Ev arkadaşı

çıkayın deneyin olmadı ayrılırsınız avantajlarıda var dezavantajlarıda .. ben üni de 3 kıs kaldık aşğa katımızda da 4 kız vardı aile gibiydik halen görüşüyoruz haa sorun yaşamadık mı tabiki yaşadık ama dostluğumuz hep ağır bastı...
ama çok sorun yaşayanda gördüm özellikle ev temizliği, eve arkadaş/kız/erkek davet etme falan filan bunları açık konuşun..

teşekkürler şu anda askıda gibi bakalım gel gitler yaşıyoruz çok

Konu sahibi, ne yaptınız? Çıktınız mı? Ben olsam o yaştan sonra (yanlış anlamayın size yaşlı demek istemedim) kendi başıma yaşamayı tercih ederdim. Belli bir saatten sonra kimsenin kahrı çekilmiyor.

Ben en candan dost dahi olsa ayni eve cikilmamasi taraftariyim. Çünkü üniversite hayatında can ciğer kankalarin bile ayni eve ciktiktan sonra sac basa kavga ederek ayrildiklarina kendi gözümle şahit oldum. Ev insanin en özel ve mahrem alanidir ve bu alani baskasi ile paylaşmak çok zor. Herkesin yasayis stili farklı ve bu stiller herkese uymuyor. Yeri geliyor insan annesine bile tahammül edemiyor ayni evde. O yüzden ben cikmamaniz taraftariyim.

Hic bulasmayin derim
Yari fiyata bi kiralik ev bulun tek kalin
Bi yastan sonra cekilmez elin kahri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…