Ev arkadaşı

cikolatakalp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
240
120
103
İzmir
Hanımlar merhabalar...
Üniversite öğrencisiyim. Ev arkadaşı arıyorum yurtta yaşıyordum. Geçen sene eve çıkmayı planladığım arkadaşımla tartıştık. Planlar bozuldu. Bölümdeki herkes de ayarlamış kendine birilerini. Şuan gerçekten birini bulamıyorum. Sordurabileceğim herkese sordurdum. Sizce nasıl bulabilirim ben ev arkadaşı... İnternet de çok riskli olur gibi geliyor karar veremiyorum.

Okulunuzun facebookta bir grubu varsa olabilir. Oraya yazarlar bizde.

Üniversiteye bu yıl başlayacaklar da vardır,okul başladığında bir alt sınıftaki öğrencilerle tanışırsın ve ihtiyacı olanları tespit edebilirsin.okul kantinine bir ilan asabilirsin.
Öğrenci işleri ile ilgilenen birisi varsa derdini anlatabilirsin ve aracı olması için rica edebilirsin

internet neden riskli olsun ki?
okulunuzun, bölümünüzün falan facebook sayfasına yazın ev arkadaşı aradığınızı.
dışarda görüşür karar verirsiniz.

Facebook kullaniyorsan eger her okulun kendine ait sayfasi var oraya yazabilirsin. Yeni ogrenciler cok takip ediyor

Internetten korkmayin belki sizin gibi ev arayan biri vardir.

Neden istiyorsun ev arkadaşını?Maddiyattan mı yoksa yalnız kalmamak için mi?Valla kafana göre birini bulamazsan en güzeli yalnızlık bence.Aynı evde yaşamak zor.

internet neden riskli olsun ki?
okulunuzun, bölümünüzün falan facebook sayfasına yazın ev arkadaşı aradığınızı.
dışarda görüşür karar verirsiniz.

Internetten korkmayin belki sizin gibi ev arayan biri vardir.
nedense problemlerin interneti tercih edeceğini düşünüyorum ortalama bir ege şehrinde üniversitem çok kampüs öğrenci kavramı yok ne yazık ki

Guvenlı ustte ev sahıbının oldugu bır ev bul tek basına kal kımseye muhtac olma ben tek kalıyorum hıcte zorlugu yok maddı olarakta oyle.Ev arkadasın daha cok sömürüyor ınsanı ,derslerını bıle etkıkılıyr

Neden istiyorsun ev arkadaşını?Maddiyattan mı yoksa yalnız kalmamak için mi?Valla kafana göre birini bulamazsan en güzeli yalnızlık bence.Aynı evde yaşamak zor.
maddiyattan dolayı iki kişi çıkmak istiyorum açıkçası. Yoksa katılıyorum çok zor anlaşmak ev içinde.Ama internetten de bulamazsam tek çıkmayı düşünüyorum. Son çare olarak

maddiyattan dolayı iki kişi çıkmak istiyorum açıkçası. Yoksa katılıyorum çok zor anlaşmak ev içinde.Ama internetten de bulamazsam tek çıkmayı düşünüyorum. Son çare olarak
Yurttakı bayan memurlardan yardım ıste ,bayan guvenlık gorevlılerı arkadas bulabılırler yada uygun kıralık ev.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…