Kızlar çok fazla problemlidir. Aklına hayaline gelemeyecek konulardan sorun çıkarma potansiyeline sahiplerdir hatta mutlaka sende de vardır o potansiyel, yüzde 1 oranında bile olsa. Aynı şey ben dahil herkes için geçerli ne yazık ki. Hiç unutmam, bu olay beni aslında zerre kadar ilgilendirmiyor ama şahit olduğum için anlatmak istiyorum. Ben de yurtta kalıyorum ve geçen sene 2 tane oda arkadaşım vardı. Bu iki oda arkadaşım birbiriyle çok samimiydi falan neyse, marka adı vermek yasak mı bilmiyorum ama bir kozmetik firmasının katalog üzerinden satışını yapan bir kızdan birkaç ürün almışlar sanırım 20-25 TL bişey. Ayın 10'unda ödemenin yapılması için de anlaşmışlar. Ödemenin yapılacağı günün akşamı kız bizim odaya geldi ve ödemeyi rica etti. Hatta rica edene kadar da sohbet falan etti hani belki kızı görünce parayı çıkarıp kendileri verirler diye. Bizimkiler kendiliğinden vermeyince kız parayı istedi. Bizimkiler kudurdular resmen vay efendim biz kaçıyor muyuz, odamız belli, yerimiz belli, ne acelen var, biz yarın da buradayız falan resmen tartıştılar kızla ikisi birden. Ben anlamıyorum yani ödeme dediğin şey söz verilen tarihte yapılır, sen ayın 10'unda ödeyeceğini söyleyip ayın 11'inde kafana göre ödemeye nasıl karar verirsin yani. Demek istediğim şey bir şekilde otur konuş ya da hallet, maddi destek şart.