Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Adamın kuşunun hala ötmediginden haberdar ama witch hanım. Sanki pek de kağıt üzerinde degil gibi di mi
Ya hu aynı evde yaşıyorlar, adam hiç yanaşmadıysa kuş ötmüyor demektir. Bir yazı okumuştum, büyük bir aşkla evlenmiş bir çift. Adam kadına senelerce dokunmamış, adam aseksüelmiş. Dokunmuyor bile yani, bu durumda bir deneme de yapılamıyor. Durum aşağı yukarı böyle olmalı, buradan da şu sonuç çıkıyor evet 10 yıldır konu sahibi ile bu adam karı koca olamamışlar. Evlilik düpedüz kağıt üstünde.

ESK
Olmsuz yorumlar boşanmasın diye değil resmiyette evli bi kadın başkasından hoşlanıyor olması ve bu adam o kadar kötüyse niye 2.kez evlendi rabbim e şkürler olsun güzel hayatım var özgüven sorunumda yok ama bence konu sahibi hiç boşanmadı madem mutsuz 10 yıl niye yani sebep ne

O zaman neden 2.kez aynı adam

Ben olumsuz yorumlara birşey söylemedimki neden alıntıladınız anlamadım açıkcası

Elif bizler İnsanız ve bu bir duygu insanlar duygularını kontrol edemeyebilir
Ha witch de edemiyorsa bosanmali
Bu kadar net
Ama kadını linc edemeyiz.
Yazarız saygı çerçevesinde witch ister dinler bizi ister dinlemez
Saygısız bi yoruma ben denk gelmedim bu konuda ama yeni üye olan biri bu konuyu açsa inan taşlanır bi çok örnek var

Yaptigi yorumun konuyla alakasi yok
Ustelik kotu de olsa yorum yap dedim
Yapamam dedi ...
Has nicktire getirdi
Para severligime getirdi konu bu degil.

Bakın durum şu,siz o ye evlilik programı konusunda çok acımasız bir şey yazdınız isteyen bulup okusun.önceden aranizda ne vardı bilmem ikinizi de tanımıyorum ama o yorum binlerce kufurden bile daha çirkindi.

Sizin tarzınız bu bir çok konuda boylesiniz ve şimdi de aynısı size yapılıyor.

Anladığım kadarıyla, siz kendinizden ve karşınızdaki kişiden emin olmadan boşanıp, maddi anlamda sıkıntıya düşmek istemiyorsunuz. Midyata giderken evdeki bulgurdan olmak istemiyorsunuz.

Yahu niye asip keseyim
Benim kafam karisik diyorum
Bu bir haftalik bir olay
Ama konu bu adamda degil
Ben kendimden umudu kesmistim
Ask mask yok
Cinsellik yok yasayip gidiyordum
Bu adam karsima cikinca
Ben anladim ki aslinda hala bitmemisim
Aldaticak olsam 500 kere aldatirdim evdekini

Sağlıklı bir kadın 10 sene cinsellik yok aldatma var, mümkün degil cekmez, hele ki boşanıp yine aynı herife dönmez. Taş olsa çatlar yahu. Kesinlikle bize anlatmadığı bir şeyleri olduğunu düşünüyorum.

Ya ben sana ne diye yalan soyleyim
Beni burda gercek hayatta taniyanlarda var
Tek tek mi cagirayim
Bosandim ve tekrar evlendim
Kendi aramizda bi nikah oldu

Iyi de menfaat icin evlendilerse kimse kimseye yanasmayacaktır zaten, bu anlasmayla evlenilir. Hem yani kuş önceden ötüyordu da karı koca olamamalarının nedeni konu sahibinin vajinusmus olmasi. Bunu da bizzat kendisi eski bir konusunda bahsetmiş. darkmore Yani adamın önceden öten kuşu simdi otmuyor konu sahibinin bilgisi dahilinde.

Arada aşk yok bisey yok zaten konu sahibinin önceden de bu bey hakkında söyledikleri malum.

Siz de bence tanıdık olmasını bi kenara bırakın öyle bakın konuya.

Kus otmuyor demissiniz fakat 9 yildir vajinismus oldugunuzu on sevisme vs oldugunu ama o tam birlesmenin yasanmadigindan bahsetmissiniz. Demekki aslinda kuş otuyor bu tabir de igrenc neyse. Sizin cinsel terapi almaniz vajinismusa care bulmaniz ve psikolojik destek almaniz gerekiyor once. Sakin yanlis anlamayin amacim eski konulardan vurmak degil bir butun olarak olaya bakmak.
Sizin vajinismus olmaniz esinizin sizi aldatmasini asla hakli gostermez. Sizin de evliyken baskasina asik olmanizi da hakli gostermez.
Beni dinler misiniz bilmem ama kesinlikle tedavi olun ve bosanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…