Bu devirde kimseye güven olmaz adam kadın wc sine kamera yerleştiriyor bugğn izledim daha 4 aylık arkadaşına nasıl güvenebilirsiniz onun yapmayacağı ne malum.. Banyo yapsın fayanslarmı dökülür yazmış birisi cahillik başka bişey değil HER yerde bayan ve erkek ve ayrı bi özel alan vardır
Kızlar çok kafayı takmış durumdayım bi akıl verin. 3 kız kalıyoruz öğrenci evinde. Biri liseden beri yakın arkadasım 8 yıllık ama baya yakın bir arkadaşım.
Sorun şu ki 4 aydır bir çocukla çıkıyor çocuk 2 günde bir bizde kalıyor. Şimdi çocugun hiçbir yanlış hareketini görmedim iyi saygılı çocuk Allah için. Fakat artık rahatsız olmaya başladım. Burada ailesiyle kalıyor çocuk 2 gunde bir bize geliyor en az 2 gün kalıyor. Yani tabi haftada 1-2 gelip kalsın misafir olsun ama işin cılkını çıkardı artık. Sütyen takamayan biriyim ev içinde odadan çıkarken üstüme bir şey almak zorunda kalıyorum. Hatta geçen ben odamdayken banyo yaptıgını duydum. 3. Kız çalıştıgı için gün içinde pek şahit olmuyor bunlara.
Sabahta arkadasım dedi ki ailesiyle arası bozulmus çarşambaya kadar bizde kalacakmış. Yakın arkadasım oldugu için nasıl uyarıyım ne diyeyım bilemedim şimdi ters bir şey söyler sinirim bozulur ne yapacagımı bilmiyorum ama kabak tadı verdi. Bundan rahatsız oldugumu biraz gelip gitmeleri azaltmasını güzel bir dille nasıl söyleyebilirim bi akıl verin lütfen.
Beyniyle halletse hani su kafamizin icindeki fikir ureten sey.Açıkça söylersen anlamaz büyük ihtimalle aynen devam eder benim aklıma başka bir fikir geldi yapabilirsen tabi:) arkadaşının sevgilisi geleceği zaman süslen puslen hoş kıyafetler giy öncesinde arkadaşına sor hatta sevgilin gelecek mi diye:) arkadasina ne kadar şanslısın ne kadar düşünceli yakışıklı bir erkeğe sahipsin falan de ara ara:)) geldigi zaman biraz muhabbet etmeye çalış yakin davran eminim iki kez yapsan arkadaşın hemen fark edecektir ve rahatsız olup kiskanacagi için artık eve cagirmayacaktir sevgilisini çünkü senden uzak tutmak isteyecektir:) ama çok abartmadan yap ki arkadaşınla kavga etmek zorunda kalma sonra
Arkadaşın çok düşüncesizmiş muhtemelen o diyordur gel bizde kal diye yoksa çocuk sizde kalcam diye tutturacak değil bi erkekle aynı banyoyu paylaşmak falan kusmuk gibi
"Canısı bilirsin seni severim ancak yaşadığım evde erkek istemiyorum. 1 güvenli değil 2 etik değil 3 rahat değilim. Aynı düşüncesizliği ben sana yapmazdım anla diye bekliyorum aylardır ama bunalmaya başladım ne kırayım ne kırılayım bu evde 3 kız kalıyoruz nokta"Kızlar çok kafayı takmış durumdayım bi akıl verin. 3 kız kalıyoruz öğrenci evinde. Biri liseden beri yakın arkadasım 8 yıllık ama baya yakın bir arkadaşım.
Sorun şu ki 4 aydır bir çocukla çıkıyor çocuk 2 günde bir bizde kalıyor. Şimdi çocugun hiçbir yanlış hareketini görmedim iyi saygılı çocuk Allah için. Fakat artık rahatsız olmaya başladım. Burada ailesiyle kalıyor çocuk 2 gunde bir bize geliyor en az 2 gün kalıyor. Yani tabi haftada 1-2 gelip kalsın misafir olsun ama işin cılkını çıkardı artık. Sütyen takamayan biriyim ev içinde odadan çıkarken üstüme bir şey almak zorunda kalıyorum. Hatta geçen ben odamdayken banyo yaptıgını duydum. 3. Kız çalıştıgı için gün içinde pek şahit olmuyor bunlara.
Sabahta arkadasım dedi ki ailesiyle arası bozulmus çarşambaya kadar bizde kalacakmış. Yakın arkadasım oldugu için nasıl uyarıyım ne diyeyım bilemedim şimdi ters bir şey söyler sinirim bozulur ne yapacagımı bilmiyorum ama kabak tadı verdi. Bundan rahatsız oldugumu biraz gelip gitmeleri azaltmasını güzel bir dille nasıl söyleyebilirim bi akıl verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?