Ev arkadaşımın erkek arkadaşı sürekli evde

Bu devirde kimseye güven olmaz adam kadın wc sine kamera yerleştiriyor bugğn izledim daha 4 aylık arkadaşına nasıl güvenebilirsiniz onun yapmayacağı ne malum.. Banyo yapsın fayanslarmı dökülür yazmış birisi cahillik başka bişey değil HER yerde bayan ve erkek ve ayrı bi özel alan vardır

Her yerde öyle bir ayırım yok ki

Kız erkek karışık evde kalan çok

İş yerinde kursta vs de karma tuvalet olan çok yer var

Karşıdakine insan olarak baksak bunun penisi bunun vajinası var diye ayırmasak hayatımız daha huzurlu geçer desem de henüz ütopya aşamasında bu dileğim

Açıkça söylersen anlamaz büyük ihtimalle aynen devam eder benim aklıma başka bir fikir geldi yapabilirsen tabi:) arkadaşının sevgilisi geleceği zaman süslen puslen hoş kıyafetler giy öncesinde arkadaşına sor hatta sevgilin gelecek mi diye:) arkadasina ne kadar şanslısın ne kadar düşünceli yakışıklı bir erkeğe sahipsin falan de ara ara:)) geldigi zaman biraz muhabbet etmeye çalış yakin davran eminim iki kez yapsan arkadaşın hemen fark edecektir ve rahatsız olup kiskanacagi için artık eve cagirmayacaktir sevgilisini çünkü senden uzak tutmak isteyecektir:) ama çok abartmadan yap ki arkadaşınla kavga etmek zorunda kalma sonra

seni rahatsız eden tam olarak ne? çocuk efendi saygılıysa başka bir yanlışını görmediysen kalsın? ben rahatsız olmazdım şahsen. bu arada erkek kılı mı ıyy diyenler de erkeklerin de kadın saçından tiksindiklerini bilmeliler. malum ve çok oluyor döküldü mü

Beyniyle halletse hani su kafamizin icindeki fikir ureten sey.

Ben de rahatsiz olurdum. Yeri gelir pijamayla oturmak isterim.
Belki daha acik gezmek isterim evimde. Agda yaparim epilasyon yaparim niye diken ustunde olayim ki ?
Elin adaminin ne isi var kizlarin kaldigi evde. Başta kendinin rahatsiz olmasi gerekir.
Bir de banyoyu ne rahatlikla kullaniyor annesinin evi varken?

Kesinlikle istemeyeceğim bir durum. Dünya iyisi de olsa ben evimde rahat etmek isterim. Elalemin adamının ne isi var benim evimde? Ayrı kalamıyorlarsa arkadasınız ve sevgilisi ayrı eve çıkarlar.

Anlam veremiyorum bu durumlara hiç, hiç de anlayamycam sanırım

Ay bu sıralar ev masrafları arttı diye üzülüyordum. Ne güzel 4 uncu kişide geldiğine göre 4te bir masraf parasını verirsin artık de. Oneymis öyle valla burdakiler yine iyi söylüyor ben olsam burası otelmi otel bile paralı bedava yiyip içip gidion yada kerhanemi banyodan cikmiyon derim kusersede küser arkadaşım bir gelir iki gelir sürekli neymiş be.

Ya prdonda o sizin kırılıp incineceğinizi ya da rahtsız olacağınızı düşünmeden özgürce davranıyor siz neden bu özgürlüğü sergileyemiyorsunuz ki? Açık açık söyleyin rahatsız olduğunuzu, bende böyle bir şeyi asla kaldıramazdım ve değil 8 yıl 18 yıllık arkadaşım olsa bile direk söylerdim..

Aaaaaa ne münasebet şaka mı bu???? İstediğin kadar asri modern bir kadın ol bu tarz ilişkileri kabul etme..Dingonun ahirimi orası be! İsterse yakın arkadaş değil ne olursa olsun böyle bir şeyi kabuledemem.zaten böyle bir teklifte bulunamaz ev arkadaşım.sende kabul etme.kimseyede güvenme.ya asilirsa bişey yaparsa diye hicmi aklınızdan geçmiyor.inanamiyorum

Ya Allah askina kimse burada kadin erkek birlikte kalamaz o bu dememis. Isteyen istedigi gibi guvendigi arkadaslariyla tabiki yasasin. Ama ben bikac aydir tanidigim bir erkekle hele ki arkadasimin sevgilisi ayni evde yalniz kalmak istemezdim. Banyoya girmis tas dokulmemis ama havluyla falan disari ciksa gorse rahatsiz olmaz mi konu sahibi kendi evinde? Kaldi ki kadin kadina yasanan bir evde olan tavirlar farklidir bir erkek girince olan tavirlar. Evde bende sutyenle dolasmayi sevmem yazlari askili giyerim bir erkegin yaninda sutyen giymedigim halde askiliyla gezmek tabiki beni rahatsiz ederdi. Kiz cok istiyorsa sevgilisiyle yasamayi gitsin onunla yasasin sizin de rahatinizi bozmaya hakki yok

Anneni çağır. Seni özlemiş olsun. Annen evdeykende gelecek hali yok ya ...

evde rahat dolaşamama, sütyen takmak zorunda kalma konularında haklısınız, ev arkadaşınızla aynı bize yazdığınız gibi konuşun ama duş alsın yani ne olacak. yorumlara falan da baktım kusmuk gibiymiş şuymuş buymuş. erkek dediğin de insan yav, senin benim gibi işte, terliyor kokuyor başka da bir şey olmuyor. penisinden iğrenç kötü maddeler salınmıyor ki banyonuzu kirletsin. ha en fazla kılı dökülür, o da goril gibi birisi olmadığı sürece her yere dökülmez ki. sizin de saçınız dökülüyor banyoda. ne farkı var ki.

Reactions: KV_
"Canısı bilirsin seni severim ancak yaşadığım evde erkek istemiyorum. 1 güvenli değil 2 etik değil 3 rahat değilim. Aynı düşüncesizliği ben sana yapmazdım anla diye bekliyorum aylardır ama bunalmaya başladım ne kırayım ne kırılayım bu evde 3 kız kalıyoruz nokta"

Valla biz öğrenciyken eve erkek almıyorduk.Sosyal arkadaş bile gelmezdi.Kimin sevgilisi varsa kapı önünde bırakıp dönüyordu.Kafamız rahattı yani.Siz de rahatsız olduğunuzu söyleyin açık açık.Asıl arkadaşınızın düşünmesi lazım.Kalmak ne Ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…