Ev arkadaşımın erkek arkadaşı sürekli evde

Çok zor bi durum. . Bazı arkadaşlar madem iyi biri ne zararı var demiş ama bırak yabancı erkeği yabancı bir kızı bile evimde istemem.. ayda yılda bir dr değil. . Mübarek ev arkadaşı olmuşsunuz. Üstelik masraflarınız da artıyor. Nerden bakarsan bak siz haklısınız. Bence konuşun ben huzursuz oluyorum, ailem duysa çok kötü olur fln diyin.. baktınız olmuyo sert çıkacaksınız..

Bizim erkek arkadaş gelir ama kalamaz kuralımız vardı.Bir kere ev arkadaşım yokken bir gece kalmıştı o da başka bi kız arkadaşımız da vardı o kadar.Rahatsız olmakta haklısıb.Uygun bir dille anlat bence.

Böyle şey mi olur ya? Keşke baştan böyle şeylerde hic taviz vermeseydin çocuk ilk başlarda geldiğinde falan.
Git arkadaşına böyle böyle rahatsız olduğunu, kendini evinde gibi hissetmediğini söyle.
Ayrıca bu çok rahatsız edici bir durum ve arkadaşın çok düşüncesiz hâlâ da kırmicam arkadaşımı diye uğraşma bence.
Bir de 3.kisiyle de konuş yakın arkadaşına söylemeden önce belki onunla birlikte konuşursanız daha etkili olur.

Sirf karsimizdaki kirilmasin diye her seye "evet "demek zorunda degiliz. Baksana kendimiz mutsuz oluyoruz sonra,hayir demeyi ogrenmeliyiz.

++++
Elin herifinin banyomda tuvaletimde işi ne
Hiç çekemem

Çok saçma ya böle iş mi olurmuş okurken sinirlendim uç kızın kaldığı evde ne işi varmış yabancı bi erkek asla kabul etmeyin kmseye güven olmaz arkadasn kendi ailesiyle yasadgnda nasıl erkek arkadaşı onlarda kalamıosa ordada kalamaz kndnden başka iki kız var çünkü evde sevglsyle beraber bi ev tutsun madem!!!

Böyle işin kırgınlığı mı olur
Kırılırsa da kırılsın ayrıca.
Böyle saçmalık mı olur kız kıza yaşanan bi evde erkeğin ne işi var? Sizin mahreminiz o ev, kafasına göre iş yapamaz kimse.
Tatlı dili falan geçin açık açık konuşun

Kesinllikle banyo olayı tiksinç.
En en uyuz olduğum detay.
Kira zamanı gelince kendi kısmını az verin diğer arkadaşında.
Sorucak doğal olarak 4 kişi kaldığımıza göre 4'e bölündü diyin.
Saygısızlık ve bencillik.

Valla açıkça söyleyin rahatsız oluyorum rahat edemiyorum, gelsin arada kalmadan ya da haftada bir kalsın ama sürekli olmasın deyin. Bunda bir şey yok anlaması lazım rahatsızlığınızı, kırılmaya alınmaya hakkı yok bence. Kız kıza ortam farklı erkek girince farklı olur.

Konu sahibi gel gel yanas çok yaşadım bu durumu seni en iyi ben anlarım:)))
Şimdi sana çok net ve açık bir şey söyleyeyim açık açık arkadaşınla konusacaksin başka bir çözümü yok bunun.
Söyleyeceksin güzelce kırmadan aynen devam mi ediyor bir daha söyleyeceksin anlamıyor mu yine söyleyeceksin.
Baktin devam ediyor üslubunu degistireceksin baska bir yolu yok.
Arkadaşın sana bu konuda saygı gostermezse bırak yol ver zaten .
Baştan tavır koymaman hata olmuş.

Bir kız arkadaşım ablası ile aynı evde kalıyordu. Ablasının nişanlısı haftanın 4 günü evde kalmaya başladı. Arkadaşım bir ay sonra patladı. Kız evde şort giymek istiyor, gerine gerine uzanmak, tv izlemek istiyor ama yapamıyordu. Haklıysanız tepki verin. Arada bir kalsa neyse de haftanın 3-4 günü kalmak nedir?

Ben denizden çıkıp duş almaya gittiğimde bile irite oluyorum. Hiç çıplak ayakla gitmem. Kapalıysa oraya buraya dokunmam. Aynı evde kaldıramam başka bir erkeği. Kardeşimin sevgilileri geliyordu, sakın banyoyu kullanmasın çok kalmasın diyordum. Hatta bu yüzden kavga etmiştik. Ben istemem evimde tanımadığım yabancı bir erkek.

Cocuga de ki " burda kaldigin zamanlarda ailen seni ozluyordur soyle de onlar da buraya tasinsinlar" tertemiz hallolur o iş

Arkadaşlar aynı banyoyu kullansın ne olacak diyemler olmuş; banyo küvet. Yani malum erkeğin kılından tüyünden ziyade başka şeyleri de olur konusmak istemıyorum siz anladınız. Ben o küvete oturuyorum neticede niye içim kalka kalka oturayım ki ? Üstelik aile evi var gitsin orda banyo yapsın.

Zaten 1-2 gelmesine ses çıkarmıyorum ama bu iş devamlılık hali alırsa haliyle sıkıntı basıyor beni. Çocuk ne kadar iyi olursa olsun sonucta erkek. Üzerimde havluyla bir yerden bir yere gitmem gerekiyor evde gidemıyorum.

Bir tane arkadasta sevgilisi geldiği zaman cocuga yakın davranın süslenin vs yazmış. Ben asla öyle bir şey yapamam bu çok iğrenç bir durum. 8 yıllık arkadasım olmayıp 10 gunluk olsa yıne yapmam.

Çok benzer bir durumu ben de yaşadım. En sonunda patladı ve evi terk ettim. Sevgilisi bile değildi haftanın birkaç günü bizdeydi. Beyzadeyi ağırlamak için ne saçmalıklar yaşadım ben bilirim. Bazı insanlar için bunlar çok normal olabilir ama ben kaldıramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…