Ev arkadasi

Ay çok hossunuz bu benimde aklıma geldi karşı taraf talep ettim ettiğinde bişey dediniz mi
İsteyenleri almadım. Uyanık, içten pazarlıkçı olanlar kendini belli ediyor. Güvendiğim kişiler için de notere gidip tahahhütname verdim: Şu kişi yanımda kalacaktır şeklinde.

Sırf korkudan ev arkadaşı alıyorsanız bence kesinlikle alismayi deneyin. Ev arkadaşlığı bence maddi olarak zorunlu değilse korkunç birşey

Ya gerekirse ek iş yapın ama ev arkadaşı olayına girmeyin ilk defa yapacaksanız. Ben 10 sene yaşadım ev arkadaşları ile, öğrenci ve yeni mezunken çekiliyor ama bir yaştan sonra kesinlikle çok çok zorlayıcı oluyor. Eve alarm sistemi taktırıp devam edin hayatınıza bakın üstünden 7 sene geçmiş ama hala aklıma geldikçe gülüyorum. Bir ev arkadaşım vardı, mutfaktan çeri domates alır yerken saplarini yere ata ata odasına giderdi sokak gibi valla yere parkeye atıyordu

İlahi komikmiş

Mümkünse kimse olmasın. En yakın arkadaşınla bile aynı evde olsan çok başka şeyler yaşanabiliyor. Benim ev arkadaşım iyi kalpli bir kızdı ama bulaşıklar dağ gibi olurdu kurur kalırdı üç gün bekletirdi, adet olurdu klozette kan lekeleri bırakırdı, tuvalete girer sifon çekmezdi. Bir süre sonra yaptığı en ufak şey bile gözüme batmaya başlamıştı.

Hem pis hem umursuzmus

Biriyle yaşamanız tek yaşamaktan daha tehlikeli bence

Çok sağol yorum için depozito sizce?
Depozito tabi ki almalısın. Sonuçta sende ev sahibine depozito verdin. Ya giderken eve zarar verirse ? Veya senin eşyalarına zarar verirse. Üniversite gruplarına üyeyim. Eva rkadaşı arayıp da depozito almayanı daha görmedim.

Akşam evde olması sizin icin çok onemli belliki bu konuyu ilk netlestirin isterseniz. Bir arkadasım vardı mesela ayin yarisinı sevgilisinde kalarak gecurir gelmezdi.

Onun disinda sözlesmeye gerek yok bence anlasamazsaniz gider. Sızlesme olursa gitmek istemeyebilir. Aranizda ev giderleriniçin konuşursunuz evin kurallarından bahsedin sınırlar belli olsun. İyi birini bukursunuz umarım

Teşekkürler kesin bişey yok henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…