- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi witch hunt
-
Ya hu aynı evde yaşıyorlar, adam hiç yanaşmadıysa kuş ötmüyor demektir. Bir yazı okumuştum, büyük bir aşkla evlenmiş bir çift. Adam kadına senelerce dokunmamış, adam aseksüelmiş. Dokunmuyor bile yani, bu durumda bir deneme de yapılamıyor. Durum aşağı yukarı böyle olmalı, buradan da şu sonuç çıkıyor evet 10 yıldır konu sahibi ile bu adam karı koca olamamışlar. Evlilik düpedüz kağıt üstünde.Adamın kuşunun hala ötmediginden haberdar ama witch hanım. Sanki pek de kağıt üzerinde degil gibi di mi
ESKKötü bir şey yapmamış ki kadın
Niye eski bir üye üzerinden yükleniyor ki kadına
Dürüst şekilde yazmış zaten evli değiliz gibi diye.
Boşanip niye evlendin ki dedim
Bir üye para için imasinda bulundu
Witch birsey yazmadı.
Evliyken adamı aldatırsa hoş değil dedim
Git boşa ne yapacaksan yap.
Ama sakın ha bosanmadan bir halt yemeye kalkma.
Eski konularında ne var niye bu tepkiyi aldı öğrenebilir miyiz biz de...
Konusu belli konuya yorum yapalım.
Olmsuz yorumlar boşanmasın diye değil resmiyette evli bi kadın başkasından hoşlanıyor olması ve bu adam o kadar kötüyse niye 2.kez evlendi rabbim e şkürler olsun güzel hayatım var özgüven sorunumda yok ama bence konu sahibi hiç boşanmadı madem mutsuz 10 yıl niye yani sebep neBurada genelde hep agresif yorum yapıp aşırı özgüvenli görünenler için hep aynı şeyi düşünmüşümdür
Hayatında yolunda gitmeyen ama hesaplaşamadığı şeyler var sanırım diye
Sosyal medyadan deşarj olmak daha kolay geliyor
Genelde sıfır empatiyle yorum yapılıyor
Şimdi empati bekliyorsun
Şu hayatı bir kere yaşayacaksın
Neden kendini sırf imkanlar için zindana hapsettin witch
Arap kralımı bu adam
Nedir bu imkanlar
Çocuğun yok çalışıyorsunda
Diğer adam için değil kendi hayatın için boşan
Ufak bi ev tutarsın sıfır eşya almazsın
Sana yetsin yeter
Huzurun olur
Sevmediğin adamla hayatı paylaşmak zorunda kalmazsın
Kendi imkanlarını kendin sağlayabilirsin
Hiç bekleme
Vicdan yapılacak bir durumda yok
Bu evlilik değil zaten
Bence açık açık konuş eşinde aynı şeyi düşünüyordur zaten
Kendi hayatlarınızı yeniden inşa edin
witch hunt
Karşılıklı menfaat, derken sizinle evli olmakla eşiniz ne gibi bir menfaat sağlıyor. Siz onun parasından faydalanıyorsunuz. Onun çıkarı ne bu işte ?
O zaman neden 2.kez aynı adamEvet inanın mesela kendi adıma söyleyeyim kocam beni sevmiyor kötü davranıyor baskasindan hoşlanıyorum diyorlar bana kötü geliyor ama konu sahibinin niyeyse durumu bana normal geldi karı koca ilişkisinin olmadığı dediği gibi ev arkadaşı olmuş bir koca evliliğin hükmü kalmamış gibi
Ben olumsuz yorumlara birşey söylemedimki neden alıntıladınız anlamadım açıkcasıESK
Olmsuz yorumlar boşanmasın diye değil resmiyette evli bi kadın başkasından hoşlanıyor olması ve bu adam o kadar kötüyse niye 2.kez evlendi rabbim e şkürler olsun güzel hayatım var özgüven sorunumda yok ama bence konu sahibi hiç boşanmadı madem mutsuz 10 yıl niye yani sebep ne
Saygısız bi yoruma ben denk gelmedim bu konuda ama yeni üye olan biri bu konuyu açsa inan taşlanır bi çok örnek varElif bizler İnsanız ve bu bir duygu insanlar duygularını kontrol edemeyebilir
Ha witch de edemiyorsa bosanmali
Bu kadar net
Ama kadını linc edemeyiz.
Yazarız saygı çerçevesinde witch ister dinler bizi ister dinlemez
Yaptigi yorumun konuyla alakasi yok
Ustelik kotu de olsa yorum yap dedim
Yapamam dedi ...
Has nicktire getirdi
Para severligime getirdi konu bu degil.
Anladığım kadarıyla, siz kendinizden ve karşınızdaki kişiden emin olmadan boşanıp, maddi anlamda sıkıntıya düşmek istemiyorsunuz. Midyata giderken evdeki bulgurdan olmak istemiyorsunuz.Hayir tabii ki
Boyle bi niyetim olsq zaten 10 yil icinde defalarca kez yasardim
Iki yil yurtdisinda tek basimaydim
O zaman evli bile degildim
Ama bu beni carpti diyorum
Affalladim
Ben aski cok uzun suredir yasamiyorum
Yaklasik 10 yildir boyle bir duygu yok hayatimda
Ama simdi bu asi degilse
Baltayi tasa vurmak isteMiyorum
Büyük ihtimalle burada da asıp keseceksin, olmadı üyelik iptali istersin konu kapanır.
Yeni aşkının öten kuşuna koş yorumları hoşuna gidiyor mu bilemem tek gördüğüm hayatını büyük bir çıkmaza bile isteye sokmuşsun düzeltmek için de bir gram çaban yok.
Neyse witch atış serbest, anladın sen!
Bi kaç tane yanlış alıntı yaptım canm ya:)Ben olumsuz yorumlara birşey söylemedimki neden alıntıladınız anlamadım açıkcası
E otmuyormus isteAdamın kuşunun hala ötmediginden haberdar ama witch hanım. Sanki pek de kağıt üzerinde degil gibi di mi
Ya hu aynı evde yaşıyorlar, adam hiç yanaşmadıysa kuş ötmüyor demektir. Bir yazı okumuştum, büyük bir aşkla evlenmiş bir çift. Adam kadına senelerce dokunmamış, adam aseksüelmiş. Dokunmuyor bile yani, bu durumda bir deneme de yapılamıyor. Durum aşağı yukarı böyle olmalı, buradan da şu sonuç çıkıyor evet 10 yıldır konu sahibi ile bu adam karı koca olamamışlar. Evlilik düpedüz kağıt üstünde.
1000 karakter tercume fiyati 60 70 lira olan bir dili bilip de kalkip kocamla parasi icin geri evlendim demeniz cok sacma, dedigim gibi siz hic bosanmadiniz, zira bosanmak zaten uzun suren bir surec. Bir de hemen bosanip sonra hemen evlenmek kolay mi?
10 yil iliski yasamadan nasil durdunuz? Ne icin yani sebep neydi?
Kendinize dahi aciklayamadiginiz aslinda burdaki insanlara yansittiginiz karakterinizden o kadar farklisiniz ki aslinda, uzuldum. Bir kadinin gercegi disinda bir kisilige burunmesine uzuldum.
Simdi en bastan butun her seyi anlatin belki yorumlar daha yumusak olabilir, hatayi anlamak da cok buyuk bir erdemdir.
Ya hu aynı evde yaşıyorlar, adam hiç yanaşmadıysa kuş ötmüyor demektir. Bir yazı okumuştum, büyük bir aşkla evlenmiş bir çift. Adam kadına senelerce dokunmamış, adam aseksüelmiş. Dokunmuyor bile yani, bu durumda bir deneme de yapılamıyor. Durum aşağı yukarı böyle olmalı, buradan da şu sonuç çıkıyor evet 10 yıldır konu sahibi ile bu adam karı koca olamamışlar. Evlilik düpedüz kağıt üstünde.
Yanlışlık oldu kusura bakma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?