- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.939
- 598
- Konu Sahibi minerva1988
-
Dışarda vakit geçirmekle, aynı evde yaşamak aynı şey değil..Bence çok iyi düşünmelisiniz..
maddi açıdan sıkıntı olmaz temizlik yemekte en azından öyle düşünüyorum. ama arkadaşlığımızın bozulmasını da istemiyorumİnsan evladıysa baştan verdiği sözleri tutar ,temizlik ,evin ortak borçları ,misafir ,özel alan ihlali etmemeyi falan ..Pasaklıysa verdiği sözler hiç olur ,fesatsa sizi çekemeyebilir ,iyi bir insansa gül gibi geçinebilirsiniz
çok korkuyorum iyi olan bir şeyi de bozmak istemiyorum. ben ona göre daha düzenli ve temizlik seven bi insanımImkanınız varsa sakın derim. Ünv de öyle bir hata Yaptım en sonunda kovmak durumunda kalmıştım.
Çünkü saçlarını banyodan toplamaktan ve çamaşırlarını katlamaktan bıkmıştım kendisi koltuğun üzerinde ekmek kesen bir cinsti. Düşünün
Diğer taraftan cokta uyumlu olabilirsiniz, kumar işi bu ev Arkadaşı olayı . Boş şans
düşünüyorum ve işin içinden çıkamıyorum ailesini az çok tanıyorum tarzlarımız uzak değil ama can dostumda değil her şeyiyle kabulüm diyemem aynı ev maddi manevi faydalı olacak. yalnız kalmakta can sıkıcı püff
maddi açıdan sıkıntı olmaz temizlik yemekte en azından öyle düşünüyorum. ama arkadaşlığımızın bozulmasını da istemiyorum
Ne kadar dert bilmiyorum ama bugün karar vermem gerekiyor.
26 yaşında öğretmenim bir bayan arkadaşımla (28 yaş) eynı eve çıkma ihtimalimiz var bugün karar vermem gerekiyor. Aynı eve çıkmanın avantaj ve dezavantajları nelerdir? Daha önce kimseyle kalmadım ünide de ailemleydim. İkimizde öğretmeniz üniversiteden tanışıyoruz orta şeker arkadaşlığımız genelde birlikte vakit geçiyoruz.
çok korkuyorum iyi olan bir şeyi de bozmak istemiyorum. ben ona göre daha düzenli ve temizlik seven bi insanım
4 yıllık lıse arkadasımla hatta aynı sınıf aynı sıra arkadasım ıle unuv.de eve cıktık o sessız sakın hanım kızdan eser kalmadı 1 yılda allah bıldıgı gıbı yapsın velhasıl ayrıldık 2. yıl arkadaslık dahı kalmadı.. ama aradakı mesafe cok onemlı yuz goz olunmadıgı surece bence sıkıntı olmazNe kadar dert bilmiyorum ama bugün karar vermem gerekiyor.
26 yaşında öğretmenim bir bayan arkadaşımla (28 yaş) eynı eve çıkma ihtimalimiz var bugün karar vermem gerekiyor. Aynı eve çıkmanın avantaj ve dezavantajları nelerdir? Daha önce kimseyle kalmadım ünide de ailemleydim. İkimizde öğretmeniz üniversiteden tanışıyoruz orta şeker arkadaşlığımız genelde birlikte vakit geçiyoruz.
iyi birisi ama aynı ev bilemiyorumÇok fazla sıkı fıkı olmayın ilk etapta ..Çok töleranslı da olmayın kurallarınız net olsun .Taviz tavizi doğurur ..Ama iyi biridir inşallahBiriyle eve çıkmak genelde sıkıntı oluyor ama mecburiyet işte ..
şu anda kzandığım tamamen bitiyor. hayatımda ilk kez 2 aydır yalnızım erkek arkadaşım vardı uzak mesafeydi ama her gün telde olunca yalnızlığımı hissetmedim. ilk ayrıldığım 15 gün evde öldüm. şu anda iyi gibiyim . kafam çok karılıkPara yoksa katlan..
Para varsa dertsiz basına dert alma..
Bırde su var;
Yalnız kalmaktan hoslanmıyorsan her haliyle kabul et..
Yalnız kalmaktan hoşlanıyorsa dertsiz başına dert alma..
benim hiç ev arkadaşım olmadı ilk kez deneyeceğim. yalnızlık sıkıcı geliyor zaman zaman ve maddi olarak daha kolay olacak gibiCanm bende ögretmenım 3. senem ve her sene farklı ev arkadaslarım oldu hepsıyle de cok ıyı ayrıldık .. ( kimi evlendi kımı baska yere atandı o sekılde ayrıldık ) Bu senenın basında tek kalıyordum ve su an kı ev arkadasımı netten buldum . Cok da memnunuz. Basta herseyı konusursunuz zaten .. Evde sureklı tek olmak sıkıyor kı ben cok evde olmadgm halde bırını arıyorum. ben 3 sene boyunca dezavantajını gormedm pek.
maddi olarak elimde bir şey kalmıyor sıkılıyorum bazenEğer öyle ise düzeninizi bozmayın derim. Tabiki maddi Açıdan zorlamayacaksa sizi.
Bence maddi gücün yetiyorsa yalnız yaşa derim ben..Belki biraz zorlanırsın maddi olarak ama inan ki kafan rahat olur..Çünkü insanların huyunu suyunu bilemezsin..Örnek vereyim temizlik yapmayı sevmez,yemek yapmayı sevmez.Zorluk çekersin..Sana kalır hersey yapmasan afedersin evi b.k götürür ,yapsan zoruna gider o yapmıyor diye sinirlerin bozulur..Sen kafanı dinlemek istersin kalkar eve misafir çağırır senin hoşlanmadığın bir insan olur rahatsız olursun..Parasal açıdanda ilk anlaşırsınız herşey ortak olcak diye sonradan yan çizer sömürmeye kalkar seni..Bazen kafa yapınız uymaz tartışabilirsiniz,sevmediğin huyları çıkar..Tabi şimdi ben hep kötü örnekler verdim ama asıl bunları düşün derim..Ha olumlu olur onu bilemem ama herzaman olabilecek olumsuzlukları düşünerek doğru karar vermekte fayda var canım...düşünüyorum ve işin içinden çıkamıyorum ailesini az çok tanıyorum tarzlarımız uzak değil ama can dostumda değil her şeyiyle kabulüm diyemem aynı ev maddi manevi faydalı olacak. yalnız kalmakta can sıkıcı püff
maddi açıdan sıkıntı olmaz temizlik yemekte en azından öyle düşünüyorum. ama arkadaşlığımızın bozulmasını da istemiyorum
Hangi sorunlar sizi rahatsız eder.yani ev içinde olmasından rahatsız olduğunuz şeyleri onunla konuşman en doğrusu.oda ona göre çıkar eve ikiniz için de en doğrusu karşılıklı konuŞmanzNe kadar dert bilmiyorum ama bugün karar vermem gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?