Ev arkadaşı

Hangi sorunlar sizi rahatsız eder.yani ev içinde olmasından rahatsız olduğunuz şeyleri onunla konuşman en doğrusu.oda ona göre çıkar eve ikiniz için de en doğrusu karşılıklı konuŞmanz
işte bunu bilmiyorum ailem dışında kimseyle yaşamadığım için bi insanın neyi batar bilmiyorum. uzlaşmacı birisi

çok teşekkürler yorumlarınız için iyi de kötü örnekte çok var hala düşüünyorum. ikimiz de aykırı insanlar değiliz uyumlu gibiyiz ama aynı ev bilmiyorum düşün düşün stres oldum

olumlu gibiyim şu anda yarın sabah arkadaşa cevap vereceğim bakalım. hayırlısı

Baştan her şeyi konuşun. Sonradan kötü olmaktansa, şimdi kötü olun hesabı. Ev sizin sanırım, yani sizin düzeninize gelecek. Banyo ve mutfak temizliği, harcamalar, ödemelerin düzenli olması, ortak alan kullanımı, eve gelecek misafirler. Hepsini konuşun.

Yaşınız olgun bir yaş, arkadaşınızda öyle. Çok sıkıntı çıkar mı, sanmıyorum ben. İyi bir birikim olur sizin içinde, tek başına ev çekip çevirmek zor.

şu anda tek yaşıyorum 1+1 yok yakınımda evim soğuk biraz. kafam karıştı yine :) ne zormuş ya

Bastan kurallar koyarsaniz daha kolay olur... Temizlik çok önemli...

Ornegin tuvallette banyoda cöp posetini toplar mi yoksa hep senden mi bekler. Banyodan cikinca sacini olduğu gibi giderde mi birakir. Yemek yapip arkadas cagirip pisliğini ortaya mi birakir . para konusunda eşit davranir mi yoksa ya bende bu ay zor durumdayim diye ustune yikmaya calisir mi.

Tüm bunlari kurala dökerseniz sorun yaşanacak şeyleri en aza indirirsiniz

para konusunda sıkıntı olmaz. temizlik konusunda da zannetmiyorum. . kurallar mantıklı baştan koymak önemli

yeni eve çıkcağız o bana gelmeyecek. teşekkür ederim yorumunuz için

Kesinlikle.nokta:)

Çok takıntılı ve titiz biriyseniz hic bulasmayin derim ama yok ben fazla takilmam ufak tefek şeylere diyorsaniz maddi açıdan birazda olsa katkısı oluyor.. bide aynı okulda çalışıyorsanız hic tavsiye etmem araniz bozulursa hep yuz yuze bakmak durumunda kalirsiniz

ben sabahçıyım. o 9-3 çalışıyor . takıntılı biri değil

Bence iyi dusunmelisin ..

Hem avantajli olur , hemde zor olur ..

Eger maddi acidan ayni evi paylasmak istiyorsan o baska .

Disardaki gibi olmayacak ..

çok samimi arkadaşla çıkmaman aslında avantaj dezavantajdan ziyade,,,çünkü hoşuna gitmeyeb şeyleri daha açıkca döyleyebilirsin,,,
çıkıcağınız ev 2+ 1 ise senin için çok iyi,,,
odanı kendi kafana göre döşersin,,,
salona da iki tane çekyat alırsınız iyicene gezersen 250 tl ye çekyatlar var,,,
mutfak masrafını iki şekilde görebilirsiniz,, hafta sonları sen 50 koyarsın o 50 koyar 100 tl ye alışveriş yaparsınız,,, ortak pişirirsiniz veyahut herkez kendi aldığını yer buzdolabında erzak dolabında senşn rafınla onun rafı ayrı olur,,,,

kesinlikle şampuan saç kremi duş jeli bunlar ortak olması herkes kendine göre alsın,,,
temizlik olayına gelirsek ya hafta sonları ikiniz beraber salonu mutfağı ve banyoyu ortak temizlersiniz,,, biriniz süpürür birniz siler,,,veyahut dönüşümlü olarak bir hafta sen bşr hafta o temizler evi,,, herkes mutfakda işi bittiğinde bulaşığını yıkar,,,
kuralları önceden koyulursa bence bir problem olmaz,,,,
başkalarının kalma olayıda onun içinde belli bşr kural koyarsınız,,, max kişi max kalma süresi vb gşbş,,,
bu arada bütün faturalarda ikiye bölünür,,, birniz otomatik ödeme talimatı verir,,, diğer de ödenenin yarısını verir,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…