Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Ne sebep olabilir ki hayatını bitkiye benzetmek kadar
Boşa o adamla devam et ama bosannnnn

Ne diyelim şimdi ikisini birlikte yürüt mü? Birinden birini tercih edeceksin, bu tercih de sana ait olacak.

benim kafam karıştı.. bir arkadaş eski konunu eklemiş vajinismus olduğunu yazmışsın..
e bu konuda adamın kuşu dedin.. her ikinizde de mi sorun var ?

ilk yorumumda da yazdım bu şekilde garantici davranmaya çalışarak hayatı ıskalayıp durursun.. baltayı taşa vurmaktan kastettiğinin kurulu düzeninin ve bu düzenin sağladığı imkanların elinden gitmesi olduğunu düşünüyorsun sanırım..

Hımm benim bir teorim var.
Witch vajinismus olduğunu söylemişti bir konuda. İlk başlarda onun da sorunu olmuş, belki direkt vajinismus değildir belki ama korkmuştur, ne bileyim ya bir şey vardır.
E ilk başta herhalde bu adamı seviyordu da, o yüzden ilk yıllar kolay geçmiştir.
Sonra sonra adamın yediği naneler ortaya çıktıkça, bir de münasebetleri de olmayınca bir hışımla boşanmış işte kadın.
Ondan sonra baktı ki bu adam gidince her şey mükemmel ayarına dönmedi. Aile yanına döndü, bir anda hayatı değişti. Aileyle yaşamakla, biriyle ev arkadaşı olmak arasında çok fark vardır. Kısacası bu da mutsuzluğa sürükledi. Sonra iş bulamadı vs. derken işler iyice sarpa sardı. Ve eski kocası can simidi gibi geldi. Denize düşen misali...

Hayir yani o bahsi gecen eski uye kendini savunmasi gerekiyorsa kendisi savunsun, neden bir baskalari yemeyip icmeyip onun avukatligini yapiyor ki sacma yere ne anlami var onu cozemedim?
Cogu kisi boyle bir konuyu taninmamak icin ikinci uyelik acarak paylasirdi, konu sahibi hatali da olsa en azindan durust. Bir de bir yasanmisligi yok sadece hoslandigini hissediyor gidip adamla bir sey paylasmamisken neden bu acimasizlik

Niye geri evlendin derim:))) benimki de yalvarıyor ailemin yoğun baskısı var ama asla! Biliyorum başıma gelecekleri:))

Yabu yeter sus bi!
Ne diyorum sana bu evlilik degil
Evet para var var
Para var
Senin anlayacagin tarzda bi para degil bu
Bu benim hayatim
Istesem 50 kere adami aldatirdim
Elli kere pislik yapardim
Aldatildim evet
Birebir yakalamasamda bunu burda anlattim
Senin hakkinda ne biliyoruz ????
Hicbir sey
Hakkinda ne soyleriz
Hicbir sey
Ozellikle kovuyorum gitmiyorsun
Ego kasamazsin benim konumda
Git diyorsam gideceksin
Bitti ..
Istemiyorum seni

Yooo witch öyle çok da arkadaşım olan bir üye değil, sadece konularından biliyorum. O gözle bakmadım, ama bu kadının cidden yardıma ihtiyacı olduğunu hissettim. Hepsi bu.
Evet vajinismus olduğunu söyledi ama bu konunun başında da sorunu olan sadece ben değilmişim, inandırılmışım gibi şeyler de yazmış.
Bu adamla ikinci kez evlenirken belki de ummuştur, ne bileyim normal olabiliriz falan diye. Olmamış yine, umudu şimdi tam kesmiş. Başka biri de bu vesileyle görüş açısına girmiş oluyor. Durum karışık gibi görünüyor, marjinal vs. ama değil değil aslında. Bayağı bir sebep sonuç ilişkisi var.

Çünkü kişi ban yemiş
O kişi de arkadaşım değil nickini çok beğenirim o kadar

2.adamla birşey paylaşması değil benim için konu, berbat bir evliliği bitirmişken para için geri dönmesi, konudaki diğer tutarsızlıklarda çıkıyor zaten, vajinismusumdan adam iktidarsıza geldi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…