Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Eskileri okudum meraktan bence aşık olmuşsun olayı kendi açından haklı yönde çevirmeye çalışıyorsun konu inandırıcılığını bana göre kaybetti

Gitmiyorum, uykum gelene kadar burdayım

Bana dengesiz ve ergen dedi
Hakaret etti
Bi tane bile hakaretim yok ona
Aldatildin dedim
Ben hic aldatilmadim demedim

Çok bencilsn

Yok maddi sebeplerle evlenmis kendisi onceki sayfalarda söyledi. Aslında kendisi de gecinirmis de iste herhalde böylesi daha cazip geldi.

E bahsettigim konusunda da kayganlastiricilar sunlar bunlar yazıyor demekki adamda cok da bir problem yokmus zamanında.

Çünkü o üye yok büyük ihtimalle de üyelik iptali oldu.ya da cezalı.

Siz burada arkadaşınızı savunuyorsaniz izin verin biz de ciddi anlamda haksızlığa uğramış bir kadını savunalim.avukatlık değil bu yapılan şeyin ne denli kötü birşey olduğunu anlatma gayreti.
Üstelik siz bir arkadaş olarak bundan mutlu olmalısınız belki arkadaşınız böylelikle hatasını anlayacak yorumlarında dikkatli olacak.

Satirlarca aciklama yapamam bir ustte yaptim

Ben sorunun kendimde oldugunu sanarken
Kavga dovus gittigimiz bi doktordan aslinda sorunun onda oldugunu ogrendik ..
Mayis ayinda .
Bende bi sorun yok fiziksel olarak

Ben gerizekali gibi vajinismusum zannederken
Aslinda bende sorun yokmus
Ve adam gayet gogsuny gererken aslinda sorun ondaymis

Ben vajınısmuslu olarak 7 ay gecırmıs bu ugurda amelıyat olmus sonrasında dogum yapmıs 2 bucuk yıllık evlı bırı olarak bu dedııgınızın mumkun olmadıgını burdan belırtmek ısterım

Ama onun için konu 2. Adama karsi bir şey hissetmesi ve konusunu da bu detaylarla açması...

Bu konuda konu sahibine yorum yazarsak konusu da kapanmaz tartışma da çıkmaz...

Evet para için yahut ailesiyle anlasamamistir...
Vajinismus yahut iktidarsızlık...
Ama konusu belli..

Evliyim diyor öyle yada böyle...
Ben diyor bir adama birsey hissediyorum...
Bana yardım edin diyor...

Adam öyle çok masum birisi değil yalnız. Adam da sorunlu, şöyle söyleyeyim konu sahibini kullanıyor galiba. Hatta geçmişte boşanmasınlar diye kadının evine tuhaf tuhaf şeyler yazmış bırakmıştı, muhtevası da Arapça idi, bizzat ben okumuştum.
Yani adam kadının gitmesini bir sebepten istemiyor. Sekssiz bir evliliğe razı. Sizce sağlıklı bir erkek niye razı olsun? Aşk demeyin o yok çünkü.
Menfaat meselesine gelince, evet baba evi zor gelmiş olabilir ondan kabul etmiş ama cinselliğin yine olmaması konu sahibi için pek de olumlu olmamış yine. Sonra kabullendim böyle yaşarım vs. diye düşünmüş. Ama durum pek öyle yürümemiş işte...

Satirlarca aciklama yapamam bir ustte yaptim

Ama burda sanki 10 yildir adam iktidarsizmis ve buna tahammul ediyormussun gibi anlattin.
Oysa diger konuda vajinismus oldugun, korktugun, agladigin, tedavi gordugun, kendi kendine bile yapamadigin detaylariyla yaziyor.
Adam yapamiyordu da sen aparatlari da kullanamiyormussun, bu durumda evet sende de sorun varmis bu kesin.
Yani ortada 10 yildir iktidarsiz bir adama tahammul etme durumu yok.

Ozetle yine soyleyeyim konuyu yabiltici/saptirilmis buldum uzatmayacagim.

Ben de kendimce ediyorum zaten, olaya tarafsız bakarsan ilk onun bana sert çıkıştığını görürsün

Aynen boyle oldu
Tesekkur ederim
Ve mal gibi her seyin duzelecegine inandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…