ev arkadasi yada hayat arkadasi ne dersen de...

birlikte aynı evde yaşayyanlara karşı değilim
kötü de karşılamam ama şahsen genç yaşta bunu yapmazdım...
ne gerek var ki...heycan biter,evli olmadan evli gibi aynı evin içinde sıkar ya...
buluşun görüşün ,cinsellik paylaşıyorsanız paylaşın ama sonra herkes kendi evine yaf...
ha itraf ediyorum bu şu an ki düşüncem çünkü evlendim barklandım vs...ama 19 umda öyle bir fırsatım olsaydı belki de büyük ihtimalle aynı evipaylaşırdım...çünkü eetrafımda da çok gördüm ,o yaşlarda ilk etapta çookkk güzelmiş gübi gelir bu olay ...
gençliğine yazık yahu ...zaten ömrün bir erkekle geçicek aynı evde ...gençliğinin tadını çıkar

tek başına dünyaya gelmedin..seni doğurana ,seni doyurana ve buyaşa getirenlere sorumlulukların var...ailen beraber yaşama olayına sıcak bakmıyorsa ve seninde içinde huzursuzluk varsa derdin ne seninde elin oğlunun kahrını çekiyorsun derler..babam anam beni ilgilendirmez dersen de eyvallah...

fıtratına ters çünkü kimisi umursamaz öteler bu durumu özgürlük adına modernleşme(!) adına hiçe sayma adına kimisi umursar.Senin yaradılışına ters bir durum söz konusu olduğıu için sen öteleyemiyorsun o huzursuzluğu.Herşeyinle bağlısın arkadaşına ama birşey eksik işte.Tam değil.Aslında sevinmelisinde biraz tam yozlaşma durumu yok içindeki huzurun nerde nasıl olduğunu kapamamışsın henüz.Güzel birşey bence.

çocukluğundan beri duyduğun gördüğün sana empoze edien ahlak kuralları nedeniyle huzursuzsun bence. Ama çocukluğunda öğrendiğin benimsediğin şeyler yüzde yüz doğru diye bişey yok, bence başka bi sıkıntınız yoksa kafan takma derim. Sanırım ilişkiniz zaten evlilik yolunda.

şimdi ben senin yorumu anlamadım aynı ev sıkar diye fikir veriyorsun sonrasında da şu anki aklım olsa aynı evi paylaşırdım diyorsun..konu sahibi hangi fikrinizi alsın

şimdi ben senin yorumu anlamadım aynı ev sıkar diye fikir veriyorsun sonrasında da şu anki aklım olsa aynı evi paylaşırdım diyorsun..konu sahibi hangi fikrinizi alsın
herkesin kafası karışık miskim cevap bekleyeninde cevap vereninde..

herkesin kafası karışık miskim cevap bekleyeninde cevap vereninde..
ama cidden yorum çok değişik...herkesin yaşam tarzı farklıdır..sorgulanmazda..fikir istemiş konu sahibi herkes kendince yorumlar yapmış...ne bileyim..hanımabla güzel yorum yapmış..konu sahibi onu dinlemeli bence

Dinlerse ne ala,yinede hayat onun,ileride üzüleceği pişman olacağı şeyleri yaşamasını istemem..

bende düşüncelerine katlıyorum insanın hayatından kimler gelip geçiyor tek sevgili anlamında değil,dostluk anlamında da en sağlam güvendiğiniz insanlar gelip geçiyor.ama aile kalıyor ,çok klasik olacak ama insan evlat sahibi olunca anlıyor ,sen kendini annenin yerine koy bakalım,biraz empati yap ,sende endişelenirdin .sende doğru bulmazdın,

Uzun yıllar ailemden ayrı yaşadım , gayret rahattım , yalnız erkek arkadaşımla bu yıl beraber evi paylaşıyoruz , Başlarda çok zevklide , sonrada sıkıyor canım,inan ki bayan arkadaşlarla yaşamak çok çok daha zevkli , yine de kendi adıma konuşuyorum ama... Yanlız takıl en Güzeli ,bir aya kalmaz ben de aynısını yapıcam :)

Bence sıkıntının nedeni ailen,öğrendiklerinde verecekleri tepkiyi düşünüp üzülüyorsun..
Eğer bu düşünceler seni mutsuz ediyorsa aynı evde yaşamaktan vazgeç...
Bu sıkıntılarınla sadece kendini değil hayat arkadaşını da üzersin.
Bende eşimle evlenmeden önce 7-8 ay kadar birlikte yaşadım..

Evliliğin en kötü tarafı aynı evde yaşamak. Temizlik,çamaşır, bulaşık, yemek, alışveriş aşkın hatta nesenin katili. Bence evlilik yoksa bu dertler hiç çekilmez. Yaslanirsin boşuna.

Bence ailenden gizli is yaptigin için rahat değilsin. Benim de annem surati düşse hicbir şey yapamam inat edip yapsam da keyif alamam...

Keşke ayni apartman yan apartman gibi yakin ama ayri evleriniz olsaymis ya da biriniz yurtta biriniz evde olsaymis. Zaten sürekli gider gelirdiniz

Ayrıca kişilerin ekonomik özgürlüğü varsa bu olay yapilmali. Ben annemin babamin parasiyla onlarin arkasından is ceviremezdim.

Son düzenleme:
onu bende cozemiyorum ailemden gizli boyle birsey yasadigim icinde olabilir baslarda bunu cok kafama takiyordum ama onu artik yendim aileme cok duskunum evet ama bir tarafta da benim hayatim ve tercihlerim var
Ailen birkere adres öğrenmek için haberli gelir.
Bir arkadaşımın ablasının ailesi haberli gelirdi yada habersiz gelseler bile arkadaşım ablasına haber uçururmuş.onlar geleceği zaman çocuğu tüm eşyalarını evden çıkarır başka bir kız arkadaşı yanına gelirmiş. Kız arkadaşı ile yaşıyormuş gibi. Tabi sonuçta ayrıldılar başka biriyle evli ablası.

Ama düşünün ki aileniz ilk sefer adresi öğrendi ve daha sonra size süpriz için çatkapı geldiler.

Ben evlendikten sonrası için bile "bir adamla aynı evde nasıl yapacağım"ın korkusunu yaşarken bekarken birlikte yaşamak bana çok çok uzak geliyor. Yalnız yaşamayı tercih ederim. Evime girip, kapıyı kapattığımda kendi kendime kalıp kafamı dinlemek isterim. Bu yüzden ben tercih etmezdim ama bu konuda bizim değil sizin ne düşündüğünüz önemli değil mi? Bir de ailenizin onayı olmadan böyle bir şey yapmayın bence, aileme anlatamadığım bir şey ilerde bana sorun olacak demektir.

bu şu an ki fikrim yani aynı evi paylaşmazdım...ama 19 yaşının getirdiği heycan ve o aynı evde olma isteği ile imkanım olsaydı bende bu hatayı yapardım büyük ihtimal....

Bende birlikte yaşadım, bir sıkıntısını görmedim ancak yaşadığın sıkıntı gizlilikten kaynaklanıyor
Gizli işler eninde sonunda insanın başına iş açar, o yüzden üzülecek de olsalar ailenle paylaşmalısın

bu şu an ki fikrim yani aynı evi paylaşmazdım...ama 19 yaşının getirdiği heycan ve o aynı evde olma isteği ile imkanım olsaydı bende bu hatayı yapardım büyük ihtimal....
ama bu olaya hata gözüyle bakıyorsunuz...konu sahibinde öğrenmek istediği bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…