- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi witch hunt
-
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/oyle-kolay-gidilmiyor.886995/
Bu konusu bile eski / yeni(?) evliliği hakkında çok şey söylüyor witchin. Buyrunuz
Hayir tabii ki
Boyle bi niyetim olsq zaten 10 yil icinde defalarca kez yasardim
Iki yil yurtdisinda tek basimaydim
O zaman evli bile degildim
Ama bu beni carpti diyorum
Affalladim
Ben aski cok uzun suredir yasamiyorum
Yaklasik 10 yildir boyle bir duygu yok hayatimda
Ama simdi bu asi degilse
Baltayi tasa vurmak isteMiyorum
Şimdi kimde kuş ötmüyor :) ben bu yüzden konu açmıyorum geçmişten geleceğe yolculuğu varhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/oyle-kolay-gidilmiyor.886995/
Adamin mi kusu otmuyor?
21 yasinizdan su ana kadar vajinusmustan kurtulmanizi bekliyormus
Evli oldugun insanin her seyinden haberdar oluyorsun ister istemezAdamın kuşunun hala ötmediginden haberdar ama witch hanım. Sanki pek de kağıt üzerinde degil gibi di mi
Linkteki konuya bakilirsa kimin otmedigi belli :)Şimdi kimde kuş ötmüyor :) ben bu yüzden konu açmıyorum geçmişten geleceğe yolculuğu var
Hımm benim bir teorim var.Sağlıklı bir kadın 10 sene cinsellik yok aldatma var, mümkün degil cekmez, hele ki boşanıp yine aynı herife dönmez. Taş olsa çatlar yahu. Kesinlikle bize anlatmadığı bir şeyleri olduğunu düşünüyorum.
Hayir yani o bahsi gecen eski uye kendini savunmasi gerekiyorsa kendisi savunsun, neden bir baskalari yemeyip icmeyip onun avukatligini yapiyor ki sacma yere ne anlami var onu cozemedim?Kötü bir şey yapmamış ki kadın
Niye eski bir üye üzerinden yükleniyor ki kadına
Dürüst şekilde yazmış zaten evli değiliz gibi diye.
Boşanip niye evlendin ki dedim
Bir üye para için imasinda bulundu
Witch birsey yazmadı.
Evliyken adamı aldatırsa hoş değil dedim
Git boşa ne yapacaksan yap.
Ama sakın ha bosanmadan bir halt yemeye kalkma.
Eski konularında ne var niye bu tepkiyi aldı öğrenebilir miyiz biz de...
Konusu belli konuya yorum yapalım.
Teşekkürler canım...
Evli oldugun insanin her seyinden haberdar oluyorsun ister istemez
Vajnusms olduğunu söylemişsin ve evliliğin canım balım üzerineymişEvli oldugun insanin her seyinden haberdar oluyorsun ister istemez
Niye geri evlendin derim:))) benimki de yalvarıyor ailemin yoğun baskısı var ama asla! Biliyorum başıma gelecekleri:))Mevzu karisik
Ama buralar karisir simdiden soyliyim ..
Laf sokmaya gelenleri de kabul ediyorum
Cogu yoruma cevap veremem belki
Ama en guzelinden okurummm
Empati yapmani istiyorum senden okuyucu..
Kendini birinin yerine koy sadece 5 dkligina ,gozlerini kapa ve dusun
Biriyle evlendin ..
Uyum yok ,maddi ve manevi .
Adam cinsel sorunlu
Sende kendini sorunlu saniyorsun ..
Gay mi degil mi cozemiyorsun
Ustune ustluk seni aldatiyor
Bosuyorsun ..
Hayat kisa kuslar ucuyor diyorsun
Sonra bir seyler oluyor kiç ustu yere dusuyorsun
Caresizlikten bu sorunlu ama seni guya seven adamla tekrar nikah kiyiyorsun ..
Aptalsin ama sebeplerin var
Kafan calissa da insansin menfaatlerin var ...
Adam hala ayni
Tik yok
Kus ölmüs !!!!
Soylemezsen ici rahat normal hayatiniza devam ediyorsunuz
Etrafa rol kesmeye devam
Evliymis gibi ama degilmis gibi
Kadinmis gibi
Ama degilmis gibi ....
Eve kapandigin bi donem her sey bitti
Boyle bitki gibi yasayacaksin
.ok cuvalindan hallice oldugun bir donem karsina biri cikiyor ..
Icin kipir kipir
Ulan yasiyorum falan diyorsun
Karsi taraf bisey bilmiyor
Ama ilgisiz degil
Gozu ,kulagi sende
Enerjisi sende ..
Yilllllaaaaar yillaaaaar sonra aslinda bitki degilmissin hatirliyorsun ..
Ne yaparsin ..
Ayrıca başka bir konuya alakasız atıf yapmadım ben, burda insanlardan tutarlılık bekliyoruz değil mi herseyden önce fake olmadıklarını varsaymak için, atıyorum ben konu açsam kocam beni dövdü ne yapayım diye konu açsam herkes bana da der yaw aok sen 6 senedir burda atar gider yapmıyo musun der, burda insanlar bir bütün, ayrı ayrı konularda farklı karakter sergilerlerse göze batar
Başka konuda istediğim yorumu yaparım diyeceksin kendi konunda milleti koyacaksın oldu
Yooo witch öyle çok da arkadaşım olan bir üye değil, sadece konularından biliyorum. O gözle bakmadım, ama bu kadının cidden yardıma ihtiyacı olduğunu hissettim. Hepsi bu.Iyi de menfaat icin evlendilerse kimse kimseye yanasmayacaktır zaten, bu anlasmayla evlenilir. Hem yani kuş önceden ötüyordu da karı koca olamamalarının nedeni konu sahibinin vajinusmus olmasi. Bunu da bizzat kendisi eski bir konusunda bahsetmiş.darkmore Yani adamın önceden öten kuşu simdi otmuyor konu sahibinin bilgisi dahilinde.
Arada aşk yok bisey yok zaten konu sahibinin önceden de bu bey hakkında söyledikleri malum.
Siz de bence tanıdık olmasını bi kenara bırakın öyle bakın konuya.
Hayir yani o bahsi gecen eski uye kendini savunmasi gerekiyorsa kendisi savunsun, neden bir baskalari yemeyip icmeyip onun avukatligini yapiyor ki sacma yere ne anlami var onu cozemedim?
Cogu kisi boyle bir konuyu taninmamak icin ikinci uyelik acarak paylasirdi, konu sahibi hatali da olsa en azindan durust. Bir de bir yasanmisligi yok sadece hoslandigini hissediyor gidip adamla bir sey paylasmamisken neden bu acimasizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?