Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Ben sorunun kendimde oldugunu sanarken
Kavga dovus gittigimiz bi doktordan aslinda sorunun onda oldugunu ogrendik ..
Mayis ayinda .
Bende bi sorun yok fiziksel olarak

peki kendisi kabul etti mi ?
yani bunca yıldır aslında sorun bendeydi evet ama suçu sana attım gibi bir laf etti mi ?
bu adama mı acıyorsun ?

daha açık yazsan keşke bu adamda bırakıp gidemediğin tam olarak nedir?

Sakin ol witch hunt..
Sakin ol lütfen..
Bu şekilde olmaz

Yok isterseniz begenenilirsiniz de, savunmak anlamsiz. Bani kalkinca gelir soyler cani ne isterse. Bize ne?

Sadece aptallasiyorum
Yemin ederim adamin gozunun icine bile bakamiyorum
Nerde kaldi itiraf edip
Yatip kalkmak..
Yasadigimi hissettim diyorum
10 yildir sadece otmusum
Icimde biseyler kipirdadi diyorum
Biyonik gibiydim
Unutmustum
Hatirladm

Ben sorunun kendimde oldugunu sanarken
Kavga dovus gittigimiz bi doktordan aslinda sorunun onda oldugunu ogrendik ..
Mayis ayinda .
Bende bi sorun yok fiziksel olarak

Ev arkadasıydınız
Ne zaman bosandınız da mayısta doktora gıdıp sonra evlendınız

Vajınısmusta erkekler cok olumsuz etkılenıp bı sure ısteksızlık yasayabılıyor cok normal bı surec
Vajınısmusu astıgınızda esınızde de problem gecıyor

Adam sızı aldatmamısmıydı nasıl aldattı ozaman

Bırbırını tutmayan seyler var

Konuda da çelişkiler var.

Vajinusmus mu iktidarsızlık mı?

Para için diyorsun yabancı dil bilen biri zaten cevirilerle bile iyi para kazanır.

Bu ulkede her yabanci dil bilen paraya para demiyor diye bir sey yok
Ne kadar paradan bahsettginize bagli bu

Savunmayi anlamsiz buldum,ben de savunma ihtiyaci duymadim konu sahibini zaten. burasi fikir paylasimi yapilan bir yer. Vaktiyle sen falancaya sunu demistin bunu demistim deyince konu sahipleri "dogru" yolu mu bulacaklar ki? Gereksiz.

Yok isterseniz begenenilirsiniz de, savunmak anlamsiz. Bani kalkinca gelir soyler cani ne isterse. Bize ne?

Ben banane diyemedim diyemem kaldı ki konuyu dillendiren ben değildim başkası yazdı olay neymiş diyip girip kazenin konusunu okudum, ilgili kişinin kendini savunması ayrı, benim haksızlık gördüğüm yerde konuşmam ayrı

Iyi de ablacım siz kendinize göre mantığa oturtmaya çalışıyorsunuz. Ben biliyorum konularını. Adam takıntılı olabilir aldatabilir vs banane adamdan, konu sahibi zaten eyvallah deyip yeniden bir yastığa bas koymuş er kisiyle.Burda konu sahibi gecinebilecekken daha rahat gecineyim bari deyip evleniyor birdaha. Ama tabi bu arada esiyle cinsellik namina biseyler yaşıyorlar ki adamın durumunu biliyor. E bu durumda da ev arkadasıyız biiiiz söylemi doğru olmuyor. E dolayısıyla konuya cevaplar da ona göre oluyor.

Tabi bir de önce vajinusmus zannediyodum kendimi megersem herif sucluymus gibi bir laf da söyledi ki.. keske hatasını kabul edip konusuna öyle devam etseydi daha iyi olurdu en azindan daha cok ona yardım etmeye ugrasilirdi.

Ne mi yaparım kocamla mutsuzsam karşımdakinin bana ilgisi varsa kocamı boşar yenisiyle sevgili olurum. Hayat benim hayatım mutsuzluk kahır çekmek için gelmedim bu dünyaya

Savunmayi anlamsiz buldum,ben de savunma ihtiyaci duymadim konu sahibini zaten. burasi fikir paylasimi yapilan bir yer. Vaktiyle sen falancaya sunu demistin bunu demistim deyince konu sahipleri "dogru" yolu mu bulacaklar ki? Gereksiz.

Olay doğru yolu bulmak değil,kime göre doğru, doğru nedir bu konuda,tartışılır

Mesele tutarlı olmak, bi konuda istediğimi yazarım diyip kendi konunda insanları kovmak,ya da aldatılmış bir kadına sen aldatıldın demek kendi de aldatılmışken

Kendime guvenim yok
Doktorda delirdi kabul etmedi
Ama eve gelince inkar da etmedi
Kafam karisik
Bosandigimiz zamanda onun maddi destegi hep ustumdeydi
Simdi ikinci kere yaparsam
Hele hele bunun sebebinin baska bi adam oldugunu duyarsa bu destegi tabii ki yapmaz .
Ikincisi adam daha carsamba gunu bosandi
Simdi cok hizli hareket edersem cok hizli duserim
Ondan korkuyorum

Yani aslında adam seni 10 yıl boyunca sabırla beklemiş, iyi kalpli koca falan değildi.
Sen vajinismusum diye kendini yerken, o aslında bu durumu avantaj olarak düşünüyordu?
Bu mudur şimdi?

Evet bu ...
Ve hala ellemeSem konuyu acmasam ona gore normaliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…