimizla ilgili hicbir coZulemeyecek yada buyuk capli sorunlarimiz yok ama ben surekli huzursuzum mutluyum ama icimde hep bir sikinti var gecmiyor neden diye kendime soruyorum hicbir yanit bulamiyorum hersey yolundayken neden boyleyim etik gorunmeyebilir ama biz bu yolu sectik erkek arkadasimla sadece ask degil dostluk arkadaslik gbi aramizda bircok bag var herseyimizi birbirimizle paylasiriz ama bu durumun oda farkinda oda bana soruyor ama ben bir yanit veremiyorum cunku bende bilmiyorum neden boyleyim
Ailen birkere adres öğrenmek için haberli gelir.onu bende cozemiyorum ailemden gizli boyle birsey yasadigim icinde olabilir baslarda bunu cok kafama takiyordum ama onu artik yendim aileme cok duskunum evet ama bir tarafta da benim hayatim ve tercihlerim var
bu şu an ki fikrim yani aynı evi paylaşmazdım...ama 19 yaşının getirdiği heycan ve o aynı evde olma isteği ile imkanım olsaydı bende bu hatayı yapardım büyük ihtimal....şimdi ben senin yorumu anlamadım aynı ev sıkar diye fikir veriyorsun sonrasında da şu anki aklım olsa aynı evi paylaşırdım diyorsun..konu sahibi hangi fikrinizi alsın
babam dunyada en sevdigim insandir annemde cok sicakkanli bir kadin aileme cok duskunum birde dunya tatlisi kardesim var elbette ogrenmelerini istemem tutucu olduklari icin degil onlari hayal kirikliga ugratmak uzmek istemem o yuzden cekiniyorum tabiki sonucta turkiye sartkarinda hic etik olmayan bir durum bu benimde ailem elbette hos karsilamaz
ama bu olaya hata gözüyle bakıyorsunuz...konu sahibinde öğrenmek istediği bu zatenbu şu an ki fikrim yani aynı evi paylaşmazdım...ama 19 yaşının getirdiği heycan ve o aynı evde olma isteği ile imkanım olsaydı bende bu hatayı yapardım büyük ihtimal....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?